Game Over mĂ€nskligheten – BLIP sista steget innan mikrochippet

Senast uppdaterad: 2015-10-13
Privatbankernas krig mot kontantvÀsendet synes ha gÄtt in i sin slutfas.

Den sista striden synes utspela sig pÄ fyra fronter:

  1. Kontanthanteringen pÄ den fordom kontantvÀnliga storbanken Handelsbanken har börjat kollapsa. Tidigare var banken den enda av Sveriges fyra storbanker som erbjöd kontanttjÀnster pÄ alla sina kontor. Inte lÀngre.
  2. Tekniska problem med att hantera riksbankens nya sedlar. Problemen beror pÄ (avsiktligen?) felprogrammerade kontantenheter pÄ företaget Cashguard
  3. Privatbankernas införande av betalsystemet BLIP – kontaktlösa bankkort

Attackvektor nummer tre, BLIP, Àr mer lÄngtgÄende Àn de tvÄ föregÄende.

BLIP-kort fungerar som mĂ„nga kort i kollektivtrafiken: man hĂ„ller upp kortet framför en lĂ€sare och ett “blip” och nĂ„gon sekund senare Ă€r betalningen avklarad.

“Problemet” med kontaktlösa kort som inte krĂ€ver inmatning av PIN-kod Ă€r att vem som helst kan anvĂ€nda dem.

Enligt SVT Nyheter hoppas bankerna pÄ att hösten 2017, om tvÄ Är, ha övertygat mÀnniskor i Sverige om att anvÀnda BLIP för hÀlften av sina köp.

Hösten 2017 Ă€r ocksĂ„ slutpunkten för nĂ€r Sverige skall ha fasat ut den nuvarande “nationalistiska” sedelserien (1000-lappen avbildar Sveriges grundare Gustav Vasa) och ersatt denna med den nya “globalistiska” sedelserien, dĂ€r 1000-lappen pryds av FN-symboler. 

Sverige mikrochippat Ă„r 2018

Hösten 2017 har globalisterna, anförda av ansiktslösa finansoligarker, nÄtt dithÀn att nÀsta steg i förslavandet av mÀnskligheten Àr att pÄ bred front rulla mikrochippning av alla.

Översatt till svenska betyder det att nĂ€sta generation BLIP-kort kommer att vara mindre Ă€n ett riskorn och implanteras under huden pĂ„ kontoinnehavarna.

Det stora problemet med dessa chip Ă€r inte den absoluta integritetskrĂ€nkning dessa utgör (dĂ„ de möjliggör total insyn i mĂ€nniskors liv och leverne) utan att signalerna ocksĂ„ gĂ„r Ă„t andra hĂ„llet – chippen pĂ„verkar hur mĂ€nniskor tĂ€nker och kĂ€nner.

I den hĂ€r framtiden kommer Homo Sapiens att ha reducerats till Homo Servus – en artificiell livsform oförmögen till egna tankar.

Detta passar den dolda makten alldeles utmÀrkt.

Mission Accomplished för finansoligarkerna – Game Over för mĂ€nskligheten…

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Jakob Lipczynski, 2015-10-14 @ 00:28

    SkrÀmmande utveckling. Mellan BLIP-korten och RFID-chippet finns det inte mÄnga steg kvar, kanske ett, kanske inget. Jag har ocksÄ ofta frÄgat mig sjÀlv hur mÄnga miljarder av den nya sedelserien som verkligen kommer tryckas och distribueras? Den nuvarande var vÀl pÄ ca 75-80 miljarder till och frÄn. Det mesta som cirkulerat har varit ca 110 miljarder (90-tal). Jag tror inte den nya serien kommer att komma upp i ens en tredjedel. Majoriteten av folket Àr fÄr och det vet globalisterna om.

  • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-10-13 @ 17:14

    HjÀlp till att sprida blueshifts informationer via sociala media, exempelvis facebook och liknande. Alltid kan vi fÄ nÄgon stackars okunnig att vakna, nu nÀr fulmedia mörkar allt mer av de förberedelser som globalisterna hÄller pÄ med. Jag gör sÄ gott jag kan.

Other Links to this Post

  1. CHIP? BLIP-kort? /att inte kunna köpa och sĂ€lja??? utan chip… En frĂ„ga…..pĂ„ vĂ€g mot slutet | Jesus lever — 2015-10-14 @ 07:12

statcounter