HÀr slÄr Bonnier igen dörren till yttrandefriheten och demokratin

Senast uppdaterad: 2018-03-26
I ett unikt samarbete mellan Nya Dagbladet och Newsvoice, söktes företrÀdare för BonnierÀgd media upp för en diskussion om Bonniers aktuella pÄtryckningar mot bland andra youtube och google, för syftet att krossa konkurrerande alternativa mediaaktörer.

Inte helt ovÀntat blev utfallet bara mer av feghet, illa dolt förakt, arrogans och provokationer.

Tidningschefer och journalister gömde sig.

En grupp medborgarjournalister rĂ„kar ut för ett “eldöverfall” av DN fotografen Jonas Lindkvist.

IstÀllet manifesterade sig en figur som sade sig tala direkt för familjen Bonnier.

Det Àr i dag uppenbart att makten inte vill ha ett samtal om vart Sverige Àr pÄ vÀg.

Det Àr ocksÄ uppenbart att makten Àr beredd att ta till vÄld och hot i hopp om att stoppa detta samtal frÄn att Àga rum.

Dagen efter DN-besöket ovan, attackerade tvÄ maskerade mÀn en av de inblandade medarbetarna frÄn Nya Dagbladet utanför dennes bostad. HÀndelsen polisanmÀldes.

Den 15 december 2017 hjÀrtinfarktades den 32 Är unga medborgarjournalisten Bechir Rabani till döds i sitt hem i nordvÀstra SkÄne.

Bonnier-chefen Christer Olsson försöker jonglera rollerna som kommunikatör och utkastare.

Den autistiske Expressen-medarberaren Nina Svanberg förhör kolleger frÄn Nya Dagbladet

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

  • By Sven i Lappland:, 2018-03-30 @ 17:57

   OrdförrÄdet rÀcker inte till!

  • By Sigge Johansson, 2018-03-28 @ 19:11

   Kosher-medias representanter gillar ju att hota och hĂ€nga ut kreti och pleti efter eget godtycke — det kan bara betyda att det dĂ„ mĂ„ste vara Ok att göra det omvĂ€nda!
   AlltsÄ, detta Àr den pinsamma fotografen:

   Per Jonas Lindkvist — 19670115-XXXX
   StorsvÀngen 137
   129 44 HĂ€gersten

   08-744 07 13, 070-289 80 19

  • By Michael A, 2018-03-28 @ 12:07

   Sverige ter sig alltmer som Tyskland under Weimar-republiken – frĂ„n VK1 till nazisternas makttilltrĂ€de 1933. Gangster-ligor (politiska och andra) hĂ€rjar fritt, alltmedan poliserna pysslar med genuscertifiering och politikerna fjollar vidare i kĂ€nd stil.

   Man kan lugnt utgÄ frÄn att den extremt aggressiva fotografens (i klippet ovan) bilder lÀmnats till den politiska gangsterorganisationen AFA, inför dess överfall senare.

   En stats viktigaste uppgifter – yttre försvar och inre ordningsmakt – Ă€r nu helt borta i Sverige. Det totala raserandet av det svenska samhĂ€llet stĂ„r nu för dörren.

   Medvetenheten bland svenskarna om vad som sker i vÄrt land Àr, trots det extrema vÄldets utbredning, ytterligt begrÀnsad. Fortfarande sympatiserar omkring 80% av röstberÀttigade svenskar med de partier och de politiker, som gÄr i spetsen för skapande av anarki och laglöshet.

   Statliga media Àr helt ockuperade av extremvÀnstern sedan mÄnga Är. Privata media Àgs av internationella storbanker, eller har Àgare som Àr nÀra lierade med dessa. Alla deras medarbetare Àr korrumperade och inget annat Àn propagandister, för bankmaffians marsch mot New World Order.

   Det vi nu ser Ă€r kulmen. Frimurarna tog makten i Sverige för tvĂ„hundra Ă„r sedan. De Ă€r nu i fĂ€rd med att skapa den vĂ€rldsdiktatur de har verkat för, sedan Ă„tminstone sedan 1600-talet. De Ă€r nu i fĂ€rd med att skapa det kaos – hĂ€r och annorstĂ€des – ur vilket de skall skapa sin nya vĂ€rldsordning. Det Ă€r inte för intet Frimurarna har devisen ‘Ordo ab Chao’ – Ordning-ur-Kaos.

  Other Links to this Post

  statcounter