Élva Ă„r försent – mordet pĂ„ Olof Palme

Senast uppdaterad: 2016-09-17
Nedan Äterfinns det dokument som mer Àn nÄgot annat riktar ett historiens anklagande finger mot den svenska politiker, som kanske mer Àn nÄgon annan, lade grunden för den pÄgÄende upplösningen av Sverige.

Politikerns namn Ă€r Olof Palme och dokumentet Ă€r hans regeringsproposition 1975:26 med titeln “riktlinjer för invandrar- och minoritetspolitiken m m”.

Olof Palme och Anna-Greta Leijon, huvudansvariga för prop 1975:26

Saxat ur Prop 1975:26…

 1. Invandrar- och minoritetspolitiken bör prÀglas av en strÀvan att skapa jÀmlikhet mellan invandrare och svenskar.
 2. Invandrarna bör ges möjlighet att vÀlja i vilken mÄn de vill gÄ upp i en svensk kulturell identitet eller bibehÄlla och utveckla den ursprungliga identiteten.
 3. Politiken bör Àven inriktas pÄ att skapa samverkan mellan svenskar och invandrare för att öka solidariteten mellan dem liksom möjligheterna för invandrarna och minoriteterna att pÄverka beslut som rör deras egen situation.

NĂ„gra reflektioner…

 1. PÄstÄendet att invandrare inte skulle ha varit jÀmlika med svenskar 1975 Àr en lögn. Lagen gÀller alla.
 2. Alla de extra “rĂ€ttigheter” Olof Palme vill ge invandrare och minoriteter sker till 100% inte bara pĂ„ den inhemska svenska befolkningen som individer – utan Sverige som samhĂ€lle – vid tiden ett av vĂ€rldens kanske bĂ€st fungerande lĂ€nder.
 3. Men det bli vĂ€rre: staten kommer inte tolerera att svenskar som reagerar pĂ„ förstörelsen av deras land och samhĂ€lle vĂ€ljer att isolera sig för att bevara sin sĂ€rart, utan mĂ„sta vara “solidariska” med frĂ€mlingar pĂ„ frĂ€mlingarnas villkor och acceptera undergĂ„ngens process.

I praktiken fungerar det i dag sĂ„ hĂ€r…

 • Etniska svenskar förvĂ€ntas acceptera utlĂ€ndska seder som kvinnoförtryck, sharia och taharush (systematiska gruppvĂ„ldtĂ€kter) i det samhĂ€lle som hitills varit deras
 • Etniska svenskar förvĂ€ntas acceptera kvinnoförtryck, sharia och taharush ocksĂ„ i sina egna liv – de mĂ„ste vara “solidariska” med frĂ€mlingarna
 • Försök av etniska svenskar att fjĂ€rma sig eller isolera sig frĂ„n dessa frĂ€mmande “kulturella” och “religiösa” uttryck stĂ€mplas som rasism
 • Den svenska nattvĂ€ktarstaten har lĂ€gre tolerans gentemot svenskar Ă€n frĂ€mlingar
AnvÀnder man situationen i Sverige anno 2016 som facit, Àr det uppenbart att regeringen Olof Palmes proposition 1975:26 var en krigsförklaring mot Sverige och svenskarna och ett dokument som utgör bevis pÄ att den svenska socialdemokratin pÄ 1970-talet planerade för ett folkmord pÄ Sverige, sÄsom begreppet definieras av FN.

UN Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide, article 2

“any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such: killing members of the group; causing serious bodily or mental harm to members of the group; deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; imposing measures intended to prevent births within the group; and forcibly transferring children of the group to another group.”

Olof Palme sköts ihjĂ€l 1986 – elva Ă„r efter 1975.

Det skedde i en epok dÄ han pÄ nÄgot mÀrkligt sÀtt arbetade för att rÀdda Sverige i den eskalerade sÀkerhetssituation CIA kontrollerade ubÄtskrÀnkningskampanj pÄ 1980-talet skapade.

Historien Ă€r inte utan ironi….

“No good deed goes unpunished” – ingen god gĂ€rning gĂ„r obestraffad förbi.

