Donald Trump och Satans Synagoga

Senast uppdaterad: 2016-11-24
Alla som sett filmen Da Vinci-koden Ă€r bekant med hypotesen att Europas kungahus grundades av Bibelns Kristus – Jesus frĂ„n Nasaret.

De skedde efter att hans gravida hustru, Maria Magdalena, efter korsfÀstningen flydde till Frankrike.

Uppslaget Àr inte gripet ur luften.

Filmen och romanen den baseras pÄ bygger pÄ en faktabok frÄn 1982: The Holy Blood and the Holy Grail.

SkÄdespelaren Tom Hanks i rollen som
historieprofessor Robert Langdon

Vad lÀsaren troligen inte kÀnner till Àr den nÀrliggande hypotesen att sÄ gott som hela Europas befolkning hÀrstammar frÄn Israels tolv stammar och att nÀstan inga av dem levde pÄ Levanten vid kristi tid.

Jesus och hans familj var helt enkelt efterslÀntrare till de som tidigare övergett Mellanöstern.

SÄ hÀr fördelade sig enligt den hÀr uppfattningen Bibelns israeliska tolv stammar i Europa:

 1. Ruben: Holland, Vitryssland, Wales
 2. Simon: Spanien
 3. Levi: PrÀsterskap som blandades med övriga stammar
 4. Juda: Tyskland, Österrike
 5. Dan: Danmark, Skandinavien
 6. Naftali: Portugal, Spanien, Norge
 7. Gad: Italien
 8. Ascher: Österrike, Sverige
 9. Isaskar: Finland, Poland, Ukraina
 10. Sebulon: Frankrike, Ungern, slaviska östeuropa
 11. Josef (söner Manasse och Efraim): England, Irland, USA, Wales
 12. Benjamin: Skandinavien, Island, Belgien

De som i dag kallar sig för “judar” – och gör högljudda ansprĂ„k pĂ„ det historiska, geografiska och etniska “Israels Hus” – Ă€r i sjĂ€lva verket bedragare som stulit de sanna israeliternas identitet.

Svindlarnas ursprung Àr ett fordom ökÀnt rövar- och banditfolk som levde i nÄgot som hette Khazarriket för ungefÀr tusen Är sedan.

PÄ grund av det gissel dessa demondyrkare utgjorde för grannfolken (de var kÀnda som reptil- eller ormfolket), stÀlldes de till slut inför valet att helt enkelt bli utplÄnade eller konvertera till nÄgon av de tre abrahamitiska religionerna: Judendomen, Kristendomen eller Islam.

Av nÄgon anledning valde khazarerna Judendomen.

Förhoppningen bland grannarna, som gett dem ultimatumet, var att detta skulle göra khazarerna mer civiliserade.

Utfallet blev att khazarerna infiltrerade Europa och började skapa problem dÀr.

Vad har USA:s nÀste president Donald Trump med det hÀr att göra?

SĂ„ vitt vi kunnat konstatera, omfamnar frimureriets allra högsta grader den hĂ€r historiesynen: att det som hĂ€rstammar frĂ„n “Huset Israel” Ă€r “de anglo-saxiska kelterna, skandinaverna och nordiska folken” – och att dagens “judar” inte Ă€r nĂ„got mindre Ă€n den bibliska djĂ€vulens avkomma.

Eftersom en majoritet av USA:s presidenter var frimurare och Ätskilliga av Trumps medarbetare sÀgs vara det Àr det viktigt att kÀnna till den hÀr historiesynen.

Den Àr till hjÀlp om man vill formulera frÄgor.

Var det detta det amerikanska presidentvalet 2016 handlade om: ett slag i kriget mellan vĂ„r tids ondska, zionismen (sĂ„som representerad av Rothschild-agenten Hillary Clinton) kontra vita Europeer, de Ă€kta Ă€ttlingarna till “Israels Hus” – sĂ„som representerad av team Donald Trump?

