Charlottesville ett falskflaggevenemang orkestrerat av Soros/CNN – bilmördaren var Antifa

Senast uppdaterad: 2017-08-20
Amerikansk alternativ media, sÄsom Your News Wire, har wallraffati den hÀndelse som i media kommit att överskugga delstatsguvernörens och polisens stöd till de bevÀpnade och maskerade vÀnsterhuliganer som fysiskt attackerade en laglig och tillstÄndgiven manifestation till stöd för en staty i Charlottesville i Virginia i USA.

Manifestationen genomfördes av en löst sammansatt rörelse som agerade under namnet “Unite the Right”: pĂ„ svenska “förena högern”.

Det har nu visat sig att spektaklets arrangör, Jason Kessler, Àr en vapenhatande Clintonsupporter frÄn CNN.

SĂ€g hej till CNN:s politiske kameleont Jason Kessler.

Föraren av det fordon som under evenemanget plöjde in en samling baseboll-viftande vĂ€nsterhuliganer, James Fields, tillhörde inte heller “Unite the Right” – utan Ă€r Demokrat, Clintonsupporter och medlem i Antifa.

Det synes i efterhand klart att de som hoppades tjĂ€na pĂ„ CNN:s cirkus i Charlottesville Ă€r internationella finansoligarker som önskar ostraciera och slutligen kriminalisera uppfattningar som Ă€r kritiska till globaliseringen – d v s förstörelsen av unika och sjĂ€lvbestĂ€mmande kulturer, lĂ€nder och folk.

Den förmenta höger-vÀnster skalan Àr i sammanhanget blott en synvilla, en distraktion, syftande till förvirra allmÀnheten.

Vilka lÀrdomar kan nu dras av detta?

MÀnniskor som vaknat upp inför farorna med globaliseringen, eller i vart fall delar av alla de fronter kriget för det drivs pÄ (som t ex det pÄgÄende folkmordet pÄ Sverige), mÄste bli oerhört mycket mer gatsmarta och inse att det inte finns nÄgonting globalisterna inte kommer att göra för att försöka rÀdda sitt vansinnesprojekt och dÀr de som överlevt tvÄngsmarchen in i den kontantlösa tyrannin kommer att ha reducerats till mikrochippade slavar.

Den amerikanske reportern Greg Hunter berÀttar hur det egentligen Àr.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

  Other Links to this Post

  1. FrĂ„n Kalle Hellberg | corneliadahlberg — 2017-08-21 @ 09:28

  statcounter