“Flyktingbarn” utsparkade ur Norge trakasserade kvinnor pĂ„ nattklubb i Murmansk: 33 gripna 18 pĂ„ sjukhus

Senast uppdaterad: 2016-02-12
Är ryska mĂ€n, i eller ur uniform, de enda nordbor med fungerande moral- och anstĂ€ndighetskompass?

MIGRANTER PÅ DISKOTEK I MURMANSK TRAKASSERADE LOKALA KVINNOR. 33 GREPS OCH 18 HAMNADE PÅ SJUKHUS

Migranter frÄn Mellanöstern började trakassera kvinnor pÄ en nattklubb i Murmansk. NÀr de vÀl insÄg att de inte befann sig i Skandiavien eller EU, var det försent.


Polisen i Murmansk var förtegen sÄ det enda som bekrÀftats Àr att en större grupp med invandrare drabbats av kroppskador. Sociala medier hade dock fler detaljer om vad som skett.

Det började med att en grupp migranter om 50 personer som tagit sig in Norge över grÀnsen frÄn Ryssland, skickats tillbaka till Ryssland av norska myndigheter.

VĂ€l tillbaka bestĂ€mde sig “flyktingarna” för att ha lite kul pĂ„ en nattklubb med lokala kvinnor.

Problemet var att toleransen för sexuella trakasserier i Murmansk inte Àr lika hög som i Skandinavien eller inom EU.

Vad som verkar ha skett Àr att mÀn hemmahörande i Murmansk reagerade pÄ övergreppen och gav migranterna en lÀxa. Trots sitt stora antal försökte migranterna till slut fly och gömma sig.

NÀr det hela var över befann sig 18 av de presumptiva vÄldtÀktsmÀnnen frÄn Mellanöstern pÄ sjukhus och 33 i celler hos den ryska polisen.

KĂ€lla: Migrants at the disco in Murmansk harassed local girls. 18 it ended up in the hospital and 33 in a cell

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 • LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med EU:s Kalergiplan pĂ„ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

  "VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


  LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

  Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Nordic, 2016-02-15 @ 06:50

   Tack för en fin artikel som visar att det finns vita mÀn med moral som försvarar sina egna kvinnor och fÄr försvara dom.
   Bra jobbat

  • By Peter, 2016-02-12 @ 22:40

   Det Àr glÀdjande att konstatera att det finns riktiga mÀn,som sÀtter stopp för dessa kostnadskrÀvande parasiter,som tydligen tror att dom kan behandla kvinnor som dom förmodligen har gjort i sina hemlÀnder. Den svenska polisen Àr ett gÀng ynkryggar,som Àr livrÀdda för att bli uthÀngda i media om dom skulle puckla pÄ en utlÀnning och polisen skyddar hellre politikerkÄren Àn folket. Vad som behövs Àr ett medborgargarde,som sÀtter hÄrt mot hÄrt mot frÀmlingsgÀngen som trakasserar svenska kvinnor.

  • By Hanna J, 2016-02-12 @ 19:33

   Jag tackar ocksÄ för denna artikeln, som visar att det fortfarande finns riktiga mÀn, som stÄr upp för kvinnorna och Àr beredda att skydda dom frÄn övergrepp. De flesta svenska mÀn som syns i svensk desinformations media Àr mentalt kastrerade av det för landet förödande feministiska flummet.

  • By KolNidre, 2016-02-12 @ 16:52

   DET var en MYCKET glÀdjande artikel.
   Den borde stĂ„ pĂ„ varje tidnings första-sida — dels som lĂ€rdom för alla etniska NordvĂ€steuropĂ©er, dels som VARNING för alla [BEEP] och [BEEP] frĂ„n MENA-lĂ€nderna vilka samtliga olagligen befinner sig i Europa pĂ„ falska premisser, pĂ„stĂ„ende sig vara bl.a. “flyktingar”!

   Samtliga dessa [BEEP] ska behandlas precis pÄ det sÀtt artikeln beskriver.
   Men för DET behövs rakryggat officiellt stöd frĂ„n regeringen, sĂ„ som direkt fysisk utvisning ur landet för sĂ„dan [BEEP] — precis som den Norska utvisningen visade.
   Dessutom fordras en Polismakt som förstĂ„r att deras uppdrag Ă€r att Skydda och HjĂ€lpa det EGNA LANDETS BEFOLKNING — inte att ta parti för de invaderande [BEEP] och den [BEEP], vilket den Svenska “polisen” har som rĂ€ttesnöre.

   Sverige behöver alltsĂ„ bĂ„de en ny kraftfull regering samt en helt ny Polisorganisation, vilka bĂ„da frĂ„n Dag 1 skall ha klart för sig att den primĂ€ra uppgiften Ă€r att TJÄNA och verka FÖR den skattebetalande egna befolkningen, vilket Ă€ven Ă€r de som betalar deras löner!!

   Allt sammantaget ganska logiskt och sjĂ€lvklart egentligen…

  Other Links to this Post

  1. De skyddar sina kvinnor | corneliadahlberg — 2016-02-13 @ 13:42

  statcounter