George Soros bakom floden av asylsökare – sĂ„ hĂ€r gĂ„r han tillvĂ€ga

Senast uppdaterad: 2015-09-17
Undrande inför hur hundratusentals med ensamstÄende unga mÀn sommaren 2015 plötsligt drabbas av tanken att söka sin lycka i EU?

Svaret Àr inte krigen i Mellanöstern, som hÄllit pÄ i över ett decennium. Kriget mot Syrien startade redan 2011.

Svaret har visat sig vara den gamle svensk-bekantingen George Soros – mannen som kraschade den svenska ekonomin 1994 och som dĂ€refter finansierat allehanda fĂ€rgrevolutioner och civil olydnad vĂ€rlden över. För inte sĂ„ lĂ€nge sedan i Ferguson i USA, dĂ€r han pytsade ut med motsvarande en kvarts miljard svenska kronor i hopp om att fĂ„ till stĂ„nd vĂ„ldsamheter i USA.

PÄ bilden till vÀnster hÄller en reporter frÄn Sky News upp en handbok Äterfunnen i en övergiven smugglingsbÄt i den grekiska övÀrlden.

Boken beskrivs bĂ€st som “Handbok för yrkesflyktingar” och Ă€r skriven pĂ„ arabiska och utgörs av praktisk information om hur man enklast navigerar sig fram i Europa och dess olika lĂ€nders byrĂ„kratier.

Bakom boken, som f n synes distribueras i stora upplagor i Mellanöstern, stĂ„r enligt uppgift Rothschild-agenten George Soros, som via sin “Open Society” W2EU Group ocksĂ„ sponsrar en informationsportal pĂ„ Internet med instruktioner i vad man som nyanlĂ€nd bör sĂ€ga för att fĂ„ öka chanserna till uppehĂ„llstillstĂ„nd som flykting och fĂ„ det sĂ„ bra som möjligt i mĂ„llandet.

W2EU Ă€r en förkortning för “Welcome to Europe” och har inte som drivkraft att hĂ€lpa riktiga (enligt lagens mening) flyktingar, utan om att bryta ned lĂ€nder genom att öppna deras grĂ€nser.

HÀr Àr sajten: w2eu.info

BetrÀffande Sverige lÀmnar Soros bl a följande tips:

Om du har utsatts för övergrepp eller förföljs dÀrför att du Àr en kvinna, homosexuell, bisexuell eller transperson och söker asyl i Sverige Àr viktigt att tala om detta redan i första asylutredningen. Det Àr viktigt att berÀtta om övergreppet sÄ detaljerat och sammanhÀngande som möjligt.

Vidare berĂ€ttar sajten att följande organisationer i Sverige hjĂ€lper till med att gömma och smuggla mĂ€nniskor som tagit sig in i landet olagligt…

Gothenburg (Göteborg)
E-mail: goteborg(at)ingenillegal.org or momo(at)ingenillegal.org
Tel: 0046 (0)704-37 75 24
http://www.ingenillegal.org/

Stockholm
E-mail: stockholm(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Uppsala
E-mail: uppsala(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Gotland
E-mail: gotland(at)ingnenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Östersund
E-mail: ostersund(at)ingenillegal.org
Tel: 0046 (0) 764-275457
http://www.ingenillegal.org/

TrollhÀttan/ VÀrnersborg
E-mail: trollhattan(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

UmeÄ
E-mail: umea(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Malmö
E-mail: asylgruppenimalmo(at)gmail.com
http://asylgruppenimalmo.org/

Lund
E-mail: asylgruppenlund(at)gmail.com
Tel: 0046 (0) 76 – 24 11 422
http://asylgruppenlund.webs.com/

Örebro
E-mail: asylgruppenorebro(at)gmail.com
http://www.asylgruppenorebro.se/

Norrköping
E-mail: epost@asylgruppennorrkoping.se
https://asylgruppennorrkoping.wordpress.com/#

The Swedish Network of Asylum and Refugee Support Groups (FARR)
Has local groups in several towns.
Phone: 0046 (0)225-147 77
E-mail: info(at)farr.se
www.farr.se

Fristad

Fristad Stockholm
http://fristadstockholm.se/
E-mail: info(at)fristadstockholm.se

Fristad Malmö
http://malmofristad.se/index.html
E-mail: malmofristad(at)gmail.com

Fristad Göteborg
http://fristadgoteborg.se/
E-mail: info(at)fristadgoteborg.se

Healthcare

Sjuk utan papper
Info about rights to healthcare for undocumentet migrants
http://sjukutanpapper.nu/

LÀkare i vÀrlden / Médecins du Monde Sverige
E-mail: info(at)lakareivarlden.org
http://lakareivarlden.org/

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att förstöra Sverige och Europa rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€s gratiskapitlet nedan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By peder edderkop, 2015-09-18 @ 18:29

  De personer som vĂ€lkomnar asylsökade i Tyskland, Danmark och Sverige Ă€r utkommenderade av Frontex. Det Ă€r inte “vanliga” medborgare.
  De asylsökande har blivit informerade om att ljuga om sin identitet och Älder. De lÀgger pÄ 15-20 Är pÄ sin verkliga Älder nÀr de söker asyl, sÄ att de kan roffa Ät sig pension redan i 40-50-ÄrsÄldern. Enligt Migrationsverket ljuger 97 procent av de asylsökande om Älder och identitet.

 • By Sven., 2015-09-18 @ 08:17

  VÄrt land har blivit en slasktratt för all vÀrldens skit, undrar hur lÀnge svensken kan hÄlla nÀsan uppe för att fÄ luft, eller avrÀttas enligt muslimska lagar?

 • By JR, 2015-09-18 @ 07:07

  Paul Krugman skrev 1996 om skillnaden i bokföringsmetod och kapitalflöden i ett företag gentemot en stat. Ett företag har en öppet ekonomiskt system för att kunna expandera, en stat har ett slutet system dÀr medborgare ska garanteras allt det som en stat stÄr för. Det betyder kanalisering av kapital nerÄt till vÀxande generationer, pensionssystem, sjukvÄrd och utbildning. Att blanda ihop dessa tvÄ eller att driva en statsbildning i form av företag med expansionistisk politik som EU innebÀr ett slaverisystem. NÀr inte expansionen av förstÄeliga skÀl kan fortsÀtta i all evighet börjar ekonomi alltmer att koncentreras kring administration och till sist den ekonomiska toppen. Basen i företaget staten utarmas och korthuset vÀlter överÀnda i brist pÄ stabilitet. De sjÀlvutnÀmnda elitistiska bankirerna stÄr allt djupare intrasslade med skÀgget i brevlÄdan ditlurade av skojare som George Soros. https://esamawuta.wordpress.com/

Other Links to this Post

statcounter