Varför Israel mÄste förpassas till historiens brÀnnkammare

Senast uppdaterad: 2018-04-11
Än en gĂ„ng hĂ„ller det pĂ„ att ske.

Kritiker mot globaliseringen marscherar rakt in i samma fÀlla bland andra Tysklands statschef Adolf Hitler fastnade i 1933.

Vilken fÀlla dÄ?

Tanken pĂ„ en judisk stat, ett “hemland”, Ă„t ett förment judiskt folk. I Mellanöstern. Och sĂ„ snart detta förverkligats kommer allt att bli frid och fröjd.

Verkligheten Àr precis tvÀrtom.

Zionismen och den Nya VÀrldsordningens arkitekter Àr sÄ intimt förknippade att det ur ett operativt perspektiv kan betraktas som samma sak.

Den för nordbor i dag enda sÀkerhetspolitiska frÄgan av vikt som rör Israel handlar inte om denna judiska teokratis stÀndiga brott mot folkrÀtten, eller ett slut pÄ krigen som hela tiden blossar upp mellan Israel och hennes grannar.

SkÀlet för att Sverige i dag proaktivt arbeta för Israels omedelbara nedmontering Àr nÄgot helt annat.

Israel Àr det territorium globaliseringens ansiktslösa huvudmÀn, av geostrategiska skÀl, utsett som den planerade vÀrldsregeringens högkvarter: landbryggan mellan de tre kontinenterna Asien, Afrika och Europa.

Israel Ă€r alltsĂ„ en nyckelkomponent i den Nya VĂ€rldsordningens agenda – upprĂ€ttandet av en vĂ€rldsomspĂ€nnande tyranni och förslavandet av en farmakologiskt kontrollerad mĂ€nsklighet som mikrochippas vid födseln och framlever sina existenser förpassade till kontantlösa MegastĂ€der.

Att neutralisera Israel som ett förment “hemland” för judar i Mellanöstern Ă€r dĂ€rför nödvĂ€ndigt för att stoppa marschen in i den globala diktaturen och genom det rĂ€dda mĂ€nskligheten.

Nedmonteringen genomföres lĂ€mpligen i dag – innan USA och Israel startat det storkrig i Mellanöstern man hoppas kommer att expandera Israels grĂ€nser till bortom Nilen och Eufrat.

Upplösandet av Israel kan genomföras civiliserat.

Israel skapades inte som ett uttryck för judisk grĂ€srotsaktivism, utan har hela tiden varit en elitistisk och artificiell skrivbordsprodukt sponsrad av bankfamiljen Rothschild. 90% av dagens judar Ă€r dessutom Ashkenazi och har sitt ursprung i östeuropa – inte Levanten.

En tvÄstatslösning Àr orealistisk.

Faktum Àr att det Àr denna tanke som fortsÀtter att möjliggöra Israels vÄld mot och expropriering av sina nuvarande grannars territorium.

Efter Israels avvecklande och att kartan ritats om kan judar som önskar stanna i Levanten fortsĂ€tta att leva i fred med sina arabiska grannar, sĂ„som nĂ„gra fĂ„ av dem under flera sekler gjorde innan Zionismen 1897 uppfanns, innan Balfourdeklarationen 1917, och innan Hitlertysklands enorma misstag att luras till att “hjĂ€lpa” judar till det som i dag heter Israel, den sĂ„ kallade Haavara överenskommelsen, liksom hur VĂ€sttyskland efter andra vĂ€rldskriget skuldbelades för en “Förintelse” som aldrig Ă€gde rum och till dags dato till Israel betalat motsvarande 1000 miljarder kronor i “skadestĂ„nd”.

Den stora faran som bör tas i beaktning under avvecklandet av Israel Ă€r att krafterna som kontrollerar detta land har tillgĂ„ng till kĂ€rnvapen – vapen de enligt egen utsago inte skulle tveka att skicka mot bland annat Europas huvudstĂ€der.

Hotet har ett namn: Samson alternativet.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

  • By Blueshift, 2018-04-13 @ 08:26

   FRÅN EN LÄSARE:

   De Ashkenaziska/Khazariska judarna har inte sitt ursprung i Europa utan i Asien i omrÄdet mellan Ryssland/Kina/Altaibergen dÀr alla Turkfolk kommer ifrÄn. De liksom en del andra Turkfolk vandrade vÀsterut. Khazarerna slog sig ner norr om Kaukasus och andra Turkfolk invaderade den Anatoliska halvön dÀr dagens Turkiet ligger.

  • By Kenth Moberg, 2018-04-13 @ 06:20

   Post it on vi.com

  • By Sven i Lappland:, 2018-04-12 @ 06:19

   Pappa talade om en hydra med 7 huvuden, och om man högg av ett vÀxte 7 nya ut, kan det va denna?

  • By Ivan Björn, 2018-04-11 @ 16:03

   Vad jag förstÄr har Israel inga fasta grÀnser och dÀrmed borde den inte kallas för en stat.

   Ett stÀndigt expanderande och aldrig mÀtt land som svÀljer mer och mer av marken runtomkring sig. En sorglig tillvaro av osÀkerhet för mÀnniskors runtom Israel.

   RÀtta till mig gÀrna om jag har fel.

  Other Links to this Post

  statcounter