Fick enkel frĂ„ga – drabbades av hĂ€rdsmĂ€lta

Senast uppdaterad: 2015-10-25

Granskning Sverige

 

I heta stolen: Henrik Johansson

Uppdrag: Definiera begreppet rasism

Tid: En timme

Resultat: HÀrdsmÀlta

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att förstöra Sverige och Europa rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Skaffa den hĂ€r…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-10-26 @ 15:55

  Det som nu pÄgÄr i Sverige Àr planlagt sedan Ärtionden, precis som Kristoffer Hell beskriver i sin nya bok. HjÀlp till att berÀtta om boken pÄ olika media dÀr ni agerar sÄ att flera fÄr ta del av det som pÄgÄtt mycket lÀnge.Jag gör sÄ gott jag kan.

  VÄra nollor till rikspolitiker har knuffat Sverige i en nedförsbacke som slutar i ett stup om inte befolkningen vaknar och begriper det ohÄllbara i situationen. VÀrst blir det emellertid för vÄra barn och barnbarn som tvingas leva i det dÄrhus vi lÀmnar över till dem.

 • By pererik, 2015-10-26 @ 10:21

  Varför skulle rasism vara fel?
  Vi vet att allt de för ut och promotar brett Ă€r bak och fram. Man fĂ„r vĂ€nda pĂ„ allt. Vi Ă€r av olika raser. De som hatar att vi Ă€r olika och har olika bakgrund och sammanhang, de vill rasera alla samhĂ€llen, man och kvinna, familjen och alla nationer. Klart de dĂ€rför kör ut olika propagandaord sĂ„som de hela tiden gör, kastar i ansiktet pĂ„ oss, sĂ„som “rasism” och “fobiker”.

  Hederligt folk, dĂ€rav mĂ„nga negrer, Ă€r stolta och Ă€r rasister – det Ă€r naturligt.

  Men idag fĂ„r inget vara naturligt, utan allt ska mixas – pĂ„ sĂ„ sĂ€tt förstör man mĂ€nsklighetens framtid.

  ADMIN SVAR: Det beror vÀl pÄ hur r-ordet definieras.

  Att vara medveten om att det finns olika typer av mÀnniskor Àr naturligtvis inte nÄgot negativt och Àr faktiskt nÄgot helt annat Àn frÄgan om fördelar eller nackdelar med helt oreglerad invandring.

  Massimport av lÄgutbildade bidragstagare utan svenska sprÄk-kunskaper Àr i dagslÀget helt enkelt en katastrofalt dÄlig ide, för ett Sverige som redan har en miljon arbetslösa och PISA-resultat som rasat p g a redan misslyckad integration.

 • By Jesper, 2015-10-25 @ 17:47

  Fjorton minuter av verbal teknisk knockout…

Other Links to this Post

statcounter