Gilad Atzmons Julvarning: “Storbritannien mĂ„ste besegra den pro-israeliska lobbyn”

Senast uppdaterad: 2014-12-28
Den legendariske jazzmusikern, författaren, aktivisten och israelisk-brittiske medborgaren Gilad Atzmon varnar hÀr för att Storbritanniens överlevnad hÀnger pÄ att landets politiska elit under 2015 befriar brittisk politik frÄn den pro-israeliska lobby som hÀrjar i landet..

“Storbritannien mĂ„ste besegra den pro-israeliska lobbyn”

Samtidigt som Storbritannien förbereder sig för att ta steget in i 2015, sÄ ifrÄgasÀtta mÄnga hur regeringen kommer att kunna hantera de mÄnga utmaningar som den stÄr inför nÀr det gÀller inrikes- och utrikespolitik. Trots det Àr den allmÀnna uppfattningen i London att landet först mÄste göra sig av de pÄtryckningar utifrÄn som drivit det till en politik av interventioner.

Gilad Atzmon, politisk kommentator och författare frÄn London, sade i en intervju med Press TV att den brittiska regeringen och dess utrikespolitiska agenda befinner sig under starkt inflytande av en mycket inflytelserik pro-israelisk lobby.

Atzmon sade att samma pro-israeliska lobby – som han kallar ” The Conservative Friends of Israel (CFI)” [pĂ„ svenska: Israels konservativa vĂ€nner] spelade en nyckelroll vid Londons senaste fientliga kontakter med Iran och Syrien.

Han beskrev det som en fara som hotar Storbritanniens oberoende.

“LĂ€get Ă€r sĂ„ farligt att det saknar motsvarighet, Ă€ven för judar i Storbritannien som förmodligen i förstĂ„r de brott som begĂ„s i deras namn.”

Atzmon sade vidare Storbritannien borde bevaka de brittiska folkets intressen Àn att tjÀna zionismens intressen.

“Storbritannien mĂ„ste Ă„teruppliva överlevnadsinstinkt …. För att lyckas med det mĂ„ste vi finna politiska medel för att befria och frigöra brittisk politik frĂ„n inflytande frĂ„n judiska lobbygrupper”, sade han.

“Det lĂ„ter hĂ„rt, men det hĂ€r Ă€r ett sĂ€tt att just nu överleva. FrĂ„gan Ă€r egentligen ganska enkelt. Vi har alla bevis, vet vi vilka de inblandade Ă€r, vi vet hur den hĂ€r lobbyn arbetar och det Ă€r nu tid att ta tag i det. ”

KĂ€lla: PressTV: ‘UK needs to overcome pro-Israel lobby’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. Blueshift » Varför Decemberöverenskommelsen var bĂ€ttre Ă€n ett nyval — 2014-12-29 @ 12:28

  2. Blueshift » Sverige – ZOG: 1 – 0 [uppdaterad] — 2014-12-29 @ 12:01

statcounter