COP-15 – Vad hĂ€nde egentligen?

Senast uppdaterad: 2012-06-04

UPPDATERING 2014-08-22:

Eftersom globalisterna och ekofascisterna tydligen inte insett att deras fantasier om en vÀrldsregering grundad pÄ IPPC:s och Al Gore:sv dammar vi av och lyfter fram vÄr artikel om hur det gick till nÀr ljugandet vid COP-15 hösten 2009 i Köpenhamn gjorde ett magplask av bibliska mÄtt.

I morgon, den 23:e september 2014 kör FN ett endags-möte i New York om klimatet för syftet att förbereda ett globalt klimatavtal under 2015.

Mer om skrÀmselkampanjen nedan..

HÀr Àr ett förslag.

I oktober 2009 tar Lord Christopher Monckton, tidigare vetenskaplig rÄdgivare till Storbritanniens premiÀrminister Margret Thatcher, flyget till USA dÀr han varnar för att det avtal som kommer att presenteras vid COP15 i Köpenhamn Àr baserat pÄ en vetenskaplig lögn och egentligen handlar om att inrÀtta en vÀrldsregering.

Moncktons varning laddas upp pÄ youtube dÀr den ses över en miljon gÄnger innan COP15 startar.

 

NĂ„gra av de som ser klippet Ă€r stats- och regeringschefer pĂ„ vĂ€g till Köpenhamn – majoriteten av dem ledare för lĂ€nder vĂ€l bekanta med hur kolonialismens och imperialismens stövel ser ut underifrĂ„n.

Ingen tror lÀngre att klimatuppvÀrmningen Àr ett problem.[1]

Faktum Àr att ingen ens tror den existerar efter att Monckton visat att vad mÀnskligheten sett de senaste nio Ären faktiskt Àr en planetÀr nedkylning.

Inte heller vill nÄgon se en global tillsynsmyndighet som med ekonomisk, polisiÀr och militÀr makt skall korrigera lÀnder som inte anpassar sig.

Man hÄller inte heller med om att det Àr en absurditet att nationella ledare skulle ha sina alldeles egna vetenskapliga rÄdgivare.

       

Citaten ovan Ă€r frĂ„n den av det svenska utrikesdepartementet finansierade TĂ€llbergstiftelsen – som öppet föresprĂ„kar en sĂ„dan diktatorisk ny vĂ€rldsordning.[2]

Efter COP15 blev Lord Monckton inbjuden pÄ förelÀsningstur i Australien. Den korta versionen av vad som dÀr skedde Àr:

Monckton kom, Monckton sÄg, Monckton segrade.

 

 

Sammantaget med de skandaler om förfalskningar av vetenskaplig data och bokföringsbrott av FN:s förre klimatchef synes den klimatrörelse USA:s förre vice-president Al Gore startade för ett par Är sedan i dag vara död.

 

 

 


 

1. Fuskande forskare förstör framtiden
2. DN Debatt: “En ny vĂ€rldsordning ett mĂ„ste efter debaclet i Köpenhamn”

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter