Är detta ett motiv för chemtrails – mobilstrĂ„lning krĂ€ver konstgjord jonosfĂ€r för att reflekteras tillbaka till jorden

Senast uppdaterad: 2016-08-29
Artikeln nedan publicerades första gĂ„ngen 1 mars 2016 och erhöll enlöigt uppgift under mars mĂ„nad 4 480 visningar frĂ„n 48 lĂ€nder. Siffran inkluderar 16 besök frĂ„n Europeiska Unionen (EU) – vilket tyder pĂ„ intresse för frĂ„gan inom det politiska systemet.

KĂ€lla: https://solveig21miljoblogg.wordpress .com/2016/08/19/mobilstralningen- kraver-metaller-i-luften/

Miljöingenjör Solveig Silverin

MobilstrÄlningen krÀver konstgjord jonosfÀr för att reflekteras tillbaka till jorden?

I videon ovan bekrÀftar CIA:s chef John O. Brennan att tanken med att sprida chemtrails i stratosfÀren Àr att den skall fungera som sreflektion mot solljuset. Men vad som hÀnder Àr att mikrovÄgorna kommer att reflekteras tillbaka till jorden. Normalt försvinner de ut genom atmosfÀren. Att reflektera tillbaka mikrovÄgorna till jorden Àr med sÀkerhet syftet med aerosols spridning av metallpartiklar. Det Àr dÀrför man lobbar intensivt för GMO-grödor som Àr resistenta mot aluminium. Vad som hÀnder med övrig naturmiljö, med höga gifthalter av aluminium i vÄra limniska vatten eller förgiftning av grundvattnet tycks man inte bry sig om. Eller vad som hÀnder med allt övrigt biologisk liv och mÀnniskors hÀlsa struntar de i.
2 dec 2013 ab (2)

Satellitbild 12 december 2013

Chemtrailsspridningen har ökat dramatiskt de senaste Ären, men började i samband med utbyggnaden av 3G.

Satellitbilder bevisar spridning av aerosola miljögifter frĂ„n flygplan – en film alla politiker bör se

Jag som granskat satellitbilderna, har i min utbildning pÄ Miljölinjen, Institutionen för Naturvetenskap med Teknik, Kalmar Högskola, 7,5 hp i flygbildstolkning. Jag har sedan 2009 dokumenterat med bilder, att aerosola miljögifter sprids med flygplan över sydöstra SmÄland dÀr jag bor.

Se bilder HÄR.

Granskning av satellitbilder bevisar att man sprider kontinuerligt aerosola miljögifter över frÀmst södra Sverige Äret om, samt över LOFAR- och LOIS antennsystem i norra Tyskland och Polen, samt Danmark, Holland och England. Dock har spridning av chemtrails ökat markant över Svealand de senaste Ären. Chemtrailsspridning sker Àven över Sardinien (Italien) dÀr det ocksÄ stÄr en LOFAR-antenn. Det mÄste finnas en logisk förklaring varför man sprider chemtrails, eftersom man riskerar skada allt liv pÄ jorden, förgifta grundvattnet och alla biologiska naturresurser. Sverige Àr vÀrst drabbat, eftersom man bÄde sprider direkt över vÄrt land, men det som sprids i England, norra Tyskland och Polen faller till viss del Àven ner över Sverige.

En av mina teorier Àr att man ökar luftens ledningsförmÄga (konduktivitet) genom att sprida metaller i luften, för att öka fÀltstyrkan hos mobilsystemen 3G och 4G. Detta fenomen kallas för diffraktion. LÀgre frekvenser nyttjar ledningsförmÄgan över fuktiga vattenytor för att öka fÀltstyrkan. Men fukt hindrar och absorberar mikrovÄgor, vilket sÀnker fÀltstyrkan för kommunikationssystemen 3G och 4G. Kontaminerar man biosfÀren med metaller ökar fÀltstyrkan för mikrovÄgorna och tÀckningsgraden för 3G och 4G. Det Àr logiskt att det skulle kunna vara sÄ. PÄfyllning sker hela tiden, vilket