COP21 – Frankensteins monster Ă„teruppstĂ„nden

Senast uppdaterad: 2015-11-24
Nej, det Àr inte svenskarnas etanolmarinerade statsminister Stefan Löfven som Àr Frankensteins monster.

Det Àr globalisternas plan pÄ att via en gigantisk lögn vid klimatmötet COP21 att försöka förvandla FN till en vÀrldsregering.

Kuppen Ă€r planerad till december 2015 och förlagd till Paris – en stad som pĂ„ grund av (eller “tack vare”) en terroristattack fredagen 13:e november lever under undantagstillstĂ„nd.

HÀr Àr verkligheten ny- och yrvakna behöver kÀnna till för att kunna orientera sig i den massiva propagandakampanj som för nÀrvarande drivs av bl a SVT och TV4.

  • Den vĂ€xthushysteri och klimatpanik som sedan flera Ă„r underhĂ„lls av politiker och massmedia Ă€r en enda stor lögn skapad för syftet att avskaffa nationalstaten och upprĂ€tta en global diktatur.
  • Det Ă€r solens aktivitet som driver temperaturtrender pĂ„ jorden – inte mĂ€nskligt genererad koldioxid. Att det Ă€r sĂ„ bekrĂ€ftas av att vad som sker pĂ„ jorden ocksĂ„ sker pĂ„ andra planeter i solsystemet.
  • Koldioxid Ă€r inte ett hot mot livet – det Ă€r en förutsĂ€ttning för det.
    Som lÀsare som gick i skolan innan Reinfeldt tillsammans med Miljöpartiet Ekofascisterna förstörde Sveriges utbildningsvÀsende sÄ behöver vÀxter koldioxid pÄ samma sÀtt djur behöver syre.
  • Inte ens om Miljöpartiet Ekofascisterna och FN:s klimatpanel har rĂ€tt i sina ogrundade, felaktiga och politislt motiverade vilda gissningar om framtida temperaturer, sĂ„ Ă€r en sĂ„dan uppvĂ€rmning inte ett hot- utan, faktiskt, en tillgĂ„ng.
En svensk regering som menar allvar med sin oro om miljön borde omgÄende börja kampanja emot förstörelsen av livet pÄ jorden via bl a mikrovÄgsstrÄlning, GMO, Chemtrails och HAARP.

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

 

Seklets returmatch

Det bĂ€sta sĂ€ttet att betrakta COP21 Ă€r som en returmatch av debaclet vid COP15 i Köpenhamn hösten 2009 – dĂ„ globalisterna fick storstryk.

Det skedde efter att nationella ledargestalter jorden runt vaknat upp inför den dolda agendan och ljugandet.

Just hur desperata globalisterna Àr bekrÀftas av hur Frankrikes mest kÀnde meteorolog fick sparken för att strax innan COP21 gÄr av stapeln, ha publicerat en bok som sÄgar FN:s klimatlögner.

Samtidigt i Sverige tillĂ„ts “experter” att i Sveriges Television oemotsagda pĂ„stĂ„ att klimathotet Ă€r det som driver terrorismen i Mellanöstern – nĂ„got som ocksĂ„ pĂ„stĂ„s av Storbritanniens Prince Charles.

I Sverige kastar sig den annorstÀdes opolitiske kung Carl XVI Gustaf ut i den djupa delen pÄ poolen med förslaget att kriminalisera innehavet av badkar.

En bidragande orsak till uppvaknadet som instĂ€llde sig var hur en insider frĂ„n den brittiska regeringen Margret Thatcher (1979-1990), Lord Christopher Monckton, höll en förelĂ€sning om den dolda agendan och somblev viral och pĂ„ youitube sĂ„gs av flera miljoner med mĂ€nniskor – trots att nĂ„gon spenderade minst tvĂ„ miljoner kronor pĂ„ att sabotera olika sökmotorers rankning av förelĂ€sningen.

Varningen som gavs hÄller Àn i dag och kan ses i videon nedan. 

FrÄgan Àr varför globalisterna inte gett upp utan försöker igen.

AllmĂ€nhetens skepcismen mot FN:s klimatlögner har inte minskat sedan 2009 – tvĂ€rtom.

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Sveriges öde i planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

Veta mer

Hela dokumentĂ€ren “The Great Global Warming Swindle”.

DokumentĂ€ren sĂ„gar villfarelsen att nĂ„gon slags “konsensus” rĂ„der om det sĂ„ kallade den antropogena global uppvĂ€rmningen (Anthropogenic Global Warming – AGW).

Filmen förklarar ocksÄ vad som i verkligheten Àr det som driver medeltemperaturen pÄ jordytan.

Christopher Monckton vittnar om klimatlögnerna i en utfrÄgning av den amerikanska kongressen.

Videon Ă€r ett bra exempel pĂ„ hur en “ad hominem” attack ser ut i verkligheten och hur desperata globalisterna Ă€r – nĂ€r de efter Moncktons anförande attackerar honom.

LÀsare som söker vetenskaplig förankrad klimatskepsis pÄ svenska rekommenderas Klimatupplysningen som nyligen publicerade nedanstÄende artiklar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter