HÀr bryter Carl XVI Gustaf Àtten Bernadottes avtal med Sverige

Senast uppdaterad: 2018-02-16
Bilden till höger dokumenterar ett pÄgÄende avtalsbrott.

Brottet begĂ„s nĂ€r den person som för nĂ€rvarande innehar titeln statschef, Carl XVI Gustaf, belönar en rikets och folkets fiende med en förtjĂ€nstmedalj – och genom det vitsordar det brott kvinnan och hennes edsvurna begĂ„tt och begĂ„r mot Sverige och svenskarna.

HÀndelsen intrÀffade den 28 januari 2018 pÄ Stockholms slott.

Kvinnan som mottager medaljen heter Barbara Spectre.

LÀsare som inte Àr bekant med Spectre, har i videon nedan hennes egna ord pÄ att vad hennes och andra judars arbete i Sverige och Europa gÄr ut pÄ: att genom bland annat massmigration krossa europas folk och nationalstater och pÄ ruinerna av dessa upprÀtta en av judar ledd global tyranni.

Planen har ett namn: Kalergiplanen.

Carl XVI Gustaf bekrÀftar att Àven Àtten Bernadotte stödjer folkmordet pÄ Sverige och dess ursprungsbefolkning.

 

Tittar man nÀrmare pÄ det finstilta i det avtal det svenska folket, via stÀnderna, ingick med Bernadotte-Àttens adoptivfar, Karl XIII, stÄr det klart att 1809 Ärs avtal om apanage, livstidsförsörjning för kungen och hans familj, har ett villkor.

Avtalet gĂ€ller i “evĂ€rderliga tider” – det vill sĂ€ga för all framtid.

Evigt och oomkullrunkeligt som detta lÄter, ligger hÀr en klar begrÀnsning.

Den eviga framtid det handlar om Àr avtalspartnernas gemensamma.

Det rÀcker med att ena partnern gÄr ur tiden, för att avtalet förfaller.

Dör BernadotteÀtten ut, förfaller avtalet. Samma om det svenska folket dör ut, medan BernadotteÀtten lever kvar.

NĂ€r hans majestĂ€t Carl XVI Gustaf vidtar mĂ„tt och Ă„tgĂ€rder syftande till att promovera den andra avtalspartnerns undergĂ„ng, dĂ„ ryker ocksĂ„ avtalet – och tillsammans med det kungens apanage.

LÀsare intresserad av att veta mer om hur det gick till nÀr Sverige fick en kung som började sitt liv om fransk revolutionsgardist har hÀr en artikel: Hur Jean Baptiste Bernadotte skuldsatte det svenska folket för evig tid till familjen Bernadotte.

 

Kontrafaktiska tankar

Lenin i Stockholm – pĂ„ vĂ€g att instigera 70 Ă„r av kommunism, vilket skulle leda till 100 miljoner mĂ€nniskor förtida död.

I skolan fÄr man lÀra sig att BernadotteÀtten blev början pÄ en epok av tvÄ hundra Är av fred och ökat vÀlstÄnd.

Vi undrar om man i dag inte borde forska mer i vad som egentligen skedde nĂ€r Napoleons vapenbroder och den svurna antirojalistiske generalen Jean Baptiste Bernadotte över en natt bytte ut revolutionssmĂ€cken mot en krona och blev Sveriges kung – och vad som dĂ€refter följde.

Hur hade en nordÀttad kung, kanske av karolinskt blod, hanterat 1800-talets internationella spel?

MÄhÀnda hade Sverige hÄllt fast vid sin traditionella roll av inflytelserik regional stormaktsaktör?

Hur hade första vÀrldskriget gestaltat sig?

Hade det ens brutit ut?

Hade en nordisk svensk monark accepterat att i början pÄ 1900-talet stödja den ryska revolutionen pÄ det sÀtt Bernadottes Sverige gjorde nÀr de lÀt den internationellt efterlyste Lenin med anhang, via Sverige, ta sig till Ryssland för att dÀr starta en kommunistisk revolution som kom att kosta cirka 100 miljoner mÀnniskor livet?

