Femens bröst – Rothschilds fingeravtryck

Senast uppdaterad: 2013-08-09
Den dolda maktens plan pÄ en global diktatur har fÄtt sÄ mÄnga smockor att den just nu tar en rÀkning.

Kriget i Syrien gÄr inte alls bra och i Egypten har folket och armén gjort sig av med den brittiske vÀrldsbanksagenten Morsi.

Invasionen av Iran liknar alltmer en dallrande hÀgring Àn nÄgot som faktiskt kommer att ske.

Förutom ett internt motstÄnd (bl a Pentagon) inom det det amerikanska imperiet mot fler krig, har Ryssland under Vladimir Putin hamnat i rampljuset p g a veto-rÀtten i FN:s (o)sÀkerhetsrÄd (som anvÀnds till att vÀgra sanktionera fler anfallskrig) liksom stödet till Syrien.

Desperata tider krÀver desperata ÄtgÀrder.

 

SĂ€g hej till Femen

Vad bÀttre sÀtt att fÄ uppmÀrksamhet Àn att skicka ut unga nakna kvinnor pÄ stan?

Kombinationen av ung sÄrbarhet och aggressiv militant obeveklighet Àr PR-mÀssigt svÄrslagen.

En titt pÄ de-facto agendan pekar snabbt ut gatuteaterns slutfinansiÀr: en familj och ett konsortium vars namn som börjar R och slutar pÄ OTHSCHILD.

 

Det stora genombrottet

Risken Àr att Femens stora genombrott Ànnu inte har skett.

Utan sker dagen dÄ Rothchild och deras privata underrÀttelsejtÀnst Mossad ombesörjer att nÄgon eller nÄgra av Femen-kvinnorna pÄ öppen gata slaktas av förmenta islamister.

MĂ„hĂ€nda Ă€r frĂ„gan inte om – utan nĂ€r den dolda maktens översteprĂ€ster finner tidpunkten lĂ€mplig att verkstĂ€lla Ă€nnu ett rituellt blodbad. Enligt uppgift trillar mordhot in dagligen, hĂ€romveckan stack nĂ„gon Femens pariskontor i brand och den 27:e juli kidnappades och misshandlades ett antal aktivister.

Bilderna av elĂ€ndet kommer att spridas runt vĂ€rlden av bl a Bonniermedia för att ge Rothschilds zionist-marionetter i bl a Washington och Tel Aviv det Carte Blanche de anser sig behöva för att Ă€ntligen kunna sĂ€tta fingret pĂ„ knappen och jubla “Halleluleja – robotarna Ă€r pĂ„ vĂ€g!”

Och i Sverige kommer Sverigedemokraterna och deras zionistiske chefsideolog Kent Ekeroth att hoppa jÀmnfota av lycka.

 

Veta mer?

 


 


 

 

 

 

statcounter