I vÀntan pÄ inbördeskriget

Senast uppdaterad: 2014-12-31
Den hĂ€r artikeln utgör den andra uppföljaren till Sverige – ZOG: 1 – 0. Den förra hette Varför December-överenskommelsen var bĂ€ttre Ă€n ett nyval.

Den mentala hĂ€rdsmĂ€lta som konsterats hos ett flertal kritiker i kölvattnet pĂ„ de tvĂ„ tidigare artiklarna har stĂ€rkt uppfattningen att mellan Decemberöverenskommelsen (DÖ) och Nyval sĂ„ var DÖ det civiliserade alternativet.

Det Ă€r sĂ„ hĂ€r trots att kritikerna inte har fel nĂ€r de anser att “DÖ Ă€r en vĂ„t filt över demokratin i Sverige”, eller att MP driver Agenda 21:s folkmordspolitik, eller att Löfven passat bra som diktator i det forna Östtyskland, eller liknar DÖ och Nyval med Kolera och Pest – d v s tvĂ„ alternativ varav inget Ă€r optimalt positivt.

Syftet med den kraftiga polarisering som ses i Sverige i dag, dĂ€r den dolda maktens ena hand skapar problem genom (i jĂ€mförelse med Sveriges grannar) en sanslöst promiskiös massinvandringspolitik och maktens andra hand lyft upp Sverigedemokraterna som motpolen till detta, Ă€r att i slutĂ€nden skapa ett “problem” sĂ„ stort att “den enda lösningen” Ă€r upprĂ€ttandet av en polisstat med permanent undantagstillstĂ„nd – en polisstat som dĂ€refter pluggas in i den globala diktaturen.

Det hĂ€r Ă€r nĂ€mligen “problemet” som uppstĂ„tt vid ett Nyval dĂ€r SD klivit fram som segrare: Islamofobin och jĂ€rnrören hade tagit över landet. Det hĂ€r hade fĂ„tt kraftiga reaktioner i andra samhĂ€llsgrupper. Och hade det inte haft det, sĂ„ hade den dolda makten skapat sĂ„dana reaktioner artificiellt – genom s k Falsk Flagg hĂ€ndelser.

Makten hade dÄ haft ursÀkten att införa den polisstat med undantagstillstÄnd som lÀnge planerats och för vars syfte Sverige om nÄgra timmar (detta skrives pÄ eftermiddagen 2014-12-31) kommer att ersÀtta landets 21 lÀnspolismyndigheter med en enda nationell polis.

Tack vare DÖ lades polisstaten och inbördeskriget tillfĂ€lligtvis pĂ„ is den 27:e december 2014.

Efter den hÀr samhÀlleliga nÀra-döden-upplevelsen Àr utmaningen att fÄ regeringen Löfven att inse att den tryckkokare och tickande bomb som Israel, Zionismen och finansoligarkerna via sitt stöd till bl a SD, EXPO, SKMA och andra skapat i Sverige, pÄ sÀkert sÀtt nu raskt desarmeras.

Lösningen Ă€r att Löfven gör vad KD:s Göran HĂ€gglung redan aviserat – harmoniserar nivĂ„erna pĂ„ Sveriges flyktingmottagande med hur det Ă€r och fungerar i andra nordiska lĂ€nder.

NÀr den processen Àr fullt ut implementerad, den kan gÄ snabbt och utan dramatik, sÄ ser lÀget betydligt ljusare ut för medborgare som vill leva i ett fritt och demokratiskt land dÀr mÀnskliga rÀttigheter respekteras.

Videon nedan: den engelska förelĂ€saren och författaren David Icke förklarar frimurarkonceptet Ordo Ab Chao – PROBLEM-REAKTION-LÖSNING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By SockerConny, 2015-01-05 @ 11:08

  HÄller helt med dig admin. Har varit inne pÄ den politiska banan men fick tacka nej för arbete i annat land. Familjen gÄr före. Du har en beundransvÀrd drivkraft tror jag. Hade jag haft möjlighet sÄ hade jag troligen varit mycket mer aktiv men inte lÀtt att kombinera med familj och man sÄ att sÀja Àr en slav i systemet.

