Nu pĂ„ torsdag den 16:e april – manifestation till kontanternas skydd utanför TV-huset i Göteborg

Senast uppdaterad: 2015-04-13
Uppvaknandet hÄller pÄ att bli en folkrörelse.

För tio dagar sedan for bönder över hela landet in till stĂ€derna i protest mot den “fanatiska urbaniseringen” – d v s globaliseringen.

Nu har göteborgare ansökt om och fÄtt beviljat att demonstrera utanför TV-huset pÄ Pumpgatan 2 nu pÄ torsdag 16 april 2015 för syftet att fÄ till stÄnd en TV-debatt om privatbankernas krig mot kontanterna.

ALLA ÄR VÄLKOMNA!

Klicka hÀr för att se eventet pÄ Facebook.

Veckodagen torsdag Àr vÀl vald.

Det Àr nÀmligen pÄ torsdagskvÀllar som SVT Debatt sÀnder i frÄn Göteborg sÄ deltagare och personal kommer att passera in och ut ur entrén under demonstrationstiden: 17.00-20.30.

SVT Göteborg Àr ocksÄ hemvist till Uppdrag Gransknings krypta, dÀr man i sex Är nogsamt duckat för att granska bankernas krig mot kontanterna.

HÀr Àr en nedladdningsbar flyer som alla som tÀnker delta i demonstrationen kan skriva ut och ge till alla som passerar in och ut ur TV-huset.

Arrangörernas text nedan..

SKYDDA VÅRA KONTANTER

Demonstration ang. att “SKYDDA VÅRA KONTANTER” som bankerna allt snabbare tar bort.

Bankomater och kontanthantering försvinner i orovÀckande takt och detta mÄste uppmÀrksammas! Kontanter Àr en rÀttighet och denna utveckling kan inte fortsÀtta. SVT-Debatt har bjudit in bankerna att nÀrvara i programmet flera gÄnger, men bankfolket gömmer sig varje gÄng och flyr sitt ansvar.

Debatten mÄste tas innan det Àr försent!

Vem tjÀnar pÄ denna utveckling? Har man frÄgat folket? Nej nej nej. Bankerna gÄr med miljardvinster medan folket blir fattigare och vi ser nedskÀrningar överallt i samhÀllet.

Om ingenting görs nu sÄ kommer vi plötsligt att vakna upp i ett samhÀlle dÀr vÄra kontanter Àr utbytta mot enbart digital valuta, t.o.m. i form av RFID-CHIP!

VI TÄNKER INTE STÅ FÖR ETT SAMHÄLLE DÄR VÅRA BARN SKALL BLI PÅTVINGADE RFID-CHIP. DĂ€rför bl.a. behöver vi skydda vĂ„ra kontanter!

Vi uppmanar nu alla som Àr medvetna om dessa saker att nÀrvara vid demonstrationen och visa att vi sÀger NEJ pÄ ett fredligt sÀtt. Att mer kraft lÀggs pÄ att dessa frÄgor uppmÀrksammas i media. Vi har alla ett ansvar att ta nÀr vi ser girighet och makt samt kontroll gÄ över styr, vilket det nu gör. Vi kan inte vÀnta pÄ att vÄra politiker skall göra saker Ät oss! Vi mÄste sjÀlva visa vÀgen och vara förÀndringen vi vill se!

Hoppas du kan vara med och göra din röst hörd nu pÄ torsdag 16 april i Göteborg!

LĂ„t det bli dagen som vi vĂ€ckte svenska folket om bankernas fulspel att TA BORT VÅRA KONTANTER.

Tid: Torsdag 16 april, kl.17.00-20.30.
Plats: Utanför SVT-huset i Göteborg (Pumpgatan 2). Buss 16 gÄr frÄn Nordstan kl 16.39 till station Pumpgatan, sedan 5min promenad till SVT-huset.

Kom och var förÀndringen du vill se i samhÀllet

Gör nÄgonting, bidra med nÄgot, sÀg ifrÄn.

Tack

Mvh Andreas & Johanna 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

statcounter