Den zionistiska vÀrldskongressens bannbullor Ären 2014-2016

Senast uppdaterad: 2014-04-11
Kanske borde hatmĂ„nglarna pĂ„ den Judiska VĂ€rldskongressen (WJC) fundera pĂ„ att byta namn till den Zionistiska VĂ€rldskongressen eller helt enkelt Hate Speech Incorporated – eftersom detta Ă€r vad de Ă€gnar sig Ă„t: att sprida hatets, ljugandets och fördömmandets evangelium bland vĂ€rldens otrogna.

Till höger: Baron David de Rothchild – överhuvud för klanens franska gren, styrelsemedlem i den Judiska VĂ€rldskongressen samt president för Stiftelsen för Förintelsens Minne.

Nedan: nÄgra av de punkter som antogs under WJC:s möte i Paris förra veckan..

Fördömmanden – Bannbullor

 1. Komikern Dieudonné
 2. Dieudonnés kompis Nicolas Anelka
 3. Det grekiska politiska partiet Gyllene Gryning
 4. Vem som helst som pÄstÄr att Israel Àr en Apartheid-stat
 5. Den palestinska organisationen BDS som uppmanar till bojkott av Israel tills dess landet börjar hörsamma folkrÀtten och respekterar palestiniers mÀnskliga rÀttigheter
 6. HögtidlighÄllandet av Ungerns riksförestÄndare (1920-1944) Miklós Horty

Uttalanden till stöd för

 1. Frankrikes spanskfödde nye premiĂ€rminister Manuel Valls (som tack för hans instruktioner som inrikesminister till det franska rĂ€ttsvĂ€sendet att förfölja och döma komikern DieudonnĂ© – punkten 1 ovan)
 2. Engelska fotbollsförbundet (som belöning för att de utfĂ€rdade ett fem-matchers spelförbud för DieudonnĂ©s kamrat Nicolas Anelka – punkten 2 ovan)
 3. Grekiska myndigheter (som belöning för att de förföljer det grekiska partiet Gyllene Gryning)
 4. Stöd till judiska organisationer i Ungern som belöning för att de bojkottade landets officiella högtidlighĂ„llande av den s k “Förintelsen”.

TillrĂ€ttalĂ€gganden – mörklĂ€gganden – övrigt

 1. Uppmaningar att inte överdriva judarnas situation i Ukraina under dess nya neonazistiska regim
 2. Inte ifrÄgasÀtta legitimiteten hos Ukrainas nya neonazistika regim
 3. Israel bör officiellt erkĂ€nnas som en judiska stat – d v s en teokrati
 4. Uppmaning till Argentina att begrava planerna pÄ en Argentinsk-Iransk sanningskommission rörande bombattackerna mot Israels ambassad 1992 och en Argentinsk-Israelisk vÀnskapsförening 1994

Även om logiken bakom de flesta punkterna synes uppenbar (i all sin sjukhet) kan de som markerats med rött Ă€ndĂ„ mĂ„hĂ€nda leda till en del höjda ögonbryn.

I alla fall tills dess bakgrunden förklarats varpÄ de höjda ögonbrynen troligen ackompanjeras av tappade hakor:

 • Varför skulle judiska organisationer vilja vara emot att nĂ„gon erkĂ€nner och högtidlighĂ„ller den sĂ„ kallade “Förintelsen?”

  Problemet vĂ€rldszionismens arkitekter tydligen upplever Ă€r att det inte rĂ€cker med att den ungerska regeringen stĂ€ller upp pĂ„ att försöka vidmakthĂ„lla lögnen om “Förintelsen” (definierad som industriellt folkmord av judar medelst gaskammare) – utan krĂ€ver att ungrarna ocksĂ„ pekar ut sig sjĂ€lva som medskyldiga i den hĂ€r icke-hĂ€ndelsen.

 • Varför vill vĂ€rldszionismens ledare lĂ€mna neonazister i Ukraina i fred men jaga dem med blĂ„slampa i Grekland?

  MÄhÀnda finns svaret i den hÀr artikeln: Den dolda makten bakom Kuppen i Kiev- nu tar den internationella finansmaffian över Ukraina

 • Varför skulle vĂ€rldszionismens ledare inte vilja att sĂ„ren efter Argentinas vĂ€rsta terrorattacker nĂ„gonsin lĂ€ks?

  Troligen av samma skĂ€l “Förintelsen” uppfanns och blir mer hĂ„rresande för gĂ„ng myten Ă„terberĂ€ttas; den typen av öppna sĂ„r i samhĂ€llen Ă€r som guldgruvor för krafter som baserat sin existens pĂ„ att söndra och hĂ€rska över andra och skall dĂ€rför mjölkas pĂ„ hatets var sĂ„ lĂ€nge det bara Ă€r möjligt.

  Men det finns mer.

  Hitills har islamiska jihad, hezbollah och Iran pekats ut som skyldiga till bombningarna.

  I sjÀlva verket uppvisar bÄda bombningarna tecken pÄ att vara false-flag attacker.

  Situationen skulle ju onekligen kunna bli pikant för bÄde vÀrldszionismen och Israel om Argentinas och Irans statschefer i en nÀra framtid pÄ en gemensam presskonferens skulle presentera bevis för omvÀrlden pÄ att det var nÄgon helt annan Àn Iran som genomförde bombningarna.

 

Veta mer

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

 1. Blueshift » Är detta Europas farligaste kvinna? — 2014-04-08 @ 22:52

statcounter