Från IKEA till Broby – Löfven åter AWOL

Senast uppdaterad: 2016-01-13
Först mördade en asylsökare två svenskar på IKEA – och du teg.

Sedan kom Trollhättan – och du kastade dig dit och talade i tungomål om “mörka krafter”.

Och så nu, en asylsökare begår överlagt mord på en skola – och du tiger igen…

I måndags skred den 14-årige syriern till verket. Han tog med sig en kökskniv till skolan och högg oprovocerat Arminas i ryggen. Kniven träffade hjärtat och Arminas dog senare av sina skador. Enligt uppgifter i media hade 14-åringen planerat mordet genom att söka information om att döda på nätet.

Källa: (Fria Tider) Arminas mördades för att han skyddade svensk flicka från invandrare

 

Läsare som inte känner till planen på att förstöra Sverige och Europa genom den så kallade Kalergiplanen rekommenderas boken: “Västs mörka hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Läsare som undrar om Sveriges roll i att dra världen in i global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Pete, 2016-01-14 @ 11:01

  Löfvén & Co håller på att förvandla Sverige till ett infantilt skymningsland genom en katastrofal migrationspolitik, det här vet alla (inklusive ett stort antal utlänningar som bott i Sverige i många år och har arbete m.m.), MEN det är ingen som törs säga detta för då blir de rasiststämplade av den egenutnämnda åsiktspolisen. Oavsett om det är muslimer eller inte har Sverige inte kapacitet att hjälpa alla, som för närvarande påstår sig vara flyktingar.
  De flesta utlänningar/flyktingar(?)/muslimer som har kommit till Sverige de senaste åren, har kommit för att de har trott på Sveriges korkade marknadsföring av landet Sverige. Här har de svenska politikerna i många andra länder gett sken av att i Sverige finns det jobb åt alla med en väl tilltagen lön och bostad åt alla. Skulle du inte finna jobb och bostad så har vi väldigt fina bidrag och hotell m.m. som vi ställer till ert förfogande och betalar med hjälp av en hårt beskattad befolkning.
  Att det just har blivit ett stort antal korkade “muslimer” (dvs outbildade och analfabeter med en nedlåtande kvinnosyn) som kommit till Sverige får sägas vara en bieffekt av just politikernas korkade uppfattning av migrationspolitiken, MEN det är också bra för politikerna. För då behöver politikerna nämligen inte ägna sig åt alltför avancerade förklaringar om vad de står politisk, rösta på oss bara så ska du se att vi politiker ordnar det åt dig.
  Under tiden fortsätter (bieffekten) de infantila nysvenskarna i sina egna medhavda kulturella hjulspår, som allför ofta går ut på att kvinnorna har lägre status än en hund. Som sagt: var är feministerna nu?

 • By Mikael, 2016-01-14 @ 10:13

  Precis, något som Löfven och kompani borde förstå eller inte vill förstå.

  För mig är signalerna att den ursprungliga nordiska befolkningen är på väg att bytas ut, egen tolkning är att vi är ett hinder för den rådande makten. Det är befolkningen i landet som skapar kulturen och värderingarna. Försvinner den ursprungliga befolkningen försvinner det vi kallat för Sverige för alltid och förpassas till historieböckerna.
  Mångkultur är ingen styrka, vilken är den starkare gruppen? en sammansvetsad familj eller en grupp som talar olika språk med olika kulturer. Djur som vill undvika rovdjur rör sig i flock och är sammansvetsade, den består inte av massa individualister som bara tänker på sig själv. Vilket tyvärr är fallet i dagens Sverige och förövrigt väst. Detta tror jag att dina läsare förstår mycket väl.

  Det känns som världsregeringen (FN) rapport är inaktuell redan nu. Utvecklingen tordes gå mycket snabbare efter den senaste tidens massinvandring som sköljer över Europa.

 • By Mikael, 2016-01-14 @ 09:37

  Gillar inte heller drevet mot muslimer, det hetsas från flera håll mot muslimer, det kan sluta riktigt illa. Vi blir inlåsta i en bur med muslimer och så bråkar vi med varandra, medans fångvaktaren står utanför och ler med nyckeln i handen. Söndra och härska…

  ADMIN

  Problemet är att regeringen aldrig kommer att lyckas integrera alla dessa nyanlända i samhället.

  Valet i dag står mellan massutvisningar eller att acceptera att den svenska modellen, inklusive den höga nivåg av kvinnofrid som Sverige traditionellt sett, för evigt går förlorad.

  Här har du en artikel om hur FN:s prognois för Sverige ser ut – och det är innan den massinvasion som inleddes hösten 2015…

  http://blueshift.nu/sverige-i-fritt-fall-regeringen-awol/

 • By tony, 2016-01-14 @ 08:45

  Du som är insatt i Kalregiplanen och Soros strategier, hur kommer det sig att du trots detta gör allt för att hjälpa till med “divide and conquer” Allt är invandrarnas fel i dina texter. Vad tänker du att det ska få för konsekvenser? En gissning är att dina läsare vänder sig mot flyktingar istället för mot maktens centrum. Och så har du gett Soros lite hjälp på traven.

  ADMIN

  De som läsaer artiklarna kan knappast missa att även om invasonen av Taharrush-män är det omedelbara problemet så är den lösning som efterlyses att regeringen erkänner problemet, axlar sitt ansvar och gör något åt det.

  Visst, massinvasionen är en artificiell skapelse, ett slags socialt Frankensteins monster. Men nu när monstret getts liv och börja härja så måste det naturligtvis desarmeras.

  Dr Frankenstein heter George Soros.

  Det smidigaste sättet att göra detta är att regeringen axlar sitt ansvar och löser problemet åt väljarna. Detta är den vinkling/fokus som våra artiklar har.

  Kontexten är att massmedia i dag själva sprider denna information – men utelämnar regeringens ansvar ur sin nyhetsförmedlin, vilket leder till just det verkar varna för, att människor tar saken i egna händer.

  Det finns inga skäl att tro att regeringen plötsligt kommer att kunna integrerar alla dessa nyanlända in i det svenska samhället. Enda sättet att rädda den svenska modellen är massutvisningar.

Other Links to this Post

 1. Hjärntvättad till att göra skillnad | corneliadahlberg — 2016-01-15 @ 07:56

statcounter