Europas Svarte Petter

Senast uppdaterad: 2014-09-07

Det har efter den svenske utrikesministern Carl Bildts besök inför helgens NATO-toppmöte i Newport Wales blivit lite klarare vad ett svenskt NATO-medlemskap faktiskt skulle innebÀra för vÀrlden.

Det frĂ€msta skĂ€let till varför det vore en fantastiskt dĂ„lig idĂ© att Sverige formaliserar sitt mĂ„ngĂ„riga samarbete med NATO genom öppet medlemskap Ă€r inte för att Sverige dĂ„ riskerar att dras in i krig – utan för att Sverige kommer dra NATO in i krig.

SÄ skulle det i alla fall bli sÄ lÀnge Sveriges har ett statsrÄd vid namn Carl Bildt.

Incidenten som bekrÀftade elÀndet var nÀr Tjeckiens president öppet i frÄgasatte CIA-agenten Carl Bildts lögner om att Ryssland skulle ha invaderat Ukraina (videon ovan till höger).

Hoppet om vÀrldsfred stÄr i dag alltsÄ till att vÀljare i Sverige den 14:e september placerar en 47:a i Àndalykten pÄ Bildt och hela Alliansregeringen, liksom att redan existerande medlemmar i NATO inser vad Tjeckiens president redan verkar ha förstÄtt: faran med att ha en dokumenterad sociopat och CIA-agent som ny motpart vid NATO:s förhandlingar om krig och fred.

Det Àr uppenbart och kan inte upprepas ofta nog: en röst pÄ vilket som helst av Allianspartierna M, FP, KD eller C Àr en röst pÄ att Europas Svarte Petter kommer att ges fortsatta möjligheter att med utrikesministerposten som plattform försöka dra Sverige och vÀrlden in i krig.

Vi skrev dokumenterad.

Carl Bildts skugga vilar tung bÄde över mordet pÄ bl a Sveriges statsminister Olof Palme 1986, liksom sÀnkningen av M/S Estonia 1994.

Sedan finns Bildts Àventyr i bl a Balkan och Afrika och mÄhÀnda kommer mÀnniskor nÄgon i framtiden berÀtta historien om det ocksÄ.

I videon nedan, frĂ„n 1992, bekrĂ€ftar Carl Bildt – dĂ„ Sveriges statsminister – sin delaktighet i planen att utplĂ„na existerande kulturer, lĂ€nder och civilisationer pĂ„ hela planeten för syftet att pĂ„tvinga mĂ€nskligheten en ny vĂ€rldsordning av zionistiskt och angloamerikanskt snitt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. Blueshift » Putins senaste rekord i politisk transparens — 2014-09-10 @ 23:41

  2. MĂ„nga Ă€r livrĂ€dda | Konkursverket.se — 2014-09-09 @ 02:56

  3. Vem bryr sig? | Jan Millds blogg — 2014-09-07 @ 16:26

statcounter