COP21: Åsa Romsom nu planetens klimatdiktator – lĂ€s utkastet hĂ€r

Senast uppdaterad: 2015-12-06Ovan: James Corbett frÄn Corbettreport talar till vÀrldens alla lurade miljöaktivister och ber dem att vakna till sans.

Nedan: det utkast byrĂ„krater frĂ„n hela vĂ€rlden enats om vid första veckan av COP21 och som miljöminister Åsa Romsom i dag skall börja tvinga pĂ„ vĂ€rldens alla lĂ€nder.

Huvudsyftet Ă€r inte utslĂ€ppsnivĂ„erna som sĂ„dana, vilka lĂ€nder sjĂ€lva kan bestĂ€mma, utan att fĂ„r vĂ€rldens lĂ€nder att underkasta sig och acceptera ett FN som steg för steg förvandlas till en de facto vĂ€rldsregering med en miljödomstol med rĂ€tt att utfĂ€rda böter för klimatsyndare. Detta Ă€r bara början…

Utkastet

(för att spara: högerklicka och spara)

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

 

Transforming our world: the 2030 Agenda for Sustainable Development

(för att spara: högerklicka och spara)

Nedan Àr en FN-resolution som hÀnsvisas till i COP21-utkastet och son öppet deklarerar hur vÀrlden pÄ 15 Är skall revolutioneras.

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Sveriges öde i planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Bengt, 2015-12-07 @ 22:09

    Miljöpartiet gÄr globalisternas Àrenden. Vem Àr det dom drar i trÄdarna och hur mycket har miljöpartiet mutats med?

Other Links to this Post

statcounter