Om sÄ, pÄ vilken sida av ringen stÄr frimureriet i Sverige, Norden och Europa?

För utomstĂ„ende betraktare kan en utmaning bli att i framtiden bena ut vem som Ă€r vem i politiska skeenden. Även om frimurare och zionister, i nĂ„gon slags ohelig allians, tidigare samexisterat Ă€r frĂ„gan vad som nu sker – nĂ€r handsken Ă€r kastad och aktörerna kan tvingas vĂ€lja sida.


Donald Trump som hÀrförare för de egentliga israeliterna
, de vita europĂ©erna, i kriget mot vĂ„r tids ondska –
Ă€ttlingarna till Khazarrikets ormfolk.

 

 

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Rolf Löfgren, 2016-11-27 @ 10:25

   Jag lĂ€ste för mĂ„nga Ă„r sedan “Trelleborgenes ukendte fortid” av Preben Hansson, dansk. Handlar om de stora ringborgar som finns i Danmark (Ă€ven i SkĂ„ne). Byggda med stor precision, som en del pĂ„stĂ„r Ă€r frĂ„n vikingatid, men Hansson daterar till bronsĂ„lder. Han menar att de var skapade av en hög-teknologisk kultur, med viss koppling till Delfi Grekland. PĂ„ hĂ€llristningar Ă€r solhjulet en vanlig symbol, en cirkel med inristat kors. Denna bild Ă€r en kopia av byggplanen för en trelleborg.
   http://denstoredanske.dk/Danmarks_Oldtid/Yngre_Jernalder/Konger,_h%C3%B8vdinge,_krigere_og_tr%C3%A6lle_800-1050_e.Kr/Ringborgene

  • By TLarsson64SE, 2016-11-27 @ 02:55

   @Rolf Löfgren: Bra, hĂ€r behövs nytĂ€nkande. Ju mer det grĂ€vs i Turkiet, desto starkare blir insikten att Troja omöjligen kan ha legat dĂ€r. Min bild Ă€r att Troja lĂ„g utanför dagens Cambridge. Floderna i omrĂ„det har nĂ€stan samma namn som i Iliaden. London, som romarna kallade Troia Nova (nya Troja), grundades dĂ€r just dĂ€rför att gamla Troja legat i samma omrĂ„de. Britter och skandinaver har begreppen: Troy Town, trojaborg och Trelleborg. Den franska staden Troyes hĂ€vdar band till Troja. Det italienska ordet “troie” (som jag inte vill förklara hĂ€r), har associationer likt tanten i satanistiska Babylon. Odysseus irrfĂ€rder gick förmodligen upp lĂ€ngs Norges kust. Sirenerna var förstĂ„s pilska norskor som satt lĂ€ngs kusten och ylade; och man kan förstĂ„ att Odysseus och hans besĂ€ttning fruktade och undvek dem. Vi diskuterade teorin med en grupp norrmĂ€n, och pĂ„talade: “Alla enögda monster han mötte, var det ni norrmĂ€n?” NorrmĂ€nnen drog sig undan för pep-talk: “NĂ„ fĂ„r svenskene vatten pĂ„ sin humorkvarn. NĂ„ mĂ„ vi sĂ€tta till alla klutar för mothumor.” DĂ€rpĂ„ följde en stund trivsamt nordiskt gnabb. Vi nordbor har goda skĂ€l att gĂ„ samman och utreda sanningen om Troja, eftersom det troligen Ă€r en mycket betydelsefull men hittills dold del av vĂ„r forntid.

