Det pĂ„gĂ„ende folkmordet – lĂ€gesrapport augusti 2016

Senast uppdaterad: 2016-09-14
Den pigga och nystartade sajten friasidor.is synes numeriskt begÄvade och verkar inte heller dra sig för att göra de tyngre lyft i debatten andra sedan kan ha hjÀlp av.

För de som Ă€r intresserade ges hĂ€r hela listan (röd fĂ€rg) över artiklar som mĂ„natligen redovisar för Sveriges demografiska “utveckling” – vilket Ă€r resultatet av multimiljardĂ€ren George Soros vĂ€lplanerade folkmordsattack pĂ„ Nordeuropa – den s k Kalergiplanen:

HĂ€r Ă€r början pĂ„ den sista lĂ€gesrapporten, den för augusti 2016…

FOLKMORDET – AUGUSTI 2016


Fria Sidor kommer varje mÄnad att uppdatera lÀsaren pÄ hur det pÄgÄende folkmordet fortlöper. Det Àr just ett folkmord som pÄgÄr dÀr etniska vita svenskar med tusenÄriga rötter i Sverige och norra Europa nu ersÀtts med afrikaner och araber. Detta sker i samtliga vÀstlÀnder och Àr en medveten politik med just avsikten att förinta den vita befolkningen i varje tidigare vitt europeiskt land. Just för att politiken Àr medveten vÀljer Fria Sidor att fr.o.m. nu kalla det ett folkmord och inte folkutbyte, eftersom det bÀttre speglar verkligheten.

LÄt oss först titta pÄ den senaste statistiken. Antalet beviljade uppehÄllstillstÄnd ökar som förvÀntat denna mÄnad ocksÄ. De senaste siffrorna pekar pÄ en helÄrssiffra pÄ 124655 vilket Àr en ökning med 14% i jÀmförelse med förra Äret. Det Àr ocksÄ den högsta siffran nÄgonsin i svensk historia. NÄgon minskning som Stefan Löfven vill ge sken av Àr det sÄledes inte frÄgan om, tvÀrtom. Det ökar mer Àn genomsnittet för de senaste 30 Ären, betydligt mer. Endast i jÀmförelse med det hysteriska 2015 Àr det en minskning, men denna jÀmförelse Àr inte korrekt att göra. SÄledes har vi lika mÄnga eller fler asylsökanden mot vad som historiskt brukar komma och beviljade uppehÄllstillstÄnd slÄr samtidigt rekord.

Vi ser av grafen nedan att antalet asylsökanden för 2016, enligt Fria Sidors prognos, 30175, Ă€r högre Ă€n nĂ€stan alla Ă„r utom de hysteriska 2015, 2014, 2013 och 2012. Bara under 2015 kom det lika mĂ„nga asylsökanden som under nio ”normalĂ„r”. Stefan Löfven, pĂ„hejad av Anna Kinberg-Batra, trycker dĂ„ inte bromsen i botten utan sĂ€nker farten till den högst tillĂ„tna, igen. Det Ă€r vad DÖ-alliansen menar med att nu ha ”kontroll”. Svensk politik Ă€r en sorglig historia.

Prognosen för 2016 Àr högre Àn snittet för perioden 2000-2011. Det betyder i klartext att nu hÄller Sverige maximalt tillÄtna hastighet för att folkmordet ska kunna ske kontrollerat. Snittet för 2012-2015 Àr en anomali och kan inte utgöra en jÀmförelsepunkt.

FortsĂ€tt lĂ€sa…

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter