“Den vise” om Ă„ren 2016-2019

Senast uppdaterad: 2016-09-08
ÖvervĂ€ldigade av den accelererande utvecklingen, drog vi pĂ„ oss vandrarkĂ€ngorna och begav oss till den okĂ€nda ort dĂ€r vi vet att en vis person lever.

NedanstĂ„ende Ă€r vad vi nedtecknade innan solen nĂ€rmade sig horisonten och vi Ă„ter begav oss hemĂ„t…

Just nu pÄgÄr ett samfÀllt arbete för att fÄnga in sÄ mycket som möjligt av invandringskritiken i en kontrollerad opposition inför nÀsta val, sÄ att SD kan vara med och bilda regering.

Syftet Ă€r att skapa förhoppningar om förĂ€ndringar, tilltro till demokratin och isolera systemkritisk opposition, fĂ„ relativt lugn i en utveckling som innebĂ€r en total avveckling av Sverige enligt Kalergi-planen innebĂ€rande ett folkutbyte, eller det som en del kallar för folkmord pĂ„ svenskarna och de “vita” i VĂ€st.

Det som nu sker handlar alltsĂ„ om att försöka styra upp och kontrollera sönderfallsprocessen. – helt oavsett aktörernas innersta tankar och avsikter.

Allting som har att göra med massmigrationens problem, kokar ner till frÄgan om mÀngden som tillÄtits komma till Sverige.

Även av de som inte fĂ„tt/fĂ„r uppehĂ„llstillstĂ„nd kommer de flesta att stanna.

Det Àr det ena.

Det andra Àr förberedelserna för att delta i den större vÀpnade konflikten pÄ Natos sida dÀr det allt starkare Ryssland Àr mÄlet (jmf WW2 och Tyskland), som kontrolleras av den anglosionistiska eliten dÀr den kahzariska maffian fortfarande spelar en avgörande roll. Det senare kommer att koordineras med en ekonomisk krasch.

NÄgra lÀnkar

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter