Sammanbrott vid allmĂ€nt kommunmöte om asyl-tsunamin – folket har fĂ„tt nog

Senast uppdaterad: 2016-04-15
Politikerna vĂ€grar svara pĂ„ frĂ„gor. LĂ€xar istĂ€llet upp Ă„hörarna och kallar dem nazister. Till slut attackeras ocksĂ„ en Ă„hörare fysiskt


Migrant-tsunamin Ă€r inte nĂ„got som uppstĂ„tt av sig sjĂ€lv – den Ă€r de direkta resultatet av nĂ„got som heter Kalergiplanen och som gĂ„r ut pĂ„ att slĂ„ sönder alla lĂ€nder och folk i Europa för att pĂ„ ruinerna av detta skapa en global diktatur.

LĂ€s gratiskapitlet om den hĂ€r planen nedan…

LÀsare som inte Àr bekanta med EU:s Kalergiplan pÄ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

"VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jonas Persson, 2016-04-18 @ 14:39

  Detta möta Àr som alla andra liknande möten, som jag har varit pÄ. Besluten Àr förstÄs redan fattade, fast man sÀger att de inte Àr det. Han pÄ scenen har en bra tjÀnst i kommunen, som han vill behÄlla. DÀrför stÀller han upp pÄ överhetens planering och hans uppgift Àr bara att sÀlja idén till de berörda kommuninvÄnarna, inte att ta deras oro pÄ allvar.

  Det vi ser i Sverige idag, Ă€r det parlamentariska systemets fullstĂ€ndiga bankrutt. Ett fungerande parlamentariskt system krĂ€ver ovĂ€ldiga politiker, som endast ser sin befolknings krav och behov. Med landsförrĂ€dare pĂ„ alla politiska poster och mutkolvar i alla statliga och kommunala förvaltningar, som alla Ă€r utan integritet och ryggrad, sĂ„ Ă€r det kört. Sverige kommer, inom en snar framtid, att störtas i vĂ„ld, kaos och misĂ€r. Även landsförrĂ€darna och mutkolvarna kommer att dras med i detta, men det Ă€r en klen tröst.

 • By Josef Boberg, 2016-04-16 @ 07:43

  ApropÄ invandringen;


  Grundorsaken till flyktingkrisen Ă€r krig – och krig kan stoppas (det Ă€r inget aprilskĂ€mt).

  ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  De globala oligarkerna = de 13 finansfamiljerna – som styr = vanstyr vĂ€rlden ekonomiskt = politiskt – sedan mer Ă€n 100 Ă„r tillbaka – har överst pĂ„ sin agenda att i all oĂ€ndlighet torgföra att det finns brist pĂ„ pengar. Det har dom ju lyckats bra med – dĂ€rför att brist pĂ„ pengar kan nog sĂ€gas vara den allt överskuggande och vĂ€rldsomspĂ€nnande ”religionen” i vĂ€rlden i dags dato. SĂ„vĂ€l pĂ„ individnivĂ„ som pĂ„ nationsnivĂ„ osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget frĂ„n brist pĂ„ pengar Ă€r pengar till krig. Historiskt sĂ„ har det aldrig varit nĂ„got bekymmer med det – och Ă€n mindre Ă€r det sĂ„ i dags dato.


  Varför ?

  Tja
 – följer hen pengarnas vĂ€g sĂ„ upptĂ€cker hen att det Ă€r samma oligarker som direkt eller indirekt sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition till bĂ„da sidorna i alla krig – och tjĂ€nar multum med slantar pĂ„ det.

  Alla pĂ„gĂ„ende krig skulle avslutas inom max tre mĂ„nader – ifall oligarker ej höll igĂ„ng dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pĂ„gĂ„tt sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskÄdlig tid ?


  Jag Ă€r halvvĂ€gs 150 Ă„r LivsErfaren – och kommer med en dĂ„res envishet att sĂ„ lĂ€nge som jag fortfar att andas att torgföra att brist pĂ„ pengar Ă€r en ren bluff – som bör förpassas dit dĂ€r den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlĂ€gg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

  SuverĂ€na Pengar = digitala ”sedelpresspengar” i lĂ€mplig mĂ€ngd – som Riksdagen rekvirerar frĂ„n Riksbanken till sina budgetunderskott – nĂ€r det Ă€r underskott i nationalbudgeten – p g a nödvĂ€ndiga infrastrukturinvesteringar, social vĂ€lfĂ€rd osv. Detta som alternativ till ”eviga” skatte- och avgiftshöjningar.

  Det finns ingen risk för oönskad inflation eller urholkat penningvĂ€rde i detta – sĂ„ lĂ€nge som arbetslösheten ej gĂ„r under tre procent. Den svenska öppna arbetslösheten Ă€r för nĂ€rvarande ca 7,5 % + en eller annan dold procent.


  Brist pĂ„ pengar-tĂ€nket Ă€r helt enkelt grundorsaken till alla vĂ€rldens elĂ€ndes elĂ€nden – som jag upplever det.

  Det gÄr ej att lösa ett problem med samma tÀnkesÀtt som skapade problemet. Det Àr omöjligt.

  SĂ„ dags snart för att slĂ€ppa taget om den vĂ€rldsomspĂ€nnande ”religionen” brist pĂ„ pengar – eller ?

Other Links to this Post

 1. Svensson tĂ€nder till | corneliadahlberg — 2016-04-16 @ 12:14

statcounter