  ADMIN KOMMENTAR

  Visst fungerar det bra – Rothschilds löneslavsystem!

  Det behövs inga svÀrd för att i dag hindra mÀnniskor frÄn att följa sina hjÀrtan och göra det rÀtta.

  Systemet Àr sÄ exakt kalibrerat att de flesta inte ens kan ta en veckas timeout för att göra det som behövs.

  Och det fungerar!

  “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”

  Vill man se mer av blueshifts aktiviteter kan man alltid tipsa mĂ€nniskor om att skaffa boken “Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen”..


 • By SockerConny, 2015-01-02 @ 14:44

  Tack för svaret. Har sett den filmen men mÄste nog sÀga att det Àr lite vagt. Kan vÀl dÀremot fÄ en misstanke nÀr jag sÄg en debattartikel med Björn S och Mikael J. Handla om hur ryssen var aggressiv och det vÀsterlÀndska tugget om ryssen som busen viket inte gÄr hem hos mig. TyvÀrr om nu sÄ Àr fallet med SD sÄ finns det ÀndÄ inget alternativ idag. Invandringspolitiken Àr en katastrof. Fattar man inte det dÄ Àr man inte inne i matchen. Sedan tror jag inte S och övriga Àr ute efter att rÀdda Sverige. Vi skall med i den globala agendan vad talar emot det?

  ADMIN KOMMENTAR

  Visst finns det alternativ!

  1. BLI POLITIKER: GÄ med ett av de existerande partierna och arbeta inifrÄn med att omprioritera och förbÀttra deras program.

  2. UPPLYSNINGKAMPANJER: Öka förstĂ„elsen hos folkvalda och medlemmar och aktiva i existerande partier om de verkliga problemen deras parti mĂ„ste ta hand om.

  3. STARTA ETT NYTT PARTI. HÀr Àr nÄgra som redan gjort det..

  http://halsopartiet.se/

  4. UTROPA SJÄLVSTÄNDIGHET: Skapa lokala lösningar, kanske pĂ„ kommun eller lĂ€nsnivĂ„, som gör att regeringen i Stockholm inte lĂ€ngre behövs och blir irrelevant. Utropa lokal överhöghet (jĂ€mf republiken VĂ€rmland); förmĂ„ga till sjĂ€lvförsörjning; lokal valuta; sparka ut den nyligen skapade nationella polisen och starta en ny, egen, lĂ€nspolismyndighet..

  LĂ€nkar:

  http://raddasverige.nu/en-ny-nationalekonomi/
  http://blueshift.nu/kataloniens-sjalvstandighet-borjan-pa-slutet-for-lilleputtemakten-stockholm/
  http://blueshift.nu/upprop-dags-for-demokratisk-nodbroms-och-styrhjalp/
  http://raddasverige.nu/till-kontanternas-forsvar/

  Invandringspolitik behöver inte vara en katastrof i sig.

  Att ett antal svenska regeringar gravt missköt hur invandringen hanterats Ă€r dock den uppenbara slutsatsen – annars hade SD:s HK fortfarande varit jĂ€rnrörsbesmyckade kĂ€llarlokaler.

  Det har blivit dags för mĂ€nniskor att passivt sluta vĂ€nta pĂ„ av makten förhandsvalda kanditater och börja skapa sina egna alternativ – ta kontroll över sin egen framtid!

 • By SockerConny, 2015-01-01 @ 15:23

  Lite oklart hur SD som Ă€r nationalistiskt gĂ„r ihop med globalister och att invandringen inte lĂ€r minska med den nya regeringen. Det gĂ„r inte ihop i min vĂ€rld att SD Ă€r kapat? Mer kött pĂ„ benen tack…

  KOMMENTAR

  Är det nationalism att som SD:s riksdagskvinna Julia Kronlid gjort, ta instruktioner frĂ„n frĂ€mmande makt (Israel) hur hon som folkvald skall agera i bl a riksdagen?

