Är den dolda planen bakom Ebolahysterin att döda kontantvĂ€sendet?

Senast uppdaterad: 2014-10-30
Förhoppningsvis Ă€r den positiva effekten av 2009/2010 Ă„rs svininfluensahysteri att mĂ€nniskor i dag Ă€r mentalt “vaccinerade” mot lögnerna runt Ebolahysterin.

I den utstrĂ€ckning en epidemi av Ebola överhuvudtaget existerar, sĂ„ verkar den nĂ€mligen ha startat pĂ„ samma sĂ€tt som svininfluensan – nĂ€mligen med att Röda Korset under tĂ€ckmantel av att ge vaccinationer med avsikt smittade mĂ€nniskor.

Detta Àr nÀmligen varför bl a FN anmÀldes för att medvetet sprida vacciner kontanimerade med svininfluensa och vad vittnesmÄl frÄn VÀstafrika sÀger.

Planen den hĂ€r gĂ„ngen, med Ebolahysterin, behöver inte bara vara att lĂ„ta lĂ€kemedelsföretagen tjĂ€na pengar genom att förstöra mĂ€nniskors reproduktionsförmĂ„ga och hĂ€lsa via i förvĂ€g patenterade “vaccinationer”.

Vad som skett i Sverige sedan svininfluensan Ă€r att regeringen tillskansat sig rĂ€tten att sjĂ€lvt besluta om nationella vaccinationsprogram och klassifierat Ebola i den högsta farlighetskategorin socialstyrelsen har: “samhĂ€llsfarlig sjukdom”.

Bara tre sjukdomar har denna höga klassifiering: smittkoppor, SARS och sedan nÄgra veckor Ebola.

Klassifieringen ger lÀkare bl a rÀtt att pÄ stÄende fot försÀtta mÀnniskor och byggnader i karantÀn, liksom socialstyrelsen samma rÀtt för hela stadsdelar, kommuner och regioner.

Det Ă€r lĂ€tt att se hur staten och dess lakejer kan framtvinga en de facto tvĂ„ngsvaccinering av hela befolkningen bara genom att anvĂ€nda hĂ€rskartekniken “karantĂ€n” – staten tillĂ„ter bara in- eller utpassage till och frĂ„n ett avspĂ€rrat omrĂ„de för mĂ€nniskor som underkastar sig kanyl-övergreppen.

Misstanken stÀrks av svensk Bonnierdominerad medias hatkampanj med de billiga, naturliga och enkla lösningar mot Ebola som finns i Sverige liksom censur mot hur lÀnder i VÀstafrika anvÀnder denna: bl a silvervatten.

Men det blir vÀrre.

Svensk Bonnierdominerade media har redan försökt förprogrammerat medborgarna sĂ„ att Ebola skall kunna anvĂ€ndas som det “problem” vars “lösningen” Ă€r att kontantvĂ€sendet utrotas för gott.

 

I skuggan av Ebola

I skuggan av Ebola-hysterin tuffar privatbankernas odemokratiska utfasning av kontanter pĂ„ – en process som i det tysta stöds av landets tvĂ„ största partier: SAP och M.

Tips gör gÀllande att Swedbank, som redan i dag Àr till 90% kontantlöst, under 2015 helt kommer att ta bort kontanterna (och samtidigt införa nya krÀnkande indentifieringsmetoder sÄsom fingeravtryckscanning).

LĂ€sare Ă€nnu inte bekanta med den dolda maktens kanske mest anvĂ€nda hĂ€rskar-teknik: Problem-Reaktion-Lösning – rekommenderas videon nedan..


LÀsare som i onödan lÄtit sig oroas av musikern Björn Ulvaeus och finansoligarkernas lögner om smutsiga kontanter bör lÀsa professorn i klinisk mikrobiologi Agnes Wolds uppfattning..

 

Klicka hÀr för att gÄ med uppropet till kontanternas försvar

 

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter