David Rockefellers okÀnda dotter Janet Yellen tar över Federal Reserve

Senast uppdaterad: 2013-10-10
Allt fler Ă€r bekanta med de fynd bl a den brittiske konspirationspresentatören David Icke gjort i den anrika genealogiska bibeln Burke’s Peerage – vilken om och om igen bekrĂ€ftar att den som vinner ett amerikansk presidentval av nĂ„gon anledning alltid Ă€r den som “rĂ„kar” ha flest blĂ„blodiga gener frĂ„n Europas gamla kungahus – och dĂ„ i synnerhet Storbritannien.

MÄnga har ocksÄ hört talas om den dolda maktens hemliga avelslistor över vilka barn som i lönndom har vilka biologiska förÀldrar.

Det har nĂ€mligen visat sig att namn som Rothschild, Rockefeller – och för all del ocksĂ„ Bernadotte i Sverige – har horder av utomĂ€ktenskapliga barn med andra efternamn, som den dolda makten i tysthet lotsar fram till viktiga samhĂ€llspositioner.

Jorden, under de vÀstliga s k demokratiernas direktion, fungerar i praktiken nÀmligen som en sydstaternas slavplantage dÀr plantageÀgarna alltid ser till att makten stannar inom familjen.

Det hĂ€r djupt omoraliska och fundamentalt odemokratiska oskicket synes nu Ă„ter ha bekrĂ€ftats i president Obamas “utnĂ€mning” av den nye chefen för USA:s sĂ„ kallade centralbank – det helt privatĂ€gda Federal Reserve.

Förutom Janet Yellens judiska pĂ„brĂ„, alltid en hjĂ€lp för att navigera VĂ€sts etablissemang, sĂ„ Ă€r frĂ„gan om Janet:s biologiske pappa faktiskt inte heter David Rockefeller – vilket gör John D. Rockefeller junior till hennes farfar och John D. Rockefeller till hennes farfars far.

MÄhÀnda kan fotosamligen nedan övertyga nÄgon att krÀva en DNA-utredning om saken sÄ att tanten avsÀtts innan fekalierna pÄ allvar trÀffar flÀkten?

 

 

Klicka för större bild.

 

 

 

 

 

 

 

statcounter