 

 

LÀsare som inte Àr bekanta med EU:s Kalergiplan pÄ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

"VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Pete, 2016-09-21 @ 09:07

  Denna proposition tillsammans med den SOU som tidigare togs fram för att utreda om man kunde konfiskera enskildas egendom (hus, stugor m.m.) om det uppstod nĂ„gon form av samhĂ€llskris. Detta tillsammans med vad som pĂ„gĂ„r inom myndigheten MSB “Sanningsministeriet”, lĂ€s artikeln http://www.dagensjuridik.se/2016/08/efter-sapos-varning-om-rysk-desinformation-svensk-propagandaexpert-till-natocenter?utm_source=apsis&utm_medium=email&utm_campaign=unspecified

 • By Blueshift, 2016-09-21 @ 11:14

  Kommentar rör P Grafströms inlÀgg:

  Textavsnittet com citeras lyfts emellanÄt fram var gÄng nÄgon i kritiska ordalag nÀmner prop 1975:26. Det görs i andan att situationen nog inte Àr sÄ farlig ÀndÄ och att mÀnniskor kan somna om.

  Det var inte OP, Leijon eller regeringen som skrev eller ansÄg detta.

  Det Àr ett citat placerat efter avsnitten om regeringens konkreta ÄtgÀrder och kan ur ut funktionellt perspektiv betraktas som ett appendix.

  Citatet Ă€r taget ur nĂ„got som hette “invandrarutredningen” dĂ€r nĂ„gon författarna gjorde dessa reflektioner.

  Inga konkreta politiska beslut eller lagÀndringar som implementerade dessa tankar finns i prop 1975:26.

  Citatet förblir ett bekvÀmt sÀtt för makten att lÀgga en vÄt filt över situationen var gÄng allmogen börjar se sambanden och vakna upp.

  DÄ denna kontext inte klargjordes i den ursprungliga kommentaren gör vi det hÀr.

 • By Peter Grafström, 2016-09-20 @ 13:06

  Jag har samsyn om kritiken mot dessa stora förÀndringar av Sverige men vill peka pÄ en nyansskillnad. Det dokument prop 1975 26 som laddades ner frÄn er innehÄller en passus som anger att hÀnsyn till undersysselsatta grupper bör prioriteras före invandringen:
  “En förutsĂ€ttning för att jĂ€mlikhetsmĂ„let ska kunna nĂ„s Ă€r att invandringen hela tiden anpassas till samhĂ€llets möjligheter att ge invandrarna arbete bostad social omvĂ„rdnad pĂ„ samma villkor som befolkningen i övrigt. En grundlĂ€ggande utgĂ„ngspunkt för svensk invandringspolitik bör dĂ€rför liksom hittils vara att invandringen inte skall motverka den önskvĂ€rda utvecklingen pĂ„ andra samhĂ€llsomrĂ„den.
  Vid en arbetsmarknadsmĂ€ssig bedömning av framtida invandring bör sĂ„ledes hĂ€nsyn tas till om det finns undersysselsatta grupper i landet som först bör beredas sysselsĂ€ttning.”
  Nu Àr inte ens det en pk uppfattning.

 • By Hans Nilsson, 2016-09-18 @ 06:57

  1975 nÀr beslutet togs av en enhÀllig Riksdag med landsförrÀdaren Olof Palme i spetsen att Sverige skulle vara ett mÄngkulturellt land var det ytterst fÄ svenskar som förstod vad detta skulle komma att innebÀra för landet och vÄr framtid. Jag var emot detta beslut. Vi som talade om problemen talade för döva öron. Jag upplevdes av andra som en bakÄtstrÀvare som inte sÄg möjligheterna för framtiden. Det Àr vi vanliga medborgare som sen dess har fÄtt skörda frukterna av detta helt vansinniga beslut. Till en början kanske hanterbart men i dags dato kan man utan att överdriva pÄstÄ att det Àr kört för Sverige och kommande generationer Svenskar. Möjligen kan nÄgon form av krig vara vÄr rÀddning men jag tillÄter mig att tvivla att detta Àr lösningen.

Other Links to this Post

 1. Bryt ner, lös upp | corneliadahlberg — 2016-09-23 @ 10:47

statcounter