George Soros bakom floden av asylsökare – så här går han tillväga

Senast uppdaterad: 2015-09-17
Undrande inför hur hundratusentals med ensamstående unga män sommaren 2015 plötsligt drabbas av tanken att söka sin lycka i EU?

Svaret är inte krigen i Mellanöstern, som hållit på i över ett decennium. Kriget mot Syrien startade redan 2011.

Svaret har visat sig vara den gamle svensk-bekantingen George Soros – mannen som kraschade den svenska ekonomin 1994 och som därefter finansierat allehanda färgrevolutioner och civil olydnad världen över. För inte så länge sedan i Ferguson i USA, där han pytsade ut med motsvarande en kvarts miljard svenska kronor i hopp om att få till stånd våldsamheter i USA.

På bilden till vänster håller en reporter från Sky News upp en handbok återfunnen i en övergiven smugglingsbåt i den grekiska övärlden.

Boken beskrivs bäst som “Handbok för yrkesflyktingar” och är skriven på arabiska och utgörs av praktisk information om hur man enklast navigerar sig fram i Europa och dess olika länders byråkratier.

Bakom boken, som f n synes distribueras i stora upplagor i Mellanöstern, står enligt uppgift Rothschild-agenten George Soros, som via sin “Open Society” W2EU Group också sponsrar en informationsportal på Internet med instruktioner i vad man som nyanländ bör säga för att få öka chanserna till uppehållstillstånd som flykting och få det så bra som möjligt i mållandet.

W2EU är en förkortning för “Welcome to Europe” och har inte som drivkraft att hälpa riktiga (enligt lagens mening) flyktingar, utan om att bryta ned länder genom att öppna deras gränser.

Här är sajten: w2eu.info

Beträffande Sverige lämnar Soros bl a följande tips:

Om du har utsatts för övergrepp eller förföljs därför att du är en kvinna, homosexuell, bisexuell eller transperson och söker asyl i Sverige är viktigt att tala om detta redan i första asylutredningen. Det är viktigt att berätta om övergreppet så detaljerat och sammanhängande som möjligt.

Vidare berättar sajten att följande organisationer i Sverige hjälper till med att gömma och smuggla människor som tagit sig in i landet olagligt…

Gothenburg (Göteborg)
E-mail: goteborg(at)ingenillegal.org or momo(at)ingenillegal.org
Tel: 0046 (0)704-37 75 24
http://www.ingenillegal.org/

Stockholm
E-mail: stockholm(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Uppsala
E-mail: uppsala(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Gotland
E-mail: gotland(at)ingnenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Östersund
E-mail: ostersund(at)ingenillegal.org
Tel: 0046 (0) 764-275457
http://www.ingenillegal.org/

Trollhättan/ Värnersborg
E-mail: trollhattan(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Umeå
E-mail: umea(at)ingenillegal.org
http://www.ingenillegal.org/

Malmö
E-mail: asylgruppenimalmo(at)gmail.com
http://asylgruppenimalmo.org/

Lund
E-mail: asylgruppenlund(at)gmail.com
Tel: 0046 (0) 76 – 24 11 422
http://asylgruppenlund.webs.com/

Örebro
E-mail: asylgruppenorebro(at)gmail.com
http://www.asylgruppenorebro.se/

Norrköping
E-mail: epost@asylgruppennorrkoping.se
https://asylgruppennorrkoping.wordpress.com/#

The Swedish Network of Asylum and Refugee Support Groups (FARR)
Has local groups in several towns.
Phone: 0046 (0)225-147 77
E-mail: info(at)farr.se
www.farr.se

Fristad

Fristad Stockholm
http://fristadstockholm.se/
E-mail: info(at)fristadstockholm.se

Fristad Malmö
http://malmofristad.se/index.html
E-mail: malmofristad(at)gmail.com

Fristad Göteborg
http://fristadgoteborg.se/
E-mail: info(at)fristadgoteborg.se

Healthcare

Sjuk utan papper
Info about rights to healthcare for undocumentet migrants
http://sjukutanpapper.nu/

Läkare i världen / Médecins du Monde Sverige
E-mail: info(at)lakareivarlden.org
http://lakareivarlden.org/

 

Läsare som inte är bekanta med planen på att förstöra Sverige och Europa rekommenderas boken “Västs mörka hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Läs gratiskapitlet nedan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By peder edderkop, 2015-09-18 @ 18:29

  De personer som välkomnar asylsökade i Tyskland, Danmark och Sverige är utkommenderade av Frontex. Det är inte “vanliga” medborgare.
  De asylsökande har blivit informerade om att ljuga om sin identitet och ålder. De lägger på 15-20 år på sin verkliga ålder när de söker asyl, så att de kan roffa åt sig pension redan i 40-50-årsåldern. Enligt Migrationsverket ljuger 97 procent av de asylsökande om ålder och identitet.

 • By Sven., 2015-09-18 @ 08:17

  Vårt land har blivit en slasktratt för all världens skit, undrar hur länge svensken kan hålla näsan uppe för att få luft, eller avrättas enligt muslimska lagar?

 • By JR, 2015-09-18 @ 07:07

  Paul Krugman skrev 1996 om skillnaden i bokföringsmetod och kapitalflöden i ett företag gentemot en stat. Ett företag har en öppet ekonomiskt system för att kunna expandera, en stat har ett slutet system där medborgare ska garanteras allt det som en stat står för. Det betyder kanalisering av kapital neråt till växande generationer, pensionssystem, sjukvård och utbildning. Att blanda ihop dessa två eller att driva en statsbildning i form av företag med expansionistisk politik som EU innebär ett slaverisystem. När inte expansionen av förståeliga skäl kan fortsätta i all evighet börjar ekonomi alltmer att koncentreras kring administration och till sist den ekonomiska toppen. Basen i företaget staten utarmas och korthuset välter överända i brist på stabilitet. De självutnämnda elitistiska bankirerna står allt djupare intrasslade med skägget i brevlådan ditlurade av skojare som George Soros. https://esamawuta.wordpress.com/

Other Links to this Post

statcounter