Grotesco banar vĂ€g för fortsatt folkmord – med primalskriksopera

Senast uppdaterad: 2017-11-08
Den 3:e november 2017 brast fördÀmningarna för den svensktalande delen av den nordgermanska stam som sedan istiden rÀknat Skandinaviens östra halva som sitt land.

Det skedde nÀr tystnaden runt det det pÄgÄende folkmordet till slut sprack.

Eller nationalsjĂ€lvmordet, som det egentligen Ă€r – eftersom svenskarna sjĂ€lva om och om igen röstar fram sina egna bödlar: den aristokrati av politiker som offrat sina sjĂ€lar pĂ„ globalismens altare.

Ur filmen JĂ€garna (1996).

DÄ svenskar av tradition har sÄ svÄrt att tala om kÀnslor att de hellre tar livet av sig, blev det i stÀllet opera.

LĂ€sare som vill förstĂ„ del av psykologin bakom Grotescos musikal “Flyktingskrisen” har i videoklippet ovan ett bra exempel.

Det handlar om en man vars hĂ€nder Ă€r fulla av blod och lögner, och inget hellre verkar vilja Ă€n att lĂ€tta pĂ„ samvetet, men inte kan – och i stĂ€llet bryter ut i primalskriksaria och i hopp om samvetslĂ€ttnad.

Grotescos förmenta underverk Àr inte sÄ mycket en sÀkerhetsventil för folket som det Àr maktens egen försökt till bikt.

Regeringen och statstelevisionen varken kan eller kommer att erkÀnna Ären av folkförrÀderi, nationellt sjÀlvskadebeteende och monumentlat ljugande, liksom all den skuld som belastar detta kollektiv pÄ grund av detta.

Men till slut brast det hela.

Nu vet lÀsaren varför systemmedia hyllar operan.

Den Àr det hÀr folkmördarkollektivets förnekbara (deniable) syndabekÀnnelse.

Tankarna förs osökt till en tidigare statsminister, Göran Persson, en man som enligt uppgift brölade psalmer pÄ förmiddagarna under sin tid pÄ Rosenbad.

Var det sĂ„ han höll Ă„ngesten stĂ„ngen under Ă„ren av landsförrĂ€deri – med primalskriksterapi maskerad som gudfruktig opera?

 

SVT:s musikal Àr ocksÄ ett bevis sÄ gott som nÄgot pÄ hur myopisk etablissemangets bild av Sverige och sig sjÀlvt Àr.

Hade nÄgon annan Àn SVT producerat Grotescos Flyktingkrisopera hade saken redan varit under utredning hos Diskrimineringsombudsmannen för upprörande grad av vithet.

Musikalen handlar om utomeuropeiska frĂ€mlingar, men Ă€r sĂ„ full av nordgermaner att Judiska CentralrĂ„det annorstĂ€des skulle ha lĂ„tit ombuden EXPO och SKMA kasta sig pĂ„ den stora röda larmknappen med texten “Varning! Rasism! Anti-Semitism!”.

Var nÄgonstans utspelar sig egentligen Grotescos BÄtflyktingvals?

I Evert Taubes svenska skÀrgÄrd eller i nordafrikanska territorialvatten?

Grotesco i skÀrgÄrden

I havet utanför Libyen

I vilken av förorterna nedan lever lÀsaren?

Kvarteret Madicken eller Sharia-Rinkeby?

Oidentifierad SVT Grotesco förort

Interiör restaurang i Rinkeby

SVT presenterar Grotesco-musikalen som ett vÀl avgrÀnsat och avslutat kapitel:

En musikal om Sverige och en period i vÄr nutidshistoria som markerade en kraftig kursÀndring i svensk politik. Grotesco har tonsatt perioden juni-november 2015, dÄ Sverige tog emot fler asylsökande Àn nÄgonsin till följd av kriget i Syrien och andra konflikter.

Att införa tillfĂ€lliga och sporadiska grĂ€nskontroller utgör inte en “kraftig kursĂ€ndring”.

Utmaningen Àr inte att hantera en puckel i ett pÄstÄtt harmlöst och stadigt utbyte av mÀnniskor med nordgermansk börd mot frÀmlingar frÄn andra sidan jorden.