  • By Rolf Löfgren, 2016-11-26 @ 22:48

   Boken Ilion, Malena Lagerhorn utmanar synen pÄ vÄr forntid genom att placera Homeros klassiska verk Iliaden i nordisk bronsÄlder, enligt en nygammal teori som förenar antika tÀnkare som Plutarchos med moderna forskare.
   Troja kanske var placerat nĂ€ra Åbo i Finland.
   Detta folk ska i sÄ fall ha utvandrat till Medelhavet i samband med att klimatet blev kallare. Och grundade det grekiska riket.
   https://ilionboken.wordpress.com/2015/07/18/toija-kisko-platsen-for-varldens-mest-beromda-slag/

  • By Nordic, 2016-11-25 @ 18:25

   Jesus (Yahshua) föddes av Maria, som var frÄn den kungliga stammen Juda. Hon befruktades av den heliga anden.
   Under hela Jesus (Yahshuas) jordliga vandring fördömnde han judarna och kallade dom för vampyrer och hycklare.
   Ett av de mest kÀnda Àr ur Johannes kapitel 8.

   44 I haven djÀvulen till eder fader, och vad eder fader har begÀr till, det viljen i göra. Han har varit en mandrÄpare frÄn begynnelsen, och i sanningen stÄr han icke, ty sanning finnes icke i honom. NÀr han talar lögn, dÄ talar han av sitt eget, ty han Àr en lögnare, ja, lögnens fader.

   Ur Uppenbarelsen kap 2

   9 Jag kĂ€nner din bedrövelse och din fattigdom — dock, du Ă€r rik! — och jag vet vilken försmĂ€delse du utstĂ„r av dem som sĂ€ga sig vara judar, men icke Ă€ro detta, utan Ă€ro en Satans synagoga.

   I ovan stycke har ordet juda bytts ut med judar, men innebörden förstÄr vi ÀndÄ.

   Judar har alltid försökt tillskriva sig som Juda och som “guds utvalda” men som artikeln klargör Ă€r dom bedragare. Samt lossas om att de andra stammarna inte existerar. Men dom gör det i sjĂ€lv verket. Vi har bara glömt vĂ„r identitet, vilket Ă€ven det profiterades av Paul.

   2 Thessaloniansbrevet 2 kapitlet:

   2 att I icke — vare sig genom nĂ„gon »andeingivelse» eller pĂ„ grund av nĂ„got ord eller nĂ„got brev, som förmenas komma frĂ„n oss — sĂ„ hastigt lĂ„ten eder bringas ur fattningen och förloren besinningen, som om Herrens dag redan stode för dörren.

   3 LÄten ingen bedraga eder om vad sÀtt det vara mÄ. Ty först mÄste avfallet hava skett och »Laglöshetens mÀnniska», fördÀrvets man, hava trÀtt fram,

   4 vedersakaren, som upphÀver sig över allt vad gud heter, och allt som kallas heligt, sÄ att han tager sitt sÀte i Guds tempel och föregiver sig vara Gud.

   5 Kommen I icke ihÄg att jag sade eder detta, medan jag Ànnu var hos eder?

   6 Och I veten vad det Àr som nu hÄller honom tillbaka, sÄ att han först nÀr hans tid Àr inne kan trÀda fram.

   7 Redan Àr ju laglöshetens hemlighet verksam; allenast mÄste den som Ànnu hÄller tillbaka först skaffas ur vÀgen.

   8 Sedan skall »den Laglöse» trĂ€da fram, och honom skall dĂ„ Herren Jesus döda med sin muns anda och tillintetgöra genom sin tillkommelses uppenbarelse —

   9 honom som efter Satans tillskyndelse kommer med lögnens alla kraftgÀrningar och tecken och under

   10 och med orÀttfÀrdighetens alla bedrÀgliga konster, för att bedraga dem som gÄ förlorade, till straff dÀrför att de icke gÄvo kÀrleken till sanningen rum, sÄ att de kunde bliva frÀlsta

   Tack för en mycket bra artikel!

