Fredagen den 27:e Februari 2015 – dagen dĂ„ yttrandefriheten i Sverige försvann

Senast uppdaterad: 2015-02-27
Göta HovrĂ€tt har i dag, 2015-02-27, bekrĂ€ftat att medieportalen nordfronts ansvarige utgivare Fredrik Vejdeland faktiskt begick brottet “hets mot folkgrupp” nĂ€r han Ă„r 2014 lĂ€t publicera en artikel som innehöll detta:

Adolf Hitler, den största folkhjÀlten i modern tid, inspirerar sjÀlklart mÄnga av oss som kÀmpar för nationalsocialismen.

..och..

Under dagen till Ă€ra hissades ocksĂ„ hakkorsfanor i LuleĂ„, Söderhamn, Hudiksvall, Vimmerby och Hultsfred. Runt Bromölla sattes banderoller upp som hedrade FĂŒhrern.

Vejdeland dömdes alltsÄ utan att nÄgon grupp pekats ut eller att nÄgon hets eller annat negativt förekommit.

Det rÀckte med att med positiva ord hÀnvisa till en av 1900-talets mest kÀnda historiska personligheter.

Det Ă€r i dag sĂ„ledes bekrĂ€ftat att tanke- och Ă„siktsfriheten upphört i Sverige samt att landets sĂ„ kallade “grundlagar” satts ur spel.

Mer av bakgrunden till domen – inklusive Vejdelands historiska försvarstal – i vĂ„r artikel hĂ€r:

  • Varför Nationalsocialismens sak blivit lĂ€sarens

LÀsare som undrar vad för slag av (medelst offentliga medel avlönade) individer som i dag arbetar för att förvandla Sverige till ett yttranderihetens Gaza finner nedan tvÄ av de mer synliga specimina av denna, trodde vi, utdöda under-kategori till homo sapiens:

Anna Àr som Justitiekansler regeringens egen jurist och Àr den som startade och drev Ätalet mot nordfronts ansvarige utgivare, efter att ordfront publicerat en artikel som i positiva ordalag beskrev tysklands rikskansler och ledare 1933-1945.

NÄgra av vÄra artiklar om Anna:

 

Fredrik Àr en av tvÄ svenska Äklagare specialiserade pÄ sÄ kallad immaterialrÀtt (upphovsrÀtt). Den andra heter Henrik Rasmussen.

I praktiken har Ingblad visar sig vara den svenska “statens” hantlangare (Ă„ den internationella finansoligarkins vĂ€gar) att i Sverige utrota en rad med mĂ€nskliga rĂ€ttigheter, bland annat tanke- och yttrandefrihet.

Hitills har Ingblad gjort sig mest kĂ€nd som den Ă„klagare som jagar Piratebay – vĂ€rldens kanske mest kĂ€nda gratisregister över filer distribuerade via torrent-teknik.

LÀsaren har i Ingblad sÄledes en svensk inkarnation av notoriska historiska personligheter sÄsom den amerikanska senatorn Joseph McCarthy, Josef Stalins chefsÄklagare Andrej Visjinski och den franska revolutionen Äklagare Antoine-Quentin Fouquier-Tinville.

Om Sverige inom en mycket snar framtid icke vaknar till sans riskerar lÀsaren att höra mer av den hÀr duons allt yvigare upptÄg.

Vi har utan framgĂ„ng sökt Nordfront, Åklagare Ingblad och Göta HovrĂ€tts mĂ„lreferent.

Ladda ned Göta HovrÀtts dom (B3440-14) hÀr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Michael Andersson, 2015-02-27 @ 15:22

    DÄ sÄ var det klart. Den svenska tryckfriheten blev 249 Är. 1766 var Sverige först i vÀrlden med lagstiftning om den. I vÀstvÀrlden synes vi vara först med att ocksÄ avskaffa den (om man bortser frÄn tillfÀlliga diktaturer hÀr och dÀr). Ziomedierna, som har gÄtt i spetsen för detta, har dÀrmed lyckats. Diktaturen i vÄrt land har hÀrmed tagit ett stort och avgörande steg.

    Det parti, som vi hittills riktat vÄra förhoppningar om en kursÀndring mot, Sverigedemokraterna, tar likasÄ steg mot censur: PartiföretrÀdare i Stockholm, William Hahne m. fl., hotas med uteslutning ur partiet, bland annat för att man översatt historikern Oswald Spenglers verk till svenska. Till saken hör att Spengler (1880-1936) vÀgrade att ansluta sig till nazisterna i Tyskland, trots pÄtryckningar av Hitler personligen.

    Sverige, som en öppen och frihetlig stat, synes nu definitivt vara förlorad. Hur man Àn spanar finns inga tecken till nÄgon silverkant pÄ de mörka moln, som nu hastigt sÀnker sig över oss. MÄ Gud bevara oss för vad som komma skall.

Other Links to this Post

statcounter