Hamas – Israels kontrollerade front i kriget mot en lösning som erkĂ€nner palestiniernas rĂ€tt

Senast uppdaterad: 2014-07-29
De dolda arkitekterna bakom den zionistiska ickes-staten Israels stÀndiga expansion och assimilering av palestinskt territorium vill inte ha fred.

Familjen Rothschild heter de.

Det outtalade slutmÄlet Àr att ta över 100% av Palestina och upprÀtta ett Stor-Israel med grÀnser definierade i Bibelns gamla testamente.

Huvudstaden skall ligga i Jerusalem – inte Tel Aviv, som det Ă€r i dag.

Och Israel skall vara en “judisk” stat – d v s en teokrati.

Vi skrev icke-stat.

Enligt FN:s definition av en stat sÄ Àr inte Israel det. Bland annat sÄ saknar Israel internationellt erkÀnda grÀnser och grundlag och har inte uppfyllt de motkrav som stÀlldes upp av FN i samband med att Israel skapades 1948.

Det kanske största hindret för Israel att nĂ„ slutmĂ„let om 100% assimilering av allt palestinskt territorium Ă€r konstruktiva och sekulĂ€rt sinnade motparter i Palestina: ledare som accepterar en tvĂ„stats-lösning – trots att den enda mark Israel har Ă€r den det stulit.

1995 sköts den israeliska premiÀrministern Yitzhak Rabin ihjÀl.

Det skedde efter att Rabin tillsammans med den Palestinska Befrielsefronten PLO:s Yasser Arafat kort dessförinnan undertecknat de s k Osloavtalen som en lösning pÄ Israel-Palestina situationen.

Nio Är senare var det Yasser Arafats tur att mördas. 

Hamas – den israeliske önskefienden

Det Ă€r för allt fler i dag uppenbart att HAMAS verkliga uppdragsgivare Ă€r Israel – d v s spelar en roll liknande det den av den brittiska underrĂ€ttelsetjĂ€nsten skapade Muslimska Brödraskapet (MB) under ett sekel spelat: man gĂ„r zionismens och imperiets Ă€renden.

En bĂ€ttre “fiende” Ă€n HAMAS kan Israel nĂ€mligen inte hoppas pĂ„ att finna.

Vad Israel fruktar Ă€r palestinska motparter som Ă€r fredligt sinnade pragmatiska nationalister – inte religiösa fanatiker.

Det var dÀrför Egyptens president Nasser mördades. Och det var dÀrför Arafat och Rabin mördades. Dessa tre herrar hade sett en vÀg ut ur den inflammerade retoriken. Det hÀr skrÀmde arkitekterna bakom Israel.

Med facit i hand..

 • HAMAS har gravt missköt sitt arbete för palestinierna pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att Israel ges ideliga ursĂ€kter att införa sanktioner och bojkotter.
 • Sommaren 2014 ger HAMAS Israel en ursĂ€kt att börja bomba och invadera Gaza. HAMAS Ă„stadkommer detta genom att kidnappa och döda tre israeliska ungdomar.
 • Tack vare kriget sĂ„ börjar HAMAS dalande populĂ€ritet att Ă„ter stiga. HAMAS behöver det, för opinionsundersökningar visar att partiet p g a sitt vanstyre Ă€r pĂ„ vĂ€g att förlora i det kommande valet i Palestina.
 • NĂ€r Israel vĂ€l inleder dödandet sĂ„ Ă€r det inte i förstone HAMAS operatörer som drabbas – utan Israel betar av politiska motstĂ„ndare och alternativ till HAMAS inuti Palestina.
 • NĂ€r “kriget” vĂ€l Ă€r över kommer HAMAS och Israel stĂ„ som segrarna. HAMAS i den interna maktkampen inne i Palestina. Israel pĂ„ slagfĂ€ltet. Utsikterna till en tvĂ„statslösning eller lösning i vilken Palestina Ă€r en del kommer avsevĂ€rt ha reducerats och den zionistiska entiteten Israels gradvisa assimileringen av allt palestinskt territorium kan fortgĂ„..
 • NĂ€r Israel till slut assimilerar Gaza sĂ„ kommer man ocksĂ„ ta över rĂ€ttigheterna till de stora reserver av naturgas och olja som ligger alldeles utanför Gazas och som tillhör Palestina.
Nedan bekrĂ€ftar TV4:s Staffan Ahlströmer att Israel medelst bl a drönarattacker betar av dödslistor över palestinier som inte Ă€r med HAMAS utan som tillhör den för Israel betydligt farligare motstĂ„ndaren PLO/Fatah – vars ledare Arafat alltsĂ„ redan mördats. 

Civila mÀn överrepresenterade 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By wayfarer, 2014-08-02 @ 11:21

  Tell me, as Mein Kampf Hitler’s ideas differ from the ideas of Zionism and Judaism?
  If not different, why the UN is silent?
  Why is the government silent? Some governments do not just keep quiet, but support the murder of the Palestinian people?

 • By pirkko parpala, 2014-07-30 @ 12:26

  Hela vÀrlden ser bara pÄ nÀr det pÄgÄr folkmord i Palestina.MÀnniskor mÄste sluta pÄ att hÀmnas, vi mÄste förlÄta och utrota kriksvapen och tron pÄ att dödandet löser problem i vÀrlden, vi mÄste vakna frÄn denna onda mardrömmen och livet Àr inte menat för att göra det surt för varandra.Alla som föds har rÀtt att fÄ existera.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2014-07-30 @ 11:15

  Utomordentligt bra beskrivning av hur det stĂ„r till i Mellanöstern. Och hĂ€r fĂ„r den faktaintresserade ett bra tips pĂ„ en bok som förklarar Ă€ndĂ„ mer: Boken “DevilÂŽs Game”
  av Robert Dreyfuss beskriver UZA/UK:s 60 Ă„r av s k “ormkokeri” d v s systematiska konspirationer för att omstörta nationer eller regioner.
  Skaffa ock lÀs boken som kom ut 2005 och fÄ en heltÀckande bild av varför det aldrig blir lugnt i Mellanöstern sÄ lÀnge de som nu drar i trÄdarna bakom kulisserna fÄr hÀrja ostört. Bl a berÀttar förf. om hur Israel anvÀnde Muslimska Brödraskapet 1982 i ett misslyckat försök att avsÀtta president Hafez-al-Assad i Syrien (fadern till den nuvarande presidenten) genom att starta revolter i Homs och Hama. Det Àr fullstÀndigt meningslöst att göra sig en vettig uppfattning om vad som sker i vÀrlden utifrÄn vad vÄra vanliga media rapporterar. BÄde press- och etermedia leds och befolkas till övervÀgande del av s k presstituerade, d v s lydiga lakejer till globalisternas agenda.
  Kunskap Àr styrka, sÄ dÀrför behöver vi sjÀlva inhÀmta
  information som gör att vi kan se vad som sker i det som synes ske. Lycka till!

 • By Emil, 2014-07-30 @ 10:43

  Jag vet att det Àr guds plan att galenskaperna ska fortsÀtta ett tag till men jag kan knappt vÀnta tills den dagen dÄ folket stÀller sig upp, enat, marcherar till det ödlenÀste dÀr alla dessa rÀnker smids och tar de smÄ Rödsköldarna i örat. Tvinga dom att dricka ayahuasca sÄ kanske dom fÄr in lite gudsfruktighet i sina psykopatskallar. Det kan finnas en chans att Àven de kan bli botade frÄn sina sjukdomar.

Other Links to this Post

statcounter