Hur hade andra vÀrldskriget gestaltat sig?

Kanske hade inte heller det brutit ut – eftersom Ryska revolutionen (tack vare Sverige) aldrig blev av och Ryssland och Tyskland dĂ€rför hade ett annat förhĂ„llande.

MÄhÀnda hade Tyskland ocksÄ internt utvecklats annorlunda.

Utan inhemska kommunisthetsare, hade kanske det tyska nationalsocialismen haft möjlighet att fokusera mer pĂ„ landets uppbyggnad, istĂ€llet för att tvingas hantera krigsförklaringar frĂ„n alla möjliga och omöjliga hĂ„ll – inklusive den krigförklaring Judenheten levererade vĂ„ren 1933, fem Ă„r innan andra vĂ€rldskriget bröt ut.

Kanske kommer det att visa sig att eran Bernadotte i sjÀlva verket bÀst beskrivs som den svenska historiens absoluta nollpunkt.

Historien om hur Sverige, under en fransk frimurarkung, genom att omfamna utrikespolitisk passivitet och genom det överge det ansvar landets geostrategiska och historiska position förpliktigar det till, skapa enorma problem för sina grannar och resten av vÀrlden.

Med facit i hand liknar Karl XIV Johan, BernadotteÀttens grundare, övergivande av traditionell svensk regional stormaktspolitik alltmer ett bestÀllningsjobb frÄn huvudstÀder som Paris och London, sÄ att frimurararna och finansoligarkerna dÀr inte lÀngre behöver bekymra sig om en av den nordgermanska stammens starkaste fÀsten: Sverige.

Frankrike knĂ€cktes med en revolution – Sverige med en statskupp.

HuvudmÀnnen var detsamma.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 • By Peter Grafström, 2018-02-21 @ 22:24

  Gustav III sponsrade amerikanernas frihetskrig mot England. Frimurare i Europa var splittrade för och emot England. Britternas elit styrde frÄn London och med frimurare Franska revolutionen bla för att motverka liknande republikanska uppror som amerikanernas. Genom att ta initiativet frÄn en Àkta fransk republikansk reformist och revolutionÀr, Jean Sylvain Bailly, fick England Frankrike dit dom ville. Till sin hjÀlp hade England betalda agenter överallt Àven pÄ landsbygden som medverkade till att starta uppror överallt.
  Organisatör var frimuraren Joseph FouchĂ© och Utrikesministern Charles-Maurice de Talleyrand-PeÂŽrigord. Fouche’s nĂ€tverk av spioner frĂ€mjade ingenting i Frankrike’s intresse men destomer det Brittiska imperiet.
  Bernadotte tillhörde tillsammans med Fouche’ en grupp som lovade England att hjĂ€lpa dem ta tillbaka Usa. Och i strid med Napoleon bröt hans blockad och öppnade för handel med England. Bernadotte’s senare maktövertagande i Sverige liksom tidigare mordet pĂ„ Gustav III, lynchningen av von Fersen pekar obönhörligt mot England. Mozart tillhörde frimurarfalangen mot England och misstĂ€nks ha mördats av den anledningen. Illuminati bildades efter vad det verkar som en reaktion pĂ„ Usas befrielse. Att spĂ„ren leder till ett jesuitiskt universitet kan ha varit en vilseledningsmanöver som ett motdrag mot splittringen bland frimurarna, för fortsatt men mer dolt Engelskt inflytande. Att illuminati lĂ„g bakom franska revolutionen vet mĂ„nga, men att England styrde alltihop frĂ„n London Ă€r en stark indikation pĂ„ vem som egentligen lĂ„g bakom illuminati.
  Man kan misstÀnka att Skull and Bones instiftande i Tyskland ocksÄ var en liknande Brittisk avledningsmanöver.
  Oavsett om den nuvarande och maktlöse svenske kungen Àr medveten om det Àr Sveriges monarki resultatet av en framgÄngsrik Brittisk komplott mot dess rivaler.
  Karl XII lockades ett sekel tidigare och sponsrades till krig med Ryssland av England varefter England förrÄdde Sverige och dÀrmed manövrerade ut den Svenska rivalen utan strid.
  Svenska historiker sover.

