Globalisternas psyop mord pĂ„ Jo Cox slĂ„r slint – nu rasar stödet för EU Ă€nnu snabbare

Senast uppdaterad: 2016-06-18
Det den dolda makten hade hoppats skulle innebÀra grus i maskineriet i Brexit-propagandan: fjÀrrkontrollera en psykiskt sjuk person att överfalla EU-vÀnnen Jo Cox och sedan (utan grund) ljuga pÄ och anklaga den nationella rörelsen Britain First för inblandning, har drabbats av ett rejÀlt bakslag.

Enligt en undersökning genomförd at USA Today faller förtroendet för EU nu Ànnu mer, Àn innan det pÄstÄdda mordet pÄ politikern Jo Cox.

Samtidigt som britter som vill ta Storbritannien ut ur EU ligger kvar pÄ 52% sÄ rasade efter mordet stödet för de som vill att landet stannar i EU frÄn 40% till 32%, vilket innebÀr att osÀkra vÀljare över en natt fördubblades frÄn 8% till 16%.

Var Àr allt blod? Enligt uppgift höggs Jo Cox ett flertal gÄnger med en enorm kniv, varefter hon sköts.

Var det som sĂ„ att allt som hĂ€nde var att en psykiskt sjuk person ofredade/överföll Jo Cox, följt av att nĂ„gra av den brittiska nattvĂ€ktarstatens operatörer dĂ€refter “avslutade” jobbet i ambulansen till sjukhuset?

Tanken Àr tyvÀrr inte lÄngsökt.

Inte heller Anna Lindh mördades av den psykiske person som överföll henne – det var det lĂ€karna pĂ„ Karolinska sjukhuset som gjorde, nĂ€r de ett halvt dygn efter överfallet lĂ€t henne förblöda pĂ„ operationsbordet.

I Lindhs fall synes de politiska motiven ha varit flera: vÀcka sympati för euron i folkomröstning om densamma nÄgra dagar senare och Lindhs motstÄnd mot USA:s krig mot Irak.

Motivet för det pÄstÄdda mordet pÄ Jo Cox antas ha varit att vÀcka sympatiröster för att Storbritannien stannar i EU vid folkomröstningen om nÄgra dagar. Intrigen kan dock vara tÀtare Àn sÄ: det har nÀmligen visat sig att Cox Àr, eller var, PalestinavÀn.

Passade globalisterna pÄ att slÄ tvÄ flugor i en smÀll?

Veta mer…

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Suetonius, 2016-06-20 @ 01:05

   Paralellen med mordet pÄ Anna Lindh Àr nÀrmast total:

   – Anna Lindh stod ocksĂ„ pĂ„ palestiniernas sida och var pĂ„tĂ€nkt som kommande statsminister. Mordet pĂ„ henne innebar att entiteten Israel ostört kunnat fortsĂ€tta sin folkmordspolitik mot den palestinska ursprungsbefolkningen.

   – Anna Lind symboliserade Ja-sidan i EURO-omröstningen. Mordet pĂ„ henne var Ă€mnat att vĂ€cka sympati för Ja-sidan, men utfallet blev tvĂ€rsemot vad förövarna tĂ€nkt sig. Möjligen var de omtöcknade av för mycket chutzpeh, sĂ„ att de inte förstod att mordet skulle generera otrygghet. I ett sĂ„dant lĂ€ge vill naturligtvis inte en befolkning byta ut sin valuta utan stanna kvar vid det man uppfattar som vĂ€lkĂ€nt och tryggt, dvs. inget utbyte av den gamal valutan mot en ny osĂ€ker sĂ„dan.

   Mordet pĂ„ Jo Cox tycks ha gett densamma effekt i England. Att dessa ‘snillen’ med sina blodiga fingrar aldrig lĂ€r sig av sina misstag?

   – Det falskflaggade mordet pĂ„ Anna Lindh utfördes av proffs, medan en fjĂ€rrstyrd (mind control) syndabock som hörde röster sattes dit för mordet. Det falskflaggade mordet pĂ„ Jo Cox utfördes sannolikt ocksĂ„ av proffs.

   Did MI5 murder Jo Cox, like Mossad Sweden’s Foreign Minister Anna Lindh?
   http://whitetv.se/sv/anna-lindh-mordet/1592-did-mi5-murder-jo-cox-like-mossad-anna-lindh.html

  • By Hans Nilsson, 2016-06-19 @ 11:44

   Enl en ny undersökning som som GP har bestÀllt och som presenteras pÄ SVT text har Svenskarnas stöd för att stanna i EU ökat till 72% de som vill lÀmna Àr 17% och osÀkra Àr 11%. Nu kommer hela etablissemanget i Sverige med ALLA till buds stÄende medel kabla ut förtrÀffligheten med EU. Jag röstade NEJ till EU och till EMU och mina Nej har bara styrkts ju större detta monsterbygge blir.

  Other Links to this Post

  1. BREXIT | corneliadahlberg — 2016-06-20 @ 09:59

  2. Falskt | Jan Millds blogg — 2016-06-19 @ 12:21

  statcounter