Homo Parasitus: Dr Frankenstein och hans Monster

Senast uppdaterad: 2016-02-27
Vad som tenderar att hamna i skymundan bland de som rapporterar om det Frankensteins monster som sedan nÄgra Är hÄller pÄ att slita sönder Europa: sexfixerade barbariska migrantströmmar av bibliska format, Àr att det hÀr monstret inte har uppstÄtt av sig sjÀlvt, utan har skapats av nÄgon.

Bakom dagens groteska islam och den pÄgÄende ödelÀggelsen av Europas civilisationer döljer sig en Dr Frankenstein, skaparen av monstret och den som med fjÀrrkontrollen i hand dirigerar dess framfart.

För Sverige och Europa rÀcker det inte med att oskadliggöra Frankensteins monster.

Det Àr inte förrÀn Dr Frankenstein sjÀlv neutraliserats som Sverige, Europa och resten av vÀrlden kan kosta pÄ sig att dra en suck av lÀttnad.

Vem Àr egentligen Dr Frankenstein, den entitet som ligger bakom bankkrigsmodellen som förslavat mÀnskligheten liksom instigatorn bakom vÄr tids terrorism, krig och migrantströmmar?

Frankenstein Àr Zionismen, den politiska Judendomen: en becksvart ras- och hatideologi som allt sedan den kÀnda historiens begynnelse Àgnat sig Ät att infiltrera, parasitera, pervertera, och till slut döda vad andra civilisationer skapar.

Frankenstein Àr en psykopat som om och om och om igen bekrÀftat att han bara kan leva genom, och pÄ, andras lidande och arbete.

MÄhÀnda Àr dÀrför Frankenstein egentligen inte en Àkta mÀnniska, utan utgör ett alldeles eget slÀkte av humanoider: Homo Sapiens Parasitus.

Veta mer

 

 

LÀsare som inte Àr bekanta med EU:s Kalergiplan pÄ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

"VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Angela, 2016-03-12 @ 05:53

  HjÀrnan bakom zionismen Àr Satan. Zionisterna Àr hans tjÀnare och det Àr de som har skapat alla destruktiva ideologier (ismer) i syfte att fÄ folk att alltid kriga och befinna sig i konflikter, ha ihjÀl varandra och göra livet surt för varandra.

  http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/judisk-satanism-och-bankhuset-rothschilds.html

 • By Peter Grafström, 2016-03-11 @ 22:37

  Israels viktigaste stödtrupp i Usa Àr kristna icke judiska fanatiker som tror bokstavligt pÄ bibelns förutsÀgelser (eller tolkningar av Ezekiel) och ser det som deterministiskt att Israel skall vara en del av ett kÀrnvapenkrig dÀr 2/3 av befolkningen dödas och att judarna sen omvÀnds till kristendomen.
  De har uppfattningen att de invandrade judarna pÄ 1800-talet gjorde omrÄdet attraktivt sÄ att araber strömmade till och att judarna dÀrför har rÀtten till landet.
  Dessa kristna Àr inte mutade och tar avstÄnd frÄn zionism i annan mening.
  Eftersom Israel försörjs pga detta stöd Àr det följaktligen inte sÄ enkelt att det endast Àr en intern judisk affÀr. Och 1900-talets historia mÄ vara bankirers sammansvÀrjningar i hög grad men i lika hög grad om Àn mycket mindre omnÀmnt Àr den eugeniska anglosaxiska rörelsen med planer pÄ vÀrldsherravÀlde och ersÀttning av andra folk med den anglosaxiska herrerasen. Den energiska brittiska pÄverkan pÄ Tyskland som helt omöjliggjorde judarnas situation dÀr gÄr inte att skylla pÄ andra Àn de anglosaxiska elitsÀllskap som Àgnade sig Ät det. De hatade bÄde Tyskar Judar och Ryssar.
  En del fanatiska zionister ville ha det sÄ för att kunna utkrÀva ett eget land men utan angloimperiets anglosaxiska elit hade det inte skett. Sluta dalta med dom.

 • By Nordic, 2016-03-11 @ 10:57

  Bra att de ansvarig pekas ut, istĂ€llet för att tex hĂ€nvisa till reptiler och “new world order”…

 • By Natalia, 2016-03-10 @ 23:40

  Att sÀga att det Àr zionismen Àr att inte berÀtta hela sanningen! Zionizmen har ocksÄ en hjÀrna bakom sig, den uppstod inte av sig sjÀlv! GÄ djupare!

Other Links to this Post

statcounter