FrĂ„n “öppna era hjĂ€rtan” till “sĂ€ra pĂ„ benen” – Tsunami av sextrakasserier hemsöker Europa

Senast uppdaterad: 2016-01-05
Var gömmer sig egentligen Sveriges “feminister”?

Tack Fredrik Reinfeldt och Åsa Romsom!

Snart till en ort nÀra lÀsaren?

 

 

LĂ€sare som inte kĂ€nner till planen pĂ„ att förstöra Europa genom den sĂ„ kallade Kalergiplanen rekommenderas boken: “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som undrar om Sveriges roll i att dra vĂ€rlden in i global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Pete, 2016-01-10 @ 15:17

  Feministerna gĂ„r en spĂ€nnande tid till mötes. De sĂ„ kallade “flyktingarna” skall av oss bemötas med utgĂ„ngspunkt i vĂ„r syn pĂ„ att kvinnor och mĂ€n Ă€r jĂ€mstĂ€llda och har lika rĂ€ttigheter, medan “flyktingarna” ofta har en mycket nedlĂ„tande syn pĂ„ kvinnor, nĂ€mligen att kvinnor Ă€r understĂ€lld mannen (officiellt vill de naturligtvis pĂ„stĂ„ att tjejerna Ă€r likstĂ€llda). Att Tyskland nu uppmanar skoltjejerna(ovan och första youtubevideon) att inte bĂ€ra korta kjolar visar med önskvĂ€rd tydlighet att Feministerna redan i första ronden kastade in handuken vad gĂ€ller att upprĂ€tthĂ„lla sina egna vĂ€rderingar och politiska uppfattning om mĂ€nniskors lika vĂ€rde. Det pĂ„minner om diskussionerna pĂ„ 80- och 90-talet dĂ„ vi i sverige inte fick spela den svenska nationalsĂ„ngen pĂ„ skolavslutningarna, för utlĂ€nningarna(typ flyktingarna) kunde ta illa upp. Nu Ă„terkommer den kollektiva spĂ€kningen av den egna inhemska befolkningen i Ă€nnu massivare form d v s fler flyktingar och ett europaperspektiv pĂ„ det hela. Det Ă€r inte svĂ„rt att förstĂ„ varför vissa politiska partier skördar den ena framgĂ„ngen efter den andra.

 • By Karin, 2016-01-07 @ 15:37

  Ja, fy f-n, och media fÄr anses som medansvariga, som mörkar asylanternas benÀgenhet till vÄldsbrott. För övrigt anser jag att han som tyckte vi skulle öppna vÄra hjÀrtan, sjÀlv kan ta och sÀra pÄ skinkorna!!

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2016-01-06 @ 22:27

  Michael Andersson har helt rÀtt!
  Nu kör globalisterna för högtryck och om vi inte vaknar NU sÄ kommer vÄra barn och barnbarn att fÄ ett helvete i framtiden!

  GÄ in pÄ sidan http://www.darkmoon.me/about klicka pÄ artikeln med titel: The Judeo-Russian mafia and the bloodbath to come

  Sidan har för övrigt en mĂ€ngd mycket vĂ€ldokumenterade artiklar bland annat om “egendomsfolkets” systematiska nedbrytande av moral, nationer, familjer, religion och mĂ„nga andra vĂ€rden som kĂ€nnetecknar en fungerande civilisation. Sprid lĂ€nken sĂ„ mycket ni kan sĂ„ gör ni mĂ€nskligheten en tjĂ€nst!

 • By Michael Andersson, 2016-01-06 @ 16:03

  “Var Ă€r feministerna?” Ă€r en berĂ€ttigad frĂ„ga. DĂ€remot Ă€r det vi ser idag feminismens sanna natur. Det stöd till kvinnor, som feministiska organisationer utfört, har bara varit kamouflage för feminismens verkliga innehĂ„ll.