Krisen Àr ett folkmord orkestrerat av den judiske finansmannen George Soros som medelst rekryteringskampanjer i Afrika och Mellanöstern skapat massinvasionen av Nordeuropa, ett uppdrag han utför Ät bland andra finansfamiljen Rothschild.

Sveriges verkliga utmaning – den SVT och Grotesco inte nĂ€mner – Ă€r hur stoppa de pĂ„gĂ„ende folkmordet pĂ„ svenskar i deras eget land.

Oaktat en svensk massutvandring till ett nytt nordgermanskt hemland i en annan del av vÀrlden, Àr lösningen att frÄn Sverige hjÀlpa hundratusentals och Äter hundratusentals mÀnniskor ur gruppen utrikes födda av icke-europeisk börd att ÄtervÀnda till sina hemlÀnder.

Detta kommer Sveriges nuvarande politiska etablissemang aldrig att göra.

 

Grotesco banar vÀg för Bielerplanen

I början av musikalen lyfter SVT och Grotesco fram den judiske SD-politikern Paula Bieler.

Den bild av Bieler SVT projicerar Àr betydligt radikalare Àn verklighetens förlaga.

Bieler skrev nyligen om sitt partis invandringspunkt pÄ sÄdant sÀtt att den massinvasion som hitills setts av lÄgutbildade muslimer öronmÀrkta för permanent livstidsförsörjning i Sverige nu skall ersÀttas, eller komplementeras, av arbetskraftsinvandring.

I globalisternas planer skall nu alltsÄ ocksÄ den svenska medelklassen bytas ut.

Folkmordet fortsÀtter.

 

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 • By Michael A, 2017-11-08 @ 22:53

  Musliminvandringen fungerar ju utmĂ€rkt att gömma terrorister frĂ„n USA’s legoarmĂ©er (ISIS, AlQaida med avlĂ€ggare) i, nu nĂ€r de körs ut frĂ„n bĂ„de Syrien och Irak.

  Den massiva propagandakampanj, som man körde igÄng i alla media efter false-flag-dÄdet 9/11, var grundligt genomtÀnkt. Ganska enkelt upplÀgg, egentligen, men effektivt:

  1. Förstöra infrastrukturen i MENA, döda nÄgon miljon muslimer och skapa tiotals miljoner flyktingar (som grundligt hatar allt vad vÀsterlÀnningar heter).
  2. Dra snyftvalser om alla pÄ flykt, sÄ att svenskarna öppnar grÀnserna.
  3. Locka hit sÄ mÄnga som möjligt, genom att vrÀka svenskarnas skattepengar över de som kommer hit. (Svenska politiker har t.o.m. öppnat en arbetsförmedling i Somalia.)
  4. Inte skicka ett nickel till MENA-lÀndernas flyktinglÀger.
  5. George Soros har sedan betalat överskeppningen över Medelhavet, via alla sina kamouflage-organisationer, dÀr Àven svenska kustbevakningen deltog.

  TyvÀrr sÄ Àr majoriteten av svenskarna fortfarande med pÄ Förintelsen av sitt land och sitt folk. Eftersom det inte har skett nÄgon som helst förÀndring i opinionen, rörande invandrings-tsunamin, de senaste 30 Ären, kommer svenskarna nog aldrig att vakna upp ur hypnosen.

  Sedan Ă€r det ju sĂ„ att det faktiskt inte finns nĂ„got realistiskt politiskt alternativ heller. Det behövs en helt ny politisk rörelse. Sverigedemokraterna var pĂ„ god vĂ€g, men det partiet kapades ju av Åkessons sionister för 11 Ă„r sedan.

  Möjligen skulle Aleksandr Dugins rörelse “Eurasianism” kunna vara nĂ„got att basera ett motstĂ„nd pĂ„. VĂ€l vĂ€rd att studera nĂ€rmare…

 • By Martin Lund, 2017-11-08 @ 22:11

  Bara tidsfrÄga innan alla vita etniska svenskare kommer att fÄ tillskickat ett rekomderat kuvert med x antal cyanid-kapslar. En st. till varja i familjen, vilket ocksÄ Àr mycket enklare Àn death-camps och skjutning i gatorna. 80% kommer sÀkerligen att knapra i sig tabbletterna utan frÄgor.

Other Links to this Post

statcounter