Den zionistiska världskongressens bannbullor åren 2014-2016

Den zionistiska världskongressens bannbullor åren 2014-2016

Kanske borde hatmånglarna på den Judiska Världskongressen (WJC) fundera på att byta namn till den Zionistiska Världskongressen eller helt enkelt Hate Speech Incorporated – eftersom detta är vad de ägnar sig åt: att sprida hatets, ljugandets och fördömmandets evangelium bland världens otrogna.

Till höger: Baron David de Rothchild – överhuvud för klanens franska gren, styrelsemedlem i den Judiska Världskongressen samt president för Stiftelsen för Förintelsens Minne.

Nedan: några av de punkter som antogs under WJC:s möte i Paris förra veckan..

Fördömmanden – Bannbullor

 1. Komikern Dieudonné
 2. Dieudonnés kompis Nicolas Anelka
 3. Det grekiska politiska partiet Gyllene Gryning
 4. Vem som helst som påstår att Israel är en Apartheid-stat
 5. Den palestinska organisationen BDS som uppmanar till bojkott av Israel tills dess landet börjar hörsamma folkrätten och respekterar palestiniers mänskliga rättigheter
 6. Högtidlighållandet av Ungerns riksföreståndare (1920-1944) Miklós Horty

Uttalanden till stöd för

 1. Frankrikes spanskfödde nye premiärminister Manuel Valls (som tack för hans instruktioner som inrikesminister till det franska rättsväsendet att förfölja och döma komikern Dieudonné – punkten 1 ovan)
 2. Engelska fotbollsförbundet (som belöning för att de utfärdade ett fem-matchers spelförbud för Dieudonnés kamrat Nicolas Anelka – punkten 2 ovan)
 3. Grekiska myndigheter (som belöning för att de förföljer det grekiska partiet Gyllene Gryning)
 4. Stöd till judiska organisationer i Ungern som belöning för att de bojkottade landets officiella högtidlighållande av den s k “Förintelsen”.

Tillrättalägganden – mörklägganden – övrigt

 1. Uppmaningar att inte överdriva judarnas situation i Ukraina under dess nya neonazistiska regim
 2. Inte ifrågasätta legitimiteten hos Ukrainas nya neonazistika regim
 3. Israel bör officiellt erkännas som en judiska stat – d v s en teokrati
 4. Uppmaning till Argentina att begrava planerna på en Argentinsk-Iransk sanningskommission rörande bombattackerna mot Israels ambassad 1992 och en Argentinsk-Israelisk vänskapsförening 1994

Även om logiken bakom de flesta punkterna synes uppenbar (i all sin sjukhet) kan de som markerats med rött ändå måhända leda till en del höjda ögonbryn.

I alla fall tills dess bakgrunden förklarats varpå de höjda ögonbrynen troligen ackompanjeras av tappade hakor:

 • Varför skulle judiska organisationer vilja vara emot att någon erkänner och högtidlighåller den så kallade “Förintelsen?”

  Problemet världszionismens arkitekter tydligen upplever är att det inte räcker med att den ungerska regeringen ställer upp på att försöka vidmakthålla lögnen om “Förintelsen” (definierad som industriellt folkmord av judar medelst gaskammare) – utan kräver att ungrarna också pekar ut sig själva som medskyldiga i den här icke-händelsen.

 • Varför vill världszionismens ledare lämna neonazister i Ukraina i fred men jaga dem med blåslampa i Grekland?

  Måhända finns svaret i den här artikeln: Den dolda makten bakom Kuppen i Kiev- nu tar den internationella finansmaffian över Ukraina

 • Varför skulle världszionismens ledare inte vilja att såren efter Argentinas värsta terrorattacker någonsin läks?

  Troligen av samma skäl “Förintelsen” uppfanns och blir mer hårresande för gång myten återberättas; den typen av öppna sår i samhällen är som guldgruvor för krafter som baserat sin existens på att söndra och härska över andra och skall därför mjölkas på hatets var så länge det bara är möjligt.

  Men det finns mer.

  Hitills har islamiska jihad, hezbollah och Iran pekats ut som skyldiga till bombningarna.

  I själva verket uppvisar båda bombningarna tecken på att vara false-flag attacker.

  Situationen skulle ju onekligen kunna bli pikant för både världszionismen och Israel om Argentinas och Irans statschefer i en nära framtid på en gemensam presskonferens skulle presentera bevis för omvärlden på att det var någon helt annan än Iran som genomförde bombningarna.

Veta mer

Comments are closed.