  • By Jo, 2016-11-25 @ 17:17

   Hoppas verkligen du inte slutar med ditt bloggande som du skrev att du skulle tidigare du gör mkt intressanta texter! hoppas att Trump gör rÀtt nu och inte fjÀskar för vÀnstern eller de sÀrintressen som styr Washington

  • By Maria, 2016-11-25 @ 09:26

   Jesus Kristus har inget med detta att göra./ G Maria

  • By PĂ€r: av Henriksson, 2016-11-25 @ 09:12

   Om försöken att fĂ„ “satans synagoga att dra lĂ€ngsta strĂ„et i stacken”( via homosexuella lesbiska feministen “De Grönas” presidentkandidat i USA och hennes “fundraiser” för att “rĂ€kna om röster i “Trump-delstater” (betalade av proxy pengar ..vems? ..hmm..); frĂ„n pseudonymen “Jim Stone” pĂ„ http://82.221.129.208/baasepageb3.html:
   NÀr de stulit valet (till Killary, deras uppenbara mÄl hela tiden..) kommer..
   “.. much of it will happen in silence, with white vans coming in the dead of night, or people disappearing when stopped for traffic violations. She’ll fill the abandoned homes with illegals and no one will know anything happened at all.
   Communists take out groups, not individuals. This was proven in Bolshevik Russia. Because when you remove an individual, there are people asking questions and communists hate questions. The NSA will figure out all the associations, and take out entire trees, all at once. And when people’s homes are abandoned (in the interim, before others arrive to fill them) it will just be called a foreclosure and the neighbors will chuckle about how great they are because they did not get foreclosed on and then immigrants will arrive to a nice new home, your home. They won’t question anything at all. They will just think America is great and they get a free home. That is all that will come of it.

   DO NOT LET THIS ELECTION GET STOLEN, YOUR LIFE DEPENDS ON IT.”

  • By PĂ€r: av Henriksson, 2016-11-25 @ 09:03

   ..att visa fakta som “de andra hĂ„ller som sin egen” Ă€r ett genialt sĂ€tt att skĂ€ra igenom bedrĂ€gliga halvsanningssĂ€gares “förmörkande” berĂ€ttelser..

   Detta var en mycket intressant och vĂ€lgjord presentation! Men Ă€nnu mer intressant Ă€n det Ă€r ditt mod att vĂ„ga tala om “mörkrets bedragare” dĂ€r andra vĂ€ljer att gĂ„ deras Ă€renden (villigt eller vi dimmiga hjĂ€rnors irrande)!

   Tack för det Kristoffer!

  • By TLarsson64SE, 2016-11-25 @ 05:44

   Trojanska krigets Akilles, för 3.200 Ă„r sedan, var blond och kom frĂ„n Grekland. Akilles var av vĂ„rt folk. Under istiden levde vĂ„ra förfĂ€der lĂ€ngs Medelhavets rand. NĂ€r isen smĂ€lte drog vi oss norrut. Antikens grekiska civilisation grundades av vĂ„rt folk. Man kan lĂ€tt konstatera att vi nordbor Ă„tminstone hĂ€rrör frĂ„n medelhavsomrĂ„det. Överlevarna frĂ„n satanistiska Trojas elit, Aeneas med följe, tog sig till Italien, och grundade Lavinium –> Alba Longa –> Rom. Brutus av Troja, med sina “britter”, grundade Troia Nova, Ă€ven kallat Londinium, vid Themsen. Den satanistiska eliten frĂ„n Troja grundade Ă„r 1791 City of Washington. Vatikanen, City of London och Washington D.C. Ă€r dagens inkarnation av g:a Troja. Det Ă€r dags att Ă„teruppvĂ€cka vĂ„r Akilles, och Ă€ntligen avsluta det Trojanska kriget.

   PS: I diverse Hollywood-filmer har jag noterat en tendes att demonisera vÄr Akilles.
   PS2: Elitens historia Àr kort beskriven i min blogg (lÀnk ovan).
   PS3: “Caesar” uttalades förmodligen som “KĂ€sar”, vilket Ă€r hĂ€pnadsvĂ€ckande likt “Khazar”.

  Other Links to this Post

  statcounter