 • By Stella, 2018-02-18 @ 17:38

  Det rabbiniska etablissemanget och jesuiterna Àr samma. NÀr denna insikt gÄr in hos judiska folk fÄr vi se vad som sker. Det blir sÀkert avslöjat snart har jag en kÀnsla av dÀr jag finner information ifrÄn.

 • By Sverker, 2018-02-17 @ 07:17

  Fler utav dom dĂ€r “hemliga” ordensĂ€llskapen har perversa riter med blod & ben, och som ett lömskt mĂ„l att komma till ett tempel, att hylla templet, etc.etc.
  Vems tempel Ă€r det undrar man, tills man hajar att det Ă€r ju “det utvalda folket” perversa strĂ€van.
  Fler & fler som fĂ„r bort skynket framför ögonen, och ser “Satans syagoga”, som Jesus sa!

 • By Michael Nilsson, 2018-02-16 @ 22:03

  Carl XVI Gustaf Ă€r överbeskyddare för den svenska frimurarordern. Inom regeringen, polisen, ambulanssjukvĂ„rden, media, domare, advokater och flera andra yrkesgrupper finns frimurare. Frimurana skildrar sig som bra och goda mĂ€nniskor. De har infiltrerat hela samhĂ€llen. Alla hemliga samhĂ€llen, order och kulturer Ă€r som en (sammanflĂ€tade) med detta onda mĂ€nskliga virus som heter “Freemasonry”. De Ă€r NWO:s fotsoldater eller snarare JWOs fotsoldater för ett ”Greater Israel”. Frimureriet Ă€r judisk magi. Den minst kĂ€nda faktan om Freemasonry och Masonic Lodge Ă€r dess judiska ursprung och natur. Judaismens religion, baserad pĂ„ den babyloniska talmuden och den judiska cabalaen (eller Kabala), ett alchemiskt system av magi och djĂ€vulsdyrkan, utgör grunden för den skotska riten 33 ritualgrader ceremonier. Frimurare Ă€r de osynliga terroristerna i lokalsamhĂ€llet. Vi mĂ„ste avslöja dessa skurkar för alla. Om vi inte gör nĂ„got, vinner de …. Carl XVI Gustaf Ă€r i mina ögon en folkförrĂ€dare.

 • By sasser, 2018-02-16 @ 16:14

  Barbara Spectre fick en medalj – det var det vĂ€rsta jag varit med om. Hon skulle gripas, istĂ€llet. Uppenbart att Sverige kontrolleras av frĂ€mmande element.

 • By Magnus Johansson, 2018-02-16 @ 14:02

  Det Ă€r mycket bra att detta skede i Sveriges historia belyses i artikeln hĂ€r ovan. Att Jean Baptiste Bernadotte blev kung var ett internationellt maktspel som syftade till att kuva och kontrollera Sverige under den dynamik som kejsardömet Frankrike dĂ„ hade kommit att skapa. Gustav IV Adolf, som var en stark opponent mot Frankrike, och försvarare av det svenska, utmĂ„lades av Bernadottes föresprĂ„kare som “galenpanna”, trots att han var en mycket noggrann och pliktmedveten regent, en förtalskampanj som liknar den bland andra Adolf Hitler lĂ„ngt senare utsattes för.

Other Links to this Post

 1. Hur mycket mörkar svensk media? – Life, Death and all between — 2018-02-17 @ 10:25

 2. FrĂ„n Kalle Hellberg | corneliadahlberg — 2018-02-17 @ 09:48

 3. HĂ€r bryter Carl XVI Gustaf Ă€tten Bernadottes avtal med Sverige | Johansen.se — 2018-02-16 @ 18:16

statcounter