  Feminismens syfte Àr att, liksom marxismens klasskamp och liberalismens anarkistiska frihetsideal, att splittra folken, krossa kÀrnfamiljen och göra mÀnniskor rotlösa. MÄlet Àr att göra dem till lÀttstyrda slavar under bankmaffians totalitÀra styre.

  Det Àr inte lÄngt kvar nu: Bankmaffian Àger/kontrollerar idag i stort sett alla företag, de Àger alla media, deras lakejer sitter i alla förvaltningar och alla politiker springer deras Àrenden. DÀrför lÄter feministerna tÀckelset falla och deras verkliga natur komma fram.

  Satanismen, som Àr den verkliga kÀrnan i socialismen-anarkismen-kommunismen-liberalismen, breder ut sig i hela vÀrlden. Perverterat sex, vÄldtÀkt, misshandel, pedofili, krig och förtryck Àr dess mÄl. Blod och död Àr dess ultimata njutning. Och feminismen har nu visat att det Àr dÀr den har sin naturliga plats.

  SĂ„ svaret pĂ„ frĂ„gan Ă€r: Feministerna Ă€r dĂ€r de alltid varit – och det Ă€r inte dĂ€r vi, i vĂ„r outsĂ€gliga naivitet, trott dem vara…

 • By Hans Nilsson, 2016-01-06 @ 09:42

  Vi hÄller pÄ att passera grÀnsen nu dÀr ord inte lÀngre Àr ett vapen som Àr kraftfullt nog. Det mÄste snarast komma nÄgot som Àr mer handfast för ju lÀngre tiden lider ju svÄrare och vÄldsammare kommer det att bli för oss det Svenska Folket. Eftersom jag inte Àr speciellt vÄldsam fysiskt sÄ vet jag i nulÀget inte vad som kan vara vinnande metoder pÄ sikt. Det finns kanske nÄgra hÀr som har nÄgra uppslag.

  ADMIN

  Det enklaste Àr vÀl att fÄ politikerna att inse att det viktigaste för dem Àr att bli en del av det generella uppvaknandet och följa folkviljan, och lÀmpa globalistagendan överbord.

  Fungerar inte det lÀr forskning visa att ickevÄldsrevolutioner Àr de mest framgÄngsrika.

  http://blueshift.nu/civilmotstand-utan-vald-effektivaste-sattet-genomfora-revolution-racker-med-35-av-befolkningen/

 • By TLarsson64SE, 2016-01-06 @ 03:37

  ”Elitens” avsikter med massinvandring:
  http://web.comhem.se/tlarsson64se/tl64/wp1/Blogg/Poster/2015/11/12_Elitens_avsikter_med_massinvandring.html
  Artikeln Àr ett försök att sammanstÀlla det vÀsentliga lÀget. VÀnligen kommentera vad jag har missat eller redovisat bristfÀlligt.

 • By jonas, 2016-01-06 @ 00:41

  Fan vad jag uppskattar dig.
  En av de man kan rÀkna pÄ fingrarna i Sverige som faktiskt visar vad som hÀnder i vÀrlden.
  O Àven som kommer med analyser som stÀmmer.
  FortsÀtt, du har mitt fulla stöd.
  Köpte precis dina tvĂ„ böcker som min far ska fĂ„.😊
  Förhoppningsvis kan jag fÄ en 70+ att förstÄ vad som hÀnder.
  Tack för att du finns .

Other Links to this Post

 1. Blueshift » EU midsommaren 2016 – polisstat med permanent undantagstillstĂ„nd — 2016-01-11 @ 11:30

 2. Blueshift » Rockefeller bakom F! — 2016-01-06 @ 21:21

 3. Feminister! Öppna era hjĂ€rtan och sĂ€ra pĂ„ benen! Köln pĂ„ ett torg nĂ€ra dig! | Helena Palena — 2016-01-06 @ 14:44

 4. Massmigration och godhetspsykos? Vad sĂ€ger feministerna? Vad gör svenska mĂ€n? | Arab Nyheter — 2016-01-06 @ 08:23

statcounter