Finansoligarkerna planerar för ny revolution i Ryssland

Senast uppdaterad: 2014-11-29
1917 iscensatte bankstermaffian i London och Wall Street den ryska revolutionen.

Nu Àr det dags igen.

Ryssland under Vladimir Putin utgör ett enormt hinder för oligarkernas fortsatta globalisering och mÄste röjas ur vÀgen om deras planer pÄ en global diktatur skall ha en suck.

Om den hÀr gÀsten pÄ den amerikanska radiovÀrden Jeff Renses show har rÀtt, Tim Rifat kallar han sig, sÄ Àr nedanstÄende London- och Wall Street bankirernas hemliga plan pÄ att kunna fortsÀtta förslavandet av mÀnskligheten genom att störta Putin och bryta upp Ryssland i smÄdelar..

 1. ErsÀtta Ukrainas demokratiskt valde president med en zionistregim som man lÄter media stÀmpla som nazistisk

  Den hÀr processen Àr redan avklarad.

 2. Med hjĂ€lp av oroligheterna i Ukraina skapa en situation i Ryssland som möjliggör en zionistisk statskupp dĂ€r med – varvid nationalistiska krafter i Ryssland stĂ€mplas som nazistiska och genom det hindras frĂ„n att rĂ€dda Ryssland

  Eftersom ryssar har mindre trevliga erfarenheter av nazister frÄn andra vÀrldskriget, sÄ verkar man rÀkna med att lögnen fungerar..

För lÀsare som ev inte kÀnner till vad zionism Àr: judisk ultranationalistisk ideologi med mÄlsÀttningen att upprÀtta en judisk apartheidteokrati i Mellanöstern. Den hÀr mÄlsÀttningen synes i allt vÀsentligt vara fullt ut realiserad.

Zionismens och Israels huvudsponsorer Àr den europeiska bankslÀkten Rothschild.

Under-annans-flagga: ÄtgÀrd vidtagen av X under skenet att det Àr Y som gör det.

Ex: internationella finansoligarker genomför ett attack mot bl a WTC och Pentagon den 11:e september 2001 och skyller pÄ en kille utan mobiltelefon eller landlina i en grotta i Afghanistan uppkopplad till en dialysapparat.

Tim Rifat: enl egen uppgift f d anstÀlld inom den brittiska underrÀttelsetjÀnsten dÀr han arbetade med paranormala frÄgor.

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Björngunnar, 2014-12-06 @ 06:23

  Men i Orwells 1984 skriver han att partiet aldrig kommer att förlora makten.
  Hela det demokratiska systemet Àr ju deras konstruktion.
  Rösta hur du vill sĂ„ förlorar du iallafall…

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2014-12-01 @ 22:27

  Detta scenario Àr tyvÀrr helt i linje med vad globalisterna
  planerat sedan mycket lĂ„ng tid tillbaka. Bl a Albert Pike, en höjdare inom Illuminati (De upplysta) lade ut deras planer i boken “Morals and Dogma” vid förra sekelskiftet. De olika ordenssĂ€llskap som finns i de flesta lĂ€nder arbetar som underbefĂ€l Ă„t ledningen i den globala hierarkin. De kommer dock att bli besvikna, för de har liksom i alla revolutionĂ€ra organisationer bara fungerat som vad Lenin kallade “nyttiga idioter” och de slutgiltiga ledarna vill inte ha nĂ„gra eventuella rivaler som kĂ€nner till alla skurkstreck som har anvĂ€nts för att nĂ„ deras mĂ„l. Det finns ju ett ordsprĂ„k som heter “Revolutionen Ă€ter sina barn” eftersom de flesta omvĂ€lvningar under historien har inneburit en ofta grym utrensning av en stor del av de som ivrigast arbetade för
  omvÀlvningen.

Other Links to this Post

statcounter