Har inbördeskriget blivit oundvikligt?

Senast uppdaterad: 2017-09-11

 

NÀr inbördeskriget till slut bryter ut i Sverige kommer det bero pÄ en av tvÄ saker:

 1. Globalisterna, som i dag innehar regeringsmakten, tar av sig handskarna och eskalerar det krig man pĂ„ lĂ€gre vĂ€rme redan bedriver mot Sverige och dess ursprungsbefolkning – ett krig med mĂ„nga fronter.

  En fascistifierad och militariserad poliskÄr och kontrollerade fronter som vÄldsvÀnstern, islamska terrorister och organiserade kriminella gÀng.

 2. Globalisterna förlorar nÀsta riksdagsval och gÄr till attack ur virtuellt underlÀge.

  Virtuellt för att Àven om den officiella makten dÄ tillhör nÄgon annan finns globalisterna och deras hejdukar kvar i sina positioner inom bland annat statsförvaltning och media.

LĂ€sare som Ă€nnu inte förstĂ„r, rekommenderas att studera situationen för USA:s president Donald Trump, samt hur Sveriges nyligen helt centraliserade poliskĂ„r tagit över “planeringen” inför en demonstration den Nordiska MotstĂ„ndsrörelsen avser att hĂ„lla i Göteborg den 30:e november.

FrÄgan om vÄldsanvÀndning hamnar i och med detta i nytt ljus.

Skall mÀnniskor som inte vill leva i en global diktatur dÀr de reducerats till mikrochippade slavar, fortfarande spela efter demokratins regler och lagar, vÀl medvetna om att motstÄndarsidan, globalisterna, inte gör det?

Eller, stavas vĂ€gen till överlevnad för mĂ€nskligheten att i dag – precis som globalisterna och deras lakejer alltid gjort – acceptera handlingar som normalt anses ociviliserade som redskap i verktygslĂ„dan?

NÀr globalisterna instigerar eller tillgriper vÄld sker inte detta som en metod för personlig kÀnslomÀssig katharsis, deltagande i till exempel meningslösa gatukonfrontationer i hopp om att bli av med jobbiga kÀnslor.

Globalisternas vÄld handlar om nÄgot helt annat: kalla kalkyler för att driva, eller lÀgga om, en samhÀllsutveckling genom att pÄ olika sÀtt manipulera eller avlÀgsna pjÀser pÄ schackbrÀdet.

VÀgen till överlevnad, om nu vÄld tillÄts bli en del ocksÄ i mÀnsklighetens arsenal, kommer att behöva vara helt rationell och ha en mycket högre grad av assymetri och sofistikation, Àn globalisterna.

SkÀlet till detta Àr den rÄdande styrkebalansen.

Globalisterna Ă€r oerhört fĂ„ i förhĂ„llande till mĂ€nsklighetens antal. Men globalisterna besitter de flesta positioner i “terrĂ€ngen” varifrĂ„n de kan projicera styrka. De Ă€ger för nĂ€rvarande Sveriges regering och riksdag, liksom stora delar av statsapparaten och media. Till detta kommer “privata” aktörer som EXPO och deras nĂ€tverk av satelliter (bl a tillsammansskapet och juristfronten).

FÄ mÀnniskor verkar vakna och redo att göra nÄgot för att rÀdda sig sjÀlva, sina familjer och samhÀllen och synes i stort passiva och okunniga om den överhÀngande faran den globala diktaturens installation utgör.

LÀgg till detta den enorma kapacitet till teknisk övervakning pÄ detaljnivÄ globalisterna i dag besitter.

Med starkt begrÀnsade resurser kommer mÀnsklighetens försvarare att behöva bli mycket mer analytiska och selektiva bÄde vad betrÀffar mÄl men ocksÄ medel, för det högre syftet att överleva.

MÄhÀnda vÀljer de istÀllet, i likhet med Indiens Mahatma Gandhi, att göra icke-vÄld till sin princip.

 

 

Ju fler mÀnniskor som vaknar och agerar, desto fredligare kan omstÀllningen och Ätertagandet genomföras.

 

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

  • By epi, 2017-09-08 @ 17:22

   Den civila olydnaden Ă€r tilltalande. PĂ„ 60-talet fanns ett amerikanskt program för att sabotera folkrörelser som hette COINTELPRO, idag heter det nĂ„got annat och metoderna har utvecklats. Vad Erica Chenoweth glömmer nĂ€r hon talar om “slaktaren frĂ„n Belgrad” Ă€r att Otpor/Canvas som genomfört ett antal sk fĂ€rgrevolutioner Ă€r lierade med Stratfor och Soros och att det handlat om regimförĂ€ndringsoperationer under en taktisk förklĂ€dnad av protester mot diktatorer och auktoritĂ€ra regeringar. I dessa fall finns det ett vĂ€loljat system av NGOer och pengar som fĂ„r det att ske. DĂ€rför mĂ„ste ett genuint svenskt folkuppror förutom att vilja nĂ„got ocksĂ„ ha klart för sig vilken strategisk omgivning man opererar i för att undvika att bli nyttiga idioter eller kapade, splittrade och komprometterade. Till skillnad frĂ„n amerikanska regimförĂ€ndringsoperationer kommer ett genuint uppror inte att ha mediernas stöd utan i stĂ€llet bekĂ€mpas med informationskrig. Möjligen skulle vĂ€rdlandsavtalet kunna mobilisera folk, 51% Ă€r emot och det Ă€r tydligt att folkviljan Ă€r usurperad..

  Other Links to this Post

  statcounter