Fria Tider går över till den mörka sidan

Senast uppdaterad: 2016-09-28
Nu är det bekräftat: Fria Tider (FT) är en del av systemmedia – den apparat för kollektiv hjärntvätt som vars existens handlar om att skydda systemets härskare.

Kanske har det alltid varit så, bara att redaktionen på FT tidigare försökt dölja det mer.

Bekräftelsen kom den 28:e september 2016 i form av en artikel (se bilden till höger) där FT bland anat använder den zionistiska nyhetsbyrån Reuters som källa.

Hade redaktionen haft åtminstone något finger på pulsen hade de vetat att de “bevis” FT påstår att den holländska åklagaren “presenterat” för länge sedan dementerats av alternativmedia.

Vi återpublicerar därför nedan ett kapitel ur vår bok Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen” från 2014.

Kapitlet presenterar forensiska bevis som vederlägger den generella anklagelse FT levererar: att Moskva låg bakom nedskjutningen av MH17..

Vilka var påtryckningarna som till slut fick redaktionen för den Estlandsregistrerade blaskan att vika sig och göra gemensam sak med landsförrädare i Sverige?

VÄSTS MÖRKA HJÄRTA – DEMOKRATI TILL DÖDS

Skaffa dem medan de ännu är tillgängliga...

Några länkar…

 

 

Läs den i dag - i morgon är det försent...

"Västs mörka hjärta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."

Läs den i dag - i morgon är det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Solen, 2016-09-29 @ 18:58

    Följer detta med ökande intresse. Såg datumen på de videor som fanns på SSU:s sida när detta begav sig. Kontrollerade uppgifterna samma dag som nyheten släpptes och kan därför verfiera att datumen här stämmer. Tack Kristoffer, keep em coming!

Other Links to this Post

statcounter