  MÄnga skulle nog kalla det landsförrÀderi..

  http://blueshift.nu/breaking-news-riksdagskvinna-julia-kronlid-sd-filmad-pa-bar-garning-med-att-salja-ut-sverige-till-frammande-makt/http://blueshift.nu/svenska-sverige-1938-israel-ager-sverigedemokraterna/
  http://blueshift.nu/sverigedemokraterna-nu-officiellt-zionistdemagogerna/

 • By hasseboy, 2014-12-31 @ 20:07

  UrsĂ€kta min dubbelkommentar men trodde jag blev utkastad. Min kĂ€nsla var att nĂ„gon lĂ€ste medans jag skrev… weird!

 • By hasseboy, 2014-12-31 @ 19:52

  Hur kom det sig att Löfven Ă„kte till London tillsammans med RF och trĂ€ffade den osynliga makten? Är det kanske sĂ„ att han spelar ett spel mot dem som vill ha honom som en bricka i det globala spelet och o i verkligheten verkar för ett fritt Sverige? Det Ă€r ju det ni insinuerar. Annars Ă€r jag konfunderad över alla hĂ€ndelser.

  ADMIN KOMMENTAR

  HÀr Äterfinns en analys av Löfvens regeringsförklaring..

  http://blueshift.nu/det-moraliska-u-landet-sverige/

 • By hasseboy, 2014-12-31 @ 19:44

  Hur pĂ„verkad Ă€r Löfven efter mötet i London med den dolda makten? Han var ju ditbjuden tillsammans med FR och det Ă€r svĂ„rt att tro att han inte Ă€r en bricka i spelet. Tror ni att han visste vad som pĂ„gick och att han “spelar med” för att inte avslöja sig och i sitt verkliga jobb arbeta för ett fritt Sverige?

 • By FM, 2014-12-31 @ 17:13

  För att fortsÀtta diskussionen. MÄste erkÀnna att jag inte hade det enstaka polisdistriktet aktuellt. Men du har rÀtt i att SD Àr ett sionistkt kapat parti. Men detsamma gÀller SAP och Rheinfeldts bror lÀr vara anstÀlld i en sionistisk organisation. Det finns fler kopplingar hos moderaterna till sionismen. Finns det nÄgot svenskt parti, ja förutom Svenskarnas Parti, som inte har mer eller mindre indirekta starka kopplingar till
  Rothshild? Som jag sa tidigare Ă€r situationen svĂ„r att analysera – speciellt i din lilla ruta -:) – för mig Ă€r det inte sjĂ€lvklart.

 • By Hans Larsson, 2014-12-31 @ 16:33

  Var för börja snacka om harmonisering nu? Under galgen blir Ă€ven fan religiös! Flocken har svĂ„rt att erkĂ€nna en sedan lĂ€nge misskött invandringspolitik, nĂ„got som skapat nuvarande situation.Är det bĂ€ttre att ha vĂ€nstern som vĂ„gmĂ€stare?

  HĂ€lsningar
  Normal svensk medborgare

  ADMIN KOMMENTAR

  För ett par Är sedan drev vi ett upprop under rubriken: Dags för en nolltoleransens flyktingpolitik.

  Inte mycket intresse för det – dĂ„. Kanske dags att damma av det och lansera det igen?

  http://blueshift.nu/upprop-dags-for-en-nolltoleransens-flyktingpolitik/

  SÀger detsamma i slutet pÄ den hÀr analysen av Stefan Löfvens regeringsförklaring frÄn hösten 2014..

  http://blueshift.nu/det-moraliska-u-landet-sverige/

 • By brunnen_g, 2014-12-31 @ 15:32

  Tack! Exakt mina tankegÄngar.

Other Links to this Post

 1. Senaste nytt frĂ„n Blueshift | Arab Nyheter — 2014-12-31 @ 17:24

statcounter