Wikileaks: Judar och Satanister styr Washington

Senast uppdaterad: 2016-10-15
Vandrar man tillrÀckligt lÄngt ut i konspirationsteoriernas ödemark, stöter man till slut pÄ hypotesen att planeten styrs av judar som anvÀnder pengar som kontrollinstrument mot mÀnskligheten, liksom att dessa judar och deras kollaboratörer har en egen religion: de Àr djÀvulsdyrkare som tillber demoner som Àr sÄ antika att de inte ens finns i Bibeln.

Tack vare wikileaks har samtiden getts bekrÀftelse pÄ att det som skrivits ovan faktiskt Àr precis hur det Àr.

E-post meddelandet nedan skickades av den nuvarande amerikanske utrikesministern Hillary Clinton till Rothschildklanens Lynn Forester de Rothschild.

I meddelandet ber Hillary om förlÄtelse för att hon gjort nÄgot som pÄverkar Rothchilds planer och förklarar sin bereddvillighet att villkorslöst underkasta sig vad för bestraffning Rothschild Àn anser befogad.

Hillary Clinton tillsammans med “storasyster” Lynn Forester de Rothschild

 

Meddelandet Àr alltsÄ en kommunikation mellan utrikesministern i vÀrldens kanske militÀrt starkaste land och en för mÄnga okÀnd kvinna som helt förmodas sakna politiskt inflytande: Lynn Forester de Rothschild.

“Botgöring” (eng. penance) Ă€r en religiös term som betyder syndernas förlĂ„telse efter utmĂ€tt straff.

I en enda mening i ett enda e-post meddelande bekrÀftar alltsÄ den amerikanska presidentkandidaten Hillary Clinton den enligt uppgift otroligaste maktteorin av dem alla.

Planeten styrs av judar och deras underhuggare och de Àr alla satanister.

Vilken var dÄ den fruktansvÀrd handling Hillary begick och som gjorde att hon ville veta vilken bestraffning av henne familjen Rothschild ansÄg nödvÀndig?

Hillary Clinton hade övertalat Storbritanniens tidigare premiÀrminister Tony Blair att avboka ett möte med Rothschild för att istÀllet Äka till Israel, dÀr Hillary (gissar vi) upplevde att den gamle krigsförbrytaren skulle göra mer nytta.

Den minst spekulativa tolkningen av Hillarys e-post meddelande Àr att formuleringen var ett skÀmt.

Även dĂ„ kvarstĂ„r ekot av den egentliga relationen mellan USA:s utrikesminister och familjen Rothschild: det Ă€r Rothschild som bestĂ€mmer – det Ă€r till dem Clinton avrapporterar.

Vad har egentligen Lynn Forester de Rothschild och hennes familj att göra med hur USA:s utrikesminister sköter sitt arbete?

Är inte USA, liksom enligt uppgift ocksĂ„ Sverige, en demokrati dĂ€r folket Ă€r de frĂ„n vilken all makt utgĂ„r?

I den minimalistiska tolkningen “skĂ€mt” hĂ€nger Ă€ven ordet “penance”, “botgöring”, kvar som en anakronistisk referens – sĂ„vida man inte accepterar tanken pĂ„ att Hillary och Lynn utövar nĂ„gon slags religion och dĂ€rför Ă€r vana att tĂ€nka i termer av “botgöring”.

Vilken religion dÄ?

Enligt uppgift Àr Hillary Clinton sedan flera decennier medlem i ett hÀxkonvent i Los Angeles, dit hon reser en gÄng per mÄnad för att delta i sabbater.

LĂ€sare pigga pĂ„ att veta mer om satanismen i Washington och Hollywood, liksom hur storpolitiska hĂ€ndelser ofta involverar dolda satanistiska symboler och kontext, finner nedan tvĂ„ intervjuer med den brittiske svartmagikern Tim Rifat genomförda av den amerikanske radiovĂ€rden Jeff Rense…

 

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

  • By Karl Johansson, 2016-10-21 @ 19:04

   Mycket intressant. Det Àr logiskt om detta stÀmmer eftersom vi kan anta att det Àr pengarna som styr. Clinton har visserligen lurat till sig pengar i sin stiftelse men i jmf med Rothschild sÄ Àr det knappt vÀxelpengar. Ska med spÀnning följa er vidare research! Tack!

  Other Links to this Post

  1. Wikileaks: Judar och Satanister styr Washington | Arab Nyheter — 2016-10-17 @ 01:13

  statcounter