Folkets Demonstration dödförklarad

Senast uppdaterad: 2016-11-21
MĂ„hĂ€nda hade en bĂ€ttre rubrik pĂ„ denna artikel varit “den dolda makten dödförklarad”.

Dett Ă€r nĂ€mligen vad det sĂ„ kallade Folkets Demonstration egentligen Ă€r – den osynliga maktens försök att ta kontroll över systemets kritiker.

Mönstret allt fler ser Ă€r nĂ€mligen att makten (eng. Deep State) inte tolererar Ă€kta opposition, utan alltid manövrerar in sina egna “spelare” för att kontrollera “lagen” pĂ„ alla sidor i “matchen”.

Ett exempel pÄ fenomenet Àr privatbankernas utfasande av kontanter ur Sverige, som rivstartade Àr 2009.

Privatbankerna har bara lyckats med detta för att den dolda makten, via sina agenter i framförallt riksbanken, Ă„ren innan, lade grunden för detta – liksom att nĂ€r privatbankerna vĂ€l pĂ„började utfasningen, sĂ„ stod riksbanken, regeringen och riksdagen handlingsförlamade.

Vi har i tidigare artiklar (se nedan) visat hur det sÄ kallade Folkets Demonstration (FD) i sjÀlva verket Àr en zionistisk rÀddningsoperation för det starkt IsraelvÀnliga riksdagspartiet Sverigedemokraterna.

Artiklar:

I takt med att mĂ€nniskor vaknar upp inför vart Sverige Ă€r pĂ„ vĂ€g, vĂ€ljer dessa allt oftare att strunta i Sverigedemokraterna (SD) – den “godkĂ€nda” och prozionistiska opposition den dolda makten skapat Ă„t dem.

Svensken i dag synes helt enkelt för klarsynt för att inte genomskÄda lögnerna och den orkestrerade mediacirkusen runt SD.

I jakten pÄ alternativ fÄr allt fler upp ögonen för det enda registrerade politiska parti som faktiskt synes vara genuint nationalistiskt, eller i vart fall nordiskt, nÀmligen den nordiska motstÄndsrörelsen.

Detta har under sommaren 2016 lett till frustration, depression och till slut desperation hos den dolda makten – liksom bland dess fotsoldater.

SĂ„ jobbiga Ă€r tydligen kĂ€nslorna att en av FD:s doldisar, en zionist och SD-sympatisör vid namn Fredrik Vargas, under en blöt kvĂ€ll nyligen plockade fram sin laptop och höll ett “tal” till svenska folket som han spelade in och lade ut pĂ„ facebook.

Dagen efter, nÀr Vargas förmodligen nyktrat till, plockades videon ned.

Av för oss obegripliga skÀl lades videon upp i gÄr kvÀll igen och lÀsare som Àr okej med att spendera tolv minuter av Äterstoden av sina liv pÄ att lyssna pÄ Vargas alkoholdrivna filosoferande har videon hÀr.

Huvudpunkterna:

 • Alla som inte tycker som Vargas Ă€r “jĂ€vla as” och “fiender” till Sverige[demokraterna].
 • Oavsett om dessa “as” och “fiender” Ă€r infödda svenskar eller inte, Ă€r ovĂ€sentligt – de skall alla kastas ut ur landet, för Sverige tillhör inte dem.
 • Vargas klagar ocksĂ„ pĂ„ mĂ€nniskor som identifierar sig med “ismer”. Som exempel nĂ€mner han: kommunism, nationalsocialism, socialliberalism och anarko-kapitalism (vad det nu Ă€r för nĂ„got).
 • Den “ism” Vargas inte nĂ€mner, och inte heller har problem med, Ă€r zionismen – det vill sĂ€ga just den “ism” som Sverige drabbats allra hĂ„rdast av.
 • Vargas ser heller inga problem med Bonniers mediamonopol.

  De enda han i sammanhanget vill anklaga Àr svenskarna sjÀlva.

  Vargas uppfattning hÀr Àr alltsÄ densamma som Sverigedemokraternas partiledning, nÀr den nyligen kastade ut en av sina riksdagsledamöter för att hon lagt en motion om att bryta Bonniers mediemonopol.

 • Vargas anser ocksĂ„ att det rĂ€cker med de partier som redan finns i riksdagen, och det vore fel att starta fler politiska partier.

  Udden hÀr Àr uppenbarligen riktad mot den nordiska motstÄndsrörelsen, som nyligen genomförde en framgÄngsrik manifestation pÄ just samma plats FD nu vill hÄlla tal.

Begravningsceremonin för Folkets Demonstration (f. 2015-09-15 – d. sommaren 2016) hĂ„lls utanför riksdagen i Stockholm den 26:e november mellan klockan 13-15.

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Fredrika Qvickrot, 2016-11-23 @ 08:38

   Tack för denna video. Fyllkajan visar pĂ„ ett underliggande problem med alla som föraktar ideologier. De behövs för att ge ett folk en riktning. Alternativet Ă€r omedvetenhet. Vargas vet inte vilka ideologier som styr hans beteende. DĂ€rför styrs han av en blandning av ideologer som stĂ„r över och utom synhĂ„ll för honom, och av sina egna, godtyckligt utvalda fördomar. Han skulle kunna sĂ€lja sig till vem som helst eftersom han vĂ€grar stĂ„ för en hĂ„llning som han inte ens vet att han gör reklam för. Detta Ă€r detsamma som att jobba som kontrakterad lobbyist eller spin doctor. Det spelar ingen roll om uppdragsgivaren Ă€r Philip Morris, Toyota eller Judiska församlingen inom SionistDemokraterna, det enda viktiga Ă€r att sĂ€lja in produkten och ro hem ordern. Inte förrĂ€n efterĂ„t kan han komma att inse att genom att sĂ€lja in sionismen, sĂ€ljer han ut sig sjĂ€lv. Förresten heter det kanske Sverige Ă„t svenskarna, men fyllkajan kanske menar “Svenskarna för Sverige “? Men de flesta sionister Ă€r inte svenskar, de bara befinner sig i vĂ„rt land. De har ett eget land numera som de har lurat till sig. De borde skickas hem.

  • By Doublecheese, 2016-11-22 @ 18:40

   Ja den rörelsen Àr död nu

  • By John Doe, 2016-11-22 @ 13:50

   Anarkakapitalism Àr vad vi i Sverige kallar för libertarianer(Chang Frick pÄstÄr sig vara en sÄdan, Àven fast han umgÄs med anarkakapitalisternas fiende nummer ett, anarkakommunister). Anarkakapitalist Àr den amerikanska benÀmningen.

  • By Calavera, 2016-11-22 @ 10:52

   Ha, ha upplysande var ordet eller illuminati? Zionistdemokraterna börjar tappa greppet.

  • By Mikael, 2016-11-22 @ 02:53

   Tack för denna filmsnutt. Den var upplysande.

  Other Links to this Post

  1. Fredrik Vargas frĂ„n Folkets demonstration: "Ni Ă€r fiender" | Nordfront.se — 2016-11-22 @ 21:35

  statcounter