David Dukes varning till Sverige och Europa

Senast uppdaterad: 2012-06-22

 

Ovan presenterar den amerikanske politikern David Duke video-bevis rörande vilka krafter som ligger bakom flyktingströmmarna i Europa.

Det är zionismen Рd v s den ultranationalistiska rasist-ideologi på vilken staten Israels existens vilar.

I video-klippet ovan axlar en talesperson f√∂r Zionismen och Israel ansvaret f√∂r flyktingstr√∂mmarna till Sverige och i Europa – men vill beskriva det som att hela Judendomen √§r inblandat och att alla “judar” p g a det kommer att bli “hatade” f√∂r det.

Den som intervjuas är den amerikansk-israeliske medborgaren Barbara Spectre som driver sin verksamhet med bas i Sverige från något som heter paideia-eu.org finansierad av den svenska staten.

Bakgrunden till finanseringen synes vara att Judendomen, som enda religion i Sverige, lyckats med konststycket att få sina anhängare (praktiserande, icke-praktiserande, proselyter och ingifta) erkända som minoritetsfolk och i och med det åtnjuter samma status som Sveriges andra fyra officiella minoriteter: romer, samer (också ett urfolk), sverigefinnar och tornedalingar.

Intervjun med Barbara Spectre leder till frågor.

På vilket sätt skulle Israel och Zionismen vara skyldiga till att skapa alla de flytkingströmmar som kommer till bl a Sverige?

Det som driver strömmarna är ju alla dessa krig som USA med stöd från regeringar i Europa hela tiden startar.

Menar Spectre att USA:s och EU:s utrikespolitik kontrolleras av Zionismen och Israel?

Och vilken roll spelar egentligen Sverigedemokraterna i den här planen, som alltså är det svenska riksdagsparti som driver på bl a islamofobin i landet?

Relationen mellan SD och Israel/Zionismen är ju sådan att den bara kan betecknas som i främmande makts tjänst.

 

Sverigedemokraten Ted Ekeroth, Kent Ekeroths bror, med ett av Zionismens fr√§msta pris ‚Äď Herzl statyn. Tack f√∂r uppdraget att infiltrera och ta √∂ver Sverigedemokraterna f√∂r Israels r√§kning?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter