I vÀntan pÄ ET

Senast uppdaterad: 2016-02-27
Eftersom volymen nyligen skruvats upp rörande ett “alien invasion week” scenario, d v s officiell entrĂ© av utomjordingar pĂ„ jorden, reder vi i den hĂ€r artikeln ut nĂ„gra av begreppen.

Vi börjar med tre empiriskt bekrÀftade förhÄllanden som lÀsaren uppmuntras att sjÀlv verifiera:

 1. MĂ€nskligheten pĂ„ jorden har rymdfarts- kapacitet – d v s har utvecklat teknik för att resa mellan solsystem, kanske t o m Ă€ven mellan olika galaxer.

  Tekniken innefattar antigravitation, transporter i överljusfart, liksom extraherande av obegrĂ€nsade mĂ€ngder av “fri energi” ur rymden.

  Att lĂ€saren inte kĂ€nner till detta beror pĂ„ att tekniken stulits och hemligstĂ€mplats av privata aktörer inom USA:s militĂ€rindustruella komplex (MIK) – dĂ€r huvudmĂ€nnen synes befinna sig i transnationella finanskretsar i London och Washington.

 1. Sannolikheten att det pĂ„ andra platser i Kosmos existerar “intelligent” liv Ă€r övervĂ€ldigande. SĂ„ Ă€r oddsen att nĂ„gra av dem uppnĂ„tt paritet (eller övertrĂ€ffat denna) med mĂ€nsklighetens hemligstĂ€mplade energi- och rymdfartsteknologi.
 2. NÄgon gÄng strax efter andra vÀrldskrigets slut fattades inom vad som i dag Àr MIK beslutet att anvÀnda tanken pÄ besökare frÄn yttre rymden, det s k UFO-fenomenet, som ett verktyg i psykologisk krigföring mot allmÀnheten.

  Det hÀr Àr orsaken till att UFO-fenomenet blivit vad det Àr i dag: ett omrÄde för enorm kulturell fascination (Hollywood) och ett minfÀlt ingen forskare eller journalist med sjÀlvbevarelsedrift frivilligt vandrar ut i.

  Resultatet Àr nÀmligen att vad helst den dolda makten placerar ute i det psykologiskt minerade UFO-fÀltet avskrÀcker frÄn intellektuellt hederliga diskussioner och efterforskningar.

En stor del av UFO-mystiken kan alltsÄ förklaras som en psykologisk kampanj av MIK syftande till att hemlighÄlla den skattefinansierade rymdfartsteknologi man stulit frÄn befolkningen i USA genom att svepa in vad som iaktags runt flygbaser i USA i tÀta dimmor av UFO-mystik.

Men detta förklarar inte allt.

Det blev nÀmligen redan pÄ 1960-talet klarlagt att amerikanska underrÀttelsetjÀnster ocksÄ Àgnar sig Ät att skapa UFO-religioner och kulter.

Veta mer

 

Arkiv X – Ă„terkomsten

Trailern till sÀsong 10 av Arkiv X som sÀndes
pÄ TV3 i jan-feb 2016.

Samtidigt som personer som pĂ„stĂ„r sig stĂ„ i “kontakt” med utomjordingar, s k contactess, indikerar att nĂ„gon form av landstigning pĂ„ jorden av UFO/ET;s runt mars-april 2016 (eller ev senare under Ă„ret), Ă„terupplivar FOX den sedan över tio Ă€r nedlagda TV-serien Arkiv X.

Man gör det i en “sĂ€song” om sex avsnitt som rivstartade i slutet pĂ„ januari 2016 och ett par veckor senare – lagom till den inofficiellt utannonserade landstigningen – slutade.

Vad Arkiv X gör Ă€r att ta ovan nĂ€mnda förhĂ„llanden om MIK och en liten klicks dolda rymdsfartskapacitet och placerar det pĂ„ en position i inforymden dĂ€r den psykologiskt “desarmerats”.

Att pÄ allvar diskutera MIK och pÄhittade ET:invasioner torde, efter Arkiv X, vara sÄ gott som omöjligt.

Till höger: sista bilden ur sista avsnittet i sÀsong 10 av X-files: Agent Scully stirrar rakt upp i en ljuskÀgla som kommer frÄn ett UFO direkt ovanför det fordon hon, och Agent Mulder, befinner sig vid.

Bland seriens under-intriger Äterfinns ocksÄ antropomifiering av reptiler liksom vaccinationer som lösning pÄ omfattande samhÀllsproblem.

Levande bilder till vilket ljud synkats (ocksÄ kÀnt som film) Àr nÀmligen ett oerhört effektivt sÀtt att dissociera mÀnniskor frÄn verkligheten och göra dem passiva.

Dissocieringseffekten förstÀrks av de trauma som allt vÄld filmer i dag innehÄller.

Hollywood och TV Àr helt enkelt Àr ett av den dolda maktens frÀmsta verktyg för manipulation och kontroll och bÀr ett enormt ansvar för mÀnsklighetens kollektiva dissociering frÄn verkligheten.

Om nĂ„got ET-aktigt verkligen iscensĂ€tts inom en nĂ€raliggande framtid (det har flaggats för de tidigare, utan att nĂ„got skett), och mĂ€nniskor inser att nĂ„got inte stĂ€mmer med medias och makts officiella version av vad som Ă€r Ă„ fĂ€rde, sĂ„ kommer mĂ€nniskorna Ă€ndĂ„ inte som kollektiv göra nĂ„got Ă„t det – vilket rĂ€cker för att den dolda makt som snart förslavat hela mĂ€nskligheten skall kunna slutföra uppdraget.

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

— Edmund Burke, 1729-1797

 

Ovan: de tvÄ kontaktpersonerna Barbara Marciniak och Alex Collier om lÀget i Kosmos.

 

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter