Fria Tider gÄr över till den mörka sidan

Senast uppdaterad: 2016-09-28
Nu Ă€r det bekrĂ€ftat: Fria Tider (FT) Ă€r en del av systemmedia – den apparat för kollektiv hjĂ€rntvĂ€tt som vars existens handlar om att skydda systemets hĂ€rskare.

Kanske har det alltid varit sÄ, bara att redaktionen pÄ FT tidigare försökt dölja det mer.

BekrÀftelsen kom den 28:e september 2016 i form av en artikel (se bilden till höger) dÀr FT bland anat anvÀnder den zionistiska nyhetsbyrÄn Reuters som kÀlla.

Hade redaktionen haft Ă„tminstone nĂ„got finger pĂ„ pulsen hade de vetat att de “bevis” FT pĂ„stĂ„r att den hollĂ€ndska Ă„klagaren “presenterat” för lĂ€nge sedan dementerats av alternativmedia.

Vi Ă„terpublicerar dĂ€rför nedan ett kapitel ur vĂ„r bok Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen” frĂ„n 2014.

Kapitlet presenterar forensiska bevis som vederlÀgger den generella anklagelse FT levererar: att Moskva lÄg bakom nedskjutningen av MH17..

Vilka var pÄtryckningarna som till slut fick redaktionen för den Estlandsregistrerade blaskan att vika sig och göra gemensam sak med landsförrÀdare i Sverige?

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 • NĂ„gra lĂ€nkar…

   

   

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Solen, 2016-09-29 @ 18:58

   Följer detta med ökande intresse. SÄg datumen pÄ de videor som fanns pÄ SSU:s sida nÀr detta begav sig. Kontrollerade uppgifterna samma dag som nyheten slÀpptes och kan dÀrför verfiera att datumen hÀr stÀmmer. Tack Kristoffer, keep em coming!

  Other Links to this Post

  statcounter