FrĂ„n IKEA till Åhléns – verkligheten bakom ”terrorattacken” pĂ„ Drottninggatan

Senast uppdaterad: 2017-04-09

NEDAN: DEBATTARTIKELN DET TOG AFTONBLADET TVÅ NANOSEKUNDER ATT REFUSERA…

Verkligheten Ă€r att spjutspetsen pĂ„ den ”terrorism” Europa pĂ„ senare tid dras med inte utgörs av domedagspredikanter, vĂ„ldsideologier, cyniska underrĂ€ttelsetjĂ€nster – eller maktberusade internationella bankirer med drömmar om vĂ€rldsherravĂ€lde. Även om dessa Ă„terfinns som manipulatörerna bakom terrorismen.

VÄldshandlingarna som sÄdana genomförs av individer, mÀnniskor av kött och blod med kÀnslor och tankar och ofta familjer, och som befinner sig i livssituationer de ofta synes ha kommit att uppleva som desperata.

Ett bra exempel pÄ en vÄldshandling av det hÀr slaget Àr dubbelmordet pÄ IKEA i VÀsterÄs den 10 augusti 2015.

Dubbelmördaren var en man som i flera Är vÀntat pÄ besked om uppehÄllstillstÄnd i Sverige och dagarna innan fÄtt beskedet att han skulle utvisas, och dÄ bestÀmde sig för att börja döda etniska svenskar.

Den person polisen gripit som misstÀnkt för ölbilsattacken pÄ Drottninggatan 2017-04-07 har sedan i februari 2017 varit jagad av polisen för verkstÀllande av utvisningsbeslut. Han kom till Sverige 2014.

Den krassa verkligheten Ă€r att den islamska terrorismens mest effektiva rekryterings- och radikaliseringspartner i Nordeuropa har sitt högkvarter i Stockholm, nĂ€rmare bestĂ€mt Sveriges riksdag och regering. Landets politiska etablissemang har dĂ€rifrĂ„n förvandlat Sverige till ett socialt produktionssystem – en slags “fabrik” – som i dag pĂ„ löpande band skapar mĂ€nniskor sĂ„ desperata att de blir ”terrorister”.

Produkten gÄr ocksÄ pÄ export.

Huvudsakligen till mellanöstern, men Àven europeiska lÀnder som Frankrike och Belgien har drabbats.

En svensk regering som menar allvar med att axla ett ansvar hĂ€r och förebygga vansinnesdĂ„d som det pĂ„ IKEA i VĂ€sterĂ„s (2015), i Frankrike och Belgien 2016 och nu senast vid Åhléns i Stockholm 2017, har inget annat val Ă€n att inse att det som driver den sĂ„ kallade terrorismen Ă€r Sveriges asyl- och migrationspolitik, som den sett ut de senaste decenniet (Ă„tminstone).

En förmodligen oundviklig punkt i detta arbete blir att Àven vidta rÀttsliga ÄtgÀrder mot den internationella finansmannen George Soros, en av huvuddirigenterna bakom tsunamin av asylsökare som sköljt in över Sverige pÄ senare Är.

Brottet denne man, liksom hans avlönade medlöpare i den svenska statsmaktens korridorer, begÄtt kunde inte vara vÀrre.

Det handlar om folkmord.

PĂ„ svenskar.

LĂ€sare intresserade av att veta mer om hur den dolda makten manipulerar individer som den officiella makten först radikaliserat rekommenderas vĂ„r bok “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”.

 

Veta mer

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

  • By kristina, 2017-04-14 @ 21:07

   tack

  • By Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet, 2017-04-12 @ 18:43

   Hur ska det industriella statsterror- och sÀkerhets-komplexet skapa markandsandelar. Naturligtvis precis som vilket industriellt komplex som helst, ex. sjukvÄrds och lÀkemedels-komplexet, eller asylbarons-komplexet.

   Skapa det problem som föder det. Kapitalismen i ett nötskal. Girigbukens tillfÀlle att profitera.

   PÄ fred, friskhet och anstÀndighet har bara folken sjÀlva nÄgot att tjÀna.

  • By Anke, 2017-04-11 @ 10:29

   “Jönsson Liga pĂ„ verket” fast dödlig för folket.

  • By Gazeta Warszawska, 2017-04-10 @ 06:28

   Detta Ă€r ett helt fel. Dessa vĂ„ldtĂ€ktsmĂ€n Ă€r inga ”ensamvargar” – som Ă€r besvikna pĂ„ systemet. De Ă€r styrda av underrĂ€ttelse polis: SĂ€po – Mossad. Och de utför dödandet enbart med bakgrund att deras religion tillĂ„ter det – uppmuntrar. De Ă€r muslimer.

   ADMIN

   Visst Ă€r “terroristerna” kontrollerade av den djupa staten. Vi skriver utförligt om det i bland annat vĂ„r bok “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”. Det Ă€r dĂ€rför du inte finner begreppet “ensamvarg” i artikeln.

   Artikelns poĂ€ng Ă€r att “terrorister” inte vĂ€xer pĂ„ trĂ€n.

   Det krÀvs arbete av underrÀttelsekomplexet och andra för att skapa livssituationer som gör att mÀnniskor blir sÄ pass desperata sÄ att de kan radikaliseras och rekryteras.

   Den svenska regeringens och riksdagens arbete hÀrvidlag har varit att förstöra mÀnniskoliv, pÄ senare Är bl a genom att bygga upp falska förhoppningar hos hundratusentals med importerade frÀmlingar frÄn lÀnder och kulturer dÀr grovt kvinnoförtryck och dödligt vÄld Àr en integrerad del av vardagen och sedan, nÀr de befinner sig i Sverige, rycka mattan frÄn under deras fötter.

   Det Àr i detta skedde som underrÀttelsekomplexet aktivt gÄr in och skapar fysiska situationer dÀr dessa manipulerade bindgalningar tillÄts att agera ut sina frustrationer.

   Ett av de outtalade mĂ„len pĂ„ lĂ€ngre sikt, med denna artificellt skapade “terrorism”, Ă€r att skapa sĂ„dan rĂ€dsla hos den breda allmĂ€nheten att denna tigande accepterar Sveriges undergĂ„ng och, pĂ„ ruinerna av detta, införandet av en kontantlös global diktatur.

  Other Links to this Post

  1. ”Dra in uppehĂ„llstillstĂ„nd för de som stödjer vĂ„ldsbejakande extremism” | corneliadahlberg — 2017-04-10 @ 16:58

  statcounter