FjolltrÀsket Sverige och den transhumanistiska agendan

Senast uppdaterad: 2014-02-05
Att konungarikets hufvudstad verkligen förtjÀnar det norrlÀndska epitetet fjolltrÀsk Àr nu statistiskt sÀkerstÀllt.

Av Sveriges alla lÀn stÄr nÀmligen Stockholm ensamt för 40% av alla registrerade partnerskap/samkönade giftermÄl under 2012.

Stockholm gör sÄ trots att mÀnniskorna som bor dÀr bara utgör 20% av landets befolkning.

NĂ€rmaste utmanare i “regnbĂ„gsligan”, Uppsala, har bara hĂ€lften sĂ„ hög fjolltrĂ€skfaktor som huvudstaden.

 

Även andra lĂ€nder tillĂ„ter samkönade Ă€ktenskap och registrerade partnerskap.

Ett Ă€r republiken Kalifornien i Nordamerika – dĂ€r man bl a Ă„terfinner de sociala experiment-metropolerna San Fransisco och Los Angeles (inklusive Hollywood).

2008, det Är Kalifornien tillÀt homosexuella att gifta sig, tog 18 000 mÀnniskor tillfÀllet i akt.[1]

Och nu blir det helt Babbsan-hysteriskt.

Verkligheten Àr att 18 000 mÀnniskor om en befolkning pÄ 38 miljoner (Kalifornien), utgör bara hÀlften sÄ stor andel som de drygt 8 000 homosexuella i Sverige (med en befolkning om 9,5 miljoner) som 2012 ingick Àktenskap/registrerade partnerskap.[2]

Med andra ord..

Sverige Ă€r för vĂ€rlden vad Stockholm Ă€r för Sverige – FjolltrĂ€sk

 


 

Är det hĂ€r ett problem?

Kanske inte i dag.

Men dÄ bara om man bortser frÄn Carl Den Ondes (Bildt) försök att via HBTQ-frÄgan starta krig mot Ryssland.

Men snabbspola framÄt ett antal generationer till den framtid dÀr samkönade makar Àr en utbredd och accepterad norm som undergrÀvt kÀrnfamiljen och styrkan och balansen i polariteten manligt-kvinnligt.

En framtid dĂ€r orden “han” och “hon” ersatts av “hen” – ungefĂ€r som “neger” i dag Ă€r politiskt inkorrekt men för bara fyrtio Ă„r sedan var okej att anvĂ€nda.

En framtid dÀr mÀnniskor dagligen gÄr pÄ ett flertal kemikalier för att överhuvudtaget klara av tillvaron (vÀnta nu, sÄ Àr det ju redan i dag!).

En kontantlös vÀrld dÀr normen Àr att bÀra plastkort och nycklar under huden i form av microchip. En vÀrld dÀr alltfler kroppsdelar ersÀtts av allt mer sofistikerade proteser. En vÀrld dÀr mÀnniskors nervsystem (hjÀrnan) Àr direkt uppkopplad till Internet via framtidens smartphones och ipaddor.

I det hĂ€r perspektivet Ă€r dagens HBTQ-cirkus helt enkelt implementeringen av en nyckelkomponent i den nya vĂ€rldsordningens transhumanistiska agenda – dĂ€r transhumanism bara Ă€r ett annat ord för att reducera mĂ€nskligheten till en slavras av tanke-kontrollerade av-genusfierade biologiska robotar.

Se dÀr! En Ny Skön VÀrld, signerad av en-procentarna anförda av Rothschild, Rockefeller, Wallenberg och Bonnier.

 

 

 

 

 

 


1. http://www.pewresearch.org/fact-tank/2013/06/26/how-many-same-sex-marriages-in-the-u-s-at-least-71165-probably-more/, 2014-02-05
2. http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Artiklar/Fler-kvinnor-an-man-ingar-samkonade-aktenskap/, 2014-02-05

 

 

 

 

 

statcounter