Efter EU:s sammanbrott – brittiska samvĂ€ldet globalisternas plan B

Senast uppdaterad: 2017-02-26

 

Under mÄnga varnade David Icke, det tidigare nyhetsankaret pÄ BBC, för en kommande vÀrldsdiktatur: det maktövertagande planetens finansiella elit i lönndom sökte förverkliga.

VÀgen dit skulle gÄ över att Europas nationalstater krossades och ersattes av en Europeisk Union. liksom att samma skulle ske i Nordamerika via NAFTA, och sÄ vidare för andra kontintentalblock och regioner pÄ jorden.

NÀr detta förverkligats var det sista steget att sedan upplösa dessa kontinentalblock och lyfta makten Ànnu högre upp, till en vÀrldsregering, baserad pÄ Förenta Nationerna (FN).

NÄgonstans pÄ den hÀr vÀgen hade finansoligarkerna planerat in ett flertal krig, till och med ett vÀrldskrig, för syftet att krossa bland annat Kina och andra entiteter som inte hade lust att införlivas i nÄgon annans globala diktatur.

I dag verkar finansoligarkerna, ocksĂ„ kĂ€nd som “den dolda makten” eller “den djupa staten”, ha insett att experimentet har magplaskat och har dĂ€rför börjat titta pĂ„ alternativ.

Den nya plattformen för en ny vÀrldsordning synes idag vara en Äterupplivning av det brittiska imperiet, vars sista formtopp inföll nÄgon gÄng mellan 1890 och första vÀrldskrigets utbrott Är 1914.

Imperiet besatt dÄ en fjÀrdedel av jordens landyta och rÀknade en lika stor del av jordens befolkning som sina undersÄtar.

Det hÀr Àr kontexten till Brexit, nÀr Storbritannien folkomröstade sig ut ur det döende EU.

Vi Àr nÀmligen undrande till om Brexit verkligen hade skett, om inte samvÀldets regent, drottning Elizabeth, först hade gett kursomlÀggningen sin tysta vÀlsignelse.

Globalisternas plan i dag synes alltsÄ att vara att konsolidera och expandera det brittiska samvÀldet, den politiska struktur som efter andra vÀrldskriget ersatte imperiet.

Det första steget synes vara att införliva USA i samvÀldet, för vilket syfte Storbritannien inom snart kommer att öppna ett lokalkontor i Washington D.C.

En alternativ tolkning av processen Àr att Trumps önskan att USA kryper tillbaka in i den brittiska fÄllan Àr en del av inbördeskriget inom den globala eliten, nÀrmare bestÀmt Trump-administrationens försök att neutralisera den zionistiska khazarjudiska maffian som vill ha vÀrldskrig.

Veta mer: Donald Trump och Satans Synagoga

USA:s nye president, Donald J. Trump, vars mamma föddes i Skottland, sÀgs vara en stor anglofil och mycket positiv till tanken att USA nu ÄtergÄr till nÄgot som liknar den koloniala status hans land hade innan det amerikanska frihetskriget 1775-1783.

 

Till höger: Nigel Farages avskedstal i EU-parlamentet, efter att Brexit-sidan vann valet i Storbritannien.

Videon Ă€r vĂ€rd att se i sin helhet, men börjar vid 6 min och 27 sek, dĂ„ Farage kungör Storbritanniens plan pĂ„ att framledes sjĂ€lvstĂ€ndigt söka sin “globala framtid”.


Till höger: Storbritanniens premiÀrminister Theresa Mays tal till USA:s politiska ledarskap. januari 2017.

Mays tal bekrÀftar uppfattningen att det speciella förhÄllande som existerar mellan axelmakterna London och Washington Àr den runt vilken övriga planetens öde roterar.

Klippet startar vid 13 minuter, dÀr May kungör att Storbritannien nu kommer att bli Ànnu mer globalistiskt orienterad.


Till höger: EU:s senaste president Martin Schultz kastar in handduken – erkĂ€nner att loppet Ă€r kört för EU.

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter