Maktens hÀxjakt pÄ sanningen om 9/11

Senast uppdaterad: 2013-10-18
2010 publicerade den amerikanske fysikern Dr Judy Wood en knappt 500 sidor lÄng utredning om vad som egentligen skedde med World Trade Center (WTC) den 11:e september 2001.

Arbetet tog över fem Är och innefattade, förutom insamlandet av en enorm mÀngd data och mÀtningar, ocksÄ en juridisk process i vilken Wood stÀmde underleverantörerna till den amerikanska myndighet som levererade den officiella 9/11-rapporten för bl a mened och bedrÀgeri.

SkÀlet var att regeringen som sÄdan inte kunde stÀmmas.

Woods arbete har beskrivits som den enda brottsplatsundersökning som genomförts av hÀndelserna vid WTC 9/11.

HÀr Àr lÀnken till hennes bok:

HÀr Àr nÄgra presentationer av hennes arbete:

Youtube-klippet nedan Ă€r ett exempel pĂ„ vad som i dag drabbar en mĂ€nniska som verkligen lyckas exponera för den dolda makten farliga fakta – i fallet Dr Judy Wood: vilken typ av vapensystem som faktiskt anvĂ€ndes för att vid 9/11 förstöra World Trade Center.

 

 

Killen som stĂ€mplar Dr Judy Wood som en “satkĂ€rring” heter Alan Sterling och Ă€r skaparen av informationsportalen “Pure Energy Systems”.

Bakgrunden till Sterlings kommentar Ă€r att han utan att frĂ„ga tog 20 bilder/diagram frĂ„n Dr Judy Woods bok och lade ut dem pĂ„ sin egen sajt – fast med sin egen text. Eftersom sammanhanget tillskrev Dr Judy Wood fantastiska pĂ„stĂ„enden hon aldrig gjort kontaktade hon Sterling och bad honom ta ned dem.

Det var inte förrÀn advokater blev inblandade som Sterling enligt uppgift backade.

I och med det har Ă€nnu ett trick frĂ„n den dolda maktens trollkarlshatt exponerats: nĂ€r makten inte rĂ„r pĂ„ de argument som en författare publicerar i sina egna böcker sĂ„ “Ă„terpublicerar” man helt frĂ€ckt pĂ„ Internet förfalskningar man tillskriver författaren och anvĂ€nder dessa som tillhyggen.

En genomlyssning av hela intervjun (se lÀngst ned i artikeln) förmedlar bilden av Alan Sterling som en operatör med uppdragsparametrarna:

  1. Trots alla bevis emot det, pÄ nÄgot sÀtt hÄlla AE911:s döende kontrollerad sprÀngning/nano-termit spÄr vid liv
  2. Ostraciera, frys ut, mobba bort Dr Judy Wood ur den offentliga diskussionen om 9/11. Det fÄr inte finnas plats för henne nÄgonstans.

SkĂ€let till den första punkten Ă€r att undersökningar tyder pĂ„ att allt fĂ€rre verkar tro pĂ„/intressera sig för “kontrollerad sprĂ€ngning” eller “nano-termit” som förklaring till WTC-komplexets förstörelse vid 9/11.

Det hĂ€r Ă€r ett enormt problem för makten, att deras frontorganisation AE911 och “Plan B” “förklaring” kollapsat innan den ens kommit till den breda allmĂ€nhetens kĂ€nnedom – som nu gĂ„r direkt till Dr Judy Woods brottsplatsundersökning och fĂ„r höra verkligheten dĂ€r.

SkĂ€let till punkten 2 Ă€r att Dr Judy Wood som sanningssökare och efter publiceringen av sitt magnum opus “Where did the towers go?” alltid kommer att utgöra ett problem för makten.

 

Makten och verkligheten

Det största problemet för makten Àr nog att mÀnniskor Àr kloka och kan tÀnka sjÀlva:

September 2013 genomfördes en opinionsundersökning pÄ den hÀr sajten.

De kanske mest intressanta upptÀckterna dÀr var att :

  1. Över hĂ€lften av vĂ€linformerade 9/11-skeptiker sympatiserar med fynden presenterade i Dr Judy Woods brottsplatsundersökning “Where did the towers go?” – och inte AE911:s hypotes om kontrollerad sprĂ€ngning (oavsett sprĂ€ngmetod)
  2. Det blev ocksĂ„ uppenbart att ju mer vĂ€linformerad en person Ă€r om 9/11, desto troligare att denne sympatiserar med fynden presenterade i Dr Judy Woods brottsplatsundersökning “Where did the towers go?”

 

De svenska fynden sammanfaller vĂ€l med vad google trends berĂ€ttar, nĂ€mligen att “kontrollerad sprĂ€ngning” och “nano-termit” blivit irrelevant – bĂ„de i USA liksom vĂ€rlden som helhet.

(klicka för större bild)

 

 

Det verkar dÀför som att samtidigt med att USA som supermakt kollapsat och vÀrldsfred brutit ut sÄ verkar det som att vÄr tids ondska ocksÄ förlorat striden om vad som egentligen skedde i New York den 11:e september 2001.

 

Dum och dummare

TvĂ„ gemensama nĂ€mnare för de Dr Judy Wood kritiker som hör av sig till den hĂ€r sajten, Ă€r invektiven och personangreppen samt att de erkĂ€nner att de inte lĂ€st hennes bok “Where did the towers go?” Liksom att de inte heller tĂ€nker göra det.

Den hÀr anmÀrkningsvÀrda attityden intas ocksÄ av individer som titulerar sig sjÀlva som Fil. Dr. och Professor.

Vad Àr det man fruktar?

En diskussion om faktadetaljer och sakfrĂ„gor man inte tror att man kan “vinna” – eller kanske sjĂ€lv inte ens förstĂ„r?

Artikeln om det hÀr..

TRE RAPPORTER OM 9/11

Efter tolv Är av lögner, propaganda, spekulationer och stickspÄr: i den hÀr artikeln recenseras de tre kanske inflytelserikaste publikationerna som ger sig ut för att ha svar pÄ vad som egentligen utspelade sig vid World Trade Center (WTC) pÄ nedre Manhattan den 11:e september 2001..

 

Hela intervjun med Alan Sterling

 

 

PÄ den hÀr sidan kan lÀsaren skaffa Dr Judy Woods bok:

wheredidthetowersgo.com

 

 

 

 

 

 

 

statcounter