De hemliga ritualerna – frimureriet i Norge och Danmark

Senast uppdaterad: 2015-07-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By ove mollvik, 2015-07-17 @ 08:48

  Medlemmar av nordiskt frimureri intalar sig fortfarande att de Àr kristna men anar inte hur infiltrerade de blivit av anglikanska antikristliga eller brittiskt rent socialfascistiska vÀrderingar.
  Allt syftar till fred fast pÄ NATO:s villkor dÀr makt Àr rÀtt u p a. I en global elitmajoritetsdiktatur kommer sÄ Àven gammal öststatpropaganda och GRU metoder till sin rÀtt sÄ som media sÀrskilt i Sverige efter statskuppen -86 visat.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-07-16 @ 21:18

  Ett mycket uppseendevĂ€ckande faktum Ă€r att mĂ„nga av ordenssĂ€llskapen inkl frimurarna har medlemmar som Ă€r prĂ€ster i svenska kyrkan samt pastorer i olika frikyrkosamfund. Bibeln har pĂ„ mĂ„nga stĂ€llen skarpa varningar för att bedriva hemliga rĂ„dslag och dessutom delta i ritualer som med dödskallar och kistlĂ€ggningar Ă€r lĂ„ngt inne pĂ„ pĂ„ det ockulta omrĂ„det. De som Ă€r “församlingsherdar” under kristna förtecken och Ă€ndĂ„ med sina medlemskap i hemliga ordnar bryter mot den bok som de pĂ„stĂ„r sig följa (Bibeln) vilseför ju sina församlingsmedlemmar
  och har tydligen inte kunskap om vad boken sÀger om den sortens dubbelspel i t ex Hosea, 1. kap och framför allt i vers 4 och framÄt.

 • By ove mollvik, 2015-07-16 @ 09:57

  Av min erfarenhet och flashbackdialog med i olika grad naiva frimurare framgÄr att alla men i huvudsak fyra grupperingar konkurrerar inbördes medan man ser till att pÄ skenheligt kristet vis fÄ judarna misstÀnkta för övergripande maktmissbruk.
  Indoktrineringen av allmÀnheten började redan under upplysningstiden och sÄ grundlades brittiska imperiet. Frimurarintriger blev ledande för vÀstvÀrldens historia. Nu kan man se hur NATO segrat över dem alla och hur t o m ryska frimureriet genom GRU spelar med i NATO:s NWO agenda.
  Massakern pĂ„ Utöja liksom Estonia, Palme och Lindhmord var bara förövningar. Före 2024 lovas Finland bli “vĂ€rldens problemlösare”.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-07-15 @ 13:57

  Helena: Inte konstigt eftersom mÄnga advokater och ledande poliser Àr med i olika ordenssÀllskap. Sak samma gÀller t ex politiker, bankdirektörer, chefredaktörer och höjdare inom nÀringslivet. NÀr Nya VÀrldsordningen intrÀder sÄ elimineras dock ett stort antal av dessa av de som sitter högst upp och drar i trÄdarna för den globala agendan. Anledningen Àr att de kommande vÀrldshÀrskarna inte vill ha nÄgra undersÄtar som har insyn i de tekniker med vilka man lurat en hel vÀrld att vandra in i ett globalt slaveri.

 • By Helena Palena, 2015-07-15 @ 11:04

  Undrar hur mÄnga skyttar det var pÄ Utöja? Och hur advokaten och poliserna kan hÄlla och knipa kÀft?

 • By ove mollvik, 2015-07-15 @ 08:28

  Frimurares frÀmsta uppgift Àr tydligen att vara tÀckmantel och nyttiga idioter Ät Ànnu hemligare stormaktspolitik dÀr SFMO spelat en avgörande roll i botten av ligan sedan britterna tagit över konsten i psykologisk krigföring mot egna undersÄtar.

Other Links to this Post

statcounter