FrĂ„n IKEA till Broby – Löfven Ă„ter AWOL

Senast uppdaterad: 2016-01-13
Först mördade en asylsökare tvĂ„ svenskar pĂ„ IKEA – och du teg.

Sedan kom TrollhĂ€ttan – och du kastade dig dit och talade i tungomĂ„l om “mörka krafter”.

Och sĂ„ nu, en asylsökare begĂ„r överlagt mord pĂ„ en skola – och du tiger igen…

I mÄndags skred den 14-Ärige syriern till verket. Han tog med sig en kökskniv till skolan och högg oprovocerat Arminas i ryggen. Kniven trÀffade hjÀrtat och Arminas dog senare av sina skador. Enligt uppgifter i media hade 14-Äringen planerat mordet genom att söka information om att döda pÄ nÀtet.

KÀlla: (Fria Tider) Arminas mördades för att han skyddade svensk flicka frÄn invandrare

 

LĂ€sare som inte kĂ€nner till planen pĂ„ att förstöra Sverige och Europa genom den sĂ„ kallade Kalergiplanen rekommenderas boken: “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som undrar om Sveriges roll i att dra vĂ€rlden in i global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Pete, 2016-01-14 @ 11:01

  Löfvén & Co hÄller pÄ att förvandla Sverige till ett infantilt skymningsland genom en katastrofal migrationspolitik, det hÀr vet alla (inklusive ett stort antal utlÀnningar som bott i Sverige i mÄnga Är och har arbete m.m.), MEN det Àr ingen som törs sÀga detta för dÄ blir de rasiststÀmplade av den egenutnÀmnda Äsiktspolisen. Oavsett om det Àr muslimer eller inte har Sverige inte kapacitet att hjÀlpa alla, som för nÀrvarande pÄstÄr sig vara flyktingar.
  De flesta utlÀnningar/flyktingar(?)/muslimer som har kommit till Sverige de senaste Ären, har kommit för att de har trott pÄ Sveriges korkade marknadsföring av landet Sverige. HÀr har de svenska politikerna i mÄnga andra lÀnder gett sken av att i Sverige finns det jobb Ät alla med en vÀl tilltagen lön och bostad Ät alla. Skulle du inte finna jobb och bostad sÄ har vi vÀldigt fina bidrag och hotell m.m. som vi stÀller till ert förfogande och betalar med hjÀlp av en hÄrt beskattad befolkning.
  Att det just har blivit ett stort antal korkade “muslimer” (dvs outbildade och analfabeter med en nedlĂ„tande kvinnosyn) som kommit till Sverige fĂ„r sĂ€gas vara en bieffekt av just politikernas korkade uppfattning av migrationspolitiken, MEN det Ă€r ocksĂ„ bra för politikerna. För dĂ„ behöver politikerna nĂ€mligen inte Ă€gna sig Ă„t alltför avancerade förklaringar om vad de stĂ„r politisk, rösta pĂ„ oss bara sĂ„ ska du se att vi politiker ordnar det Ă„t dig.
  Under tiden fortsÀtter (bieffekten) de infantila nysvenskarna i sina egna medhavda kulturella hjulspÄr, som allför ofta gÄr ut pÄ att kvinnorna har lÀgre status Àn en hund. Som sagt: var Àr feministerna nu?

 • By Mikael, 2016-01-14 @ 10:13

  Precis, nÄgot som Löfven och kompani borde förstÄ eller inte vill förstÄ.

  För mig Àr signalerna att den ursprungliga nordiska befolkningen Àr pÄ vÀg att bytas ut, egen tolkning Àr att vi Àr ett hinder för den rÄdande makten. Det Àr befolkningen i landet som skapar kulturen och vÀrderingarna. Försvinner den ursprungliga befolkningen försvinner det vi kallat för Sverige för alltid och förpassas till historieböckerna.
  MÄngkultur Àr ingen styrka, vilken Àr den starkare gruppen? en sammansvetsad familj eller en grupp som talar olika sprÄk med olika kulturer. Djur som vill undvika rovdjur rör sig i flock och Àr sammansvetsade, den bestÄr inte av massa individualister som bara tÀnker pÄ sig sjÀlv. Vilket tyvÀrr Àr fallet i dagens Sverige och förövrigt vÀst. Detta tror jag att dina lÀsare förstÄr mycket vÀl.

  Det kÀnns som vÀrldsregeringen (FN) rapport Àr inaktuell redan nu. Utvecklingen tordes gÄ mycket snabbare efter den senaste tidens massinvandring som sköljer över Europa.

 • By Mikael, 2016-01-14 @ 09:37

  Gillar inte heller drevet mot muslimer, det hetsas frĂ„n flera hĂ„ll mot muslimer, det kan sluta riktigt illa. Vi blir inlĂ„sta i en bur med muslimer och sĂ„ brĂ„kar vi med varandra, medans fĂ„ngvaktaren stĂ„r utanför och ler med nyckeln i handen. Söndra och hĂ€rska…

  ADMIN

  Problemet Àr att regeringen aldrig kommer att lyckas integrera alla dessa nyanlÀnda i samhÀllet.

  Valet i dag stÄr mellan massutvisningar eller att acceptera att den svenska modellen, inklusive den höga nivÄg av kvinnofrid som Sverige traditionellt sett, för evigt gÄr förlorad.

  HĂ€r har du en artikel om hur FN:s prognois för Sverige ser ut – och det Ă€r innan den massinvasion som inleddes hösten 2015…

  http://blueshift.nu/sverige-i-fritt-fall-regeringen-awol/

 • By tony, 2016-01-14 @ 08:45

  Du som Ă€r insatt i Kalregiplanen och Soros strategier, hur kommer det sig att du trots detta gör allt för att hjĂ€lpa till med “divide and conquer” Allt Ă€r invandrarnas fel i dina texter. Vad tĂ€nker du att det ska fĂ„ för konsekvenser? En gissning Ă€r att dina lĂ€sare vĂ€nder sig mot flyktingar istĂ€llet för mot maktens centrum. Och sĂ„ har du gett Soros lite hjĂ€lp pĂ„ traven.

  ADMIN

  De som lÀsaer artiklarna kan knappast missa att Àven om invasonen av Taharrush-mÀn Àr det omedelbara problemet sÄ Àr den lösning som efterlyses att regeringen erkÀnner problemet, axlar sitt ansvar och gör nÄgot Ät det.

  Visst, massinvasionen Àr en artificiell skapelse, ett slags socialt Frankensteins monster. Men nu nÀr monstret getts liv och börja hÀrja sÄ mÄste det naturligtvis desarmeras.

  Dr Frankenstein heter George Soros.

  Det smidigaste sÀttet att göra detta Àr att regeringen axlar sitt ansvar och löser problemet Ät vÀljarna. Detta Àr den vinkling/fokus som vÄra artiklar har.

  Kontexten Ă€r att massmedia i dag sjĂ€lva sprider denna information – men utelĂ€mnar regeringens ansvar ur sin nyhetsförmedlin, vilket leder till just det verkar varna för, att mĂ€nniskor tar saken i egna hĂ€nder.

  Det finns inga skÀl att tro att regeringen plötsligt kommer att kunna integrerar alla dessa nyanlÀnda in i det svenska samhÀllet. Enda sÀttet att rÀdda den svenska modellen Àr massutvisningar.

Other Links to this Post

 1. HjĂ€rntvĂ€ttad till att göra skillnad | corneliadahlberg — 2016-01-15 @ 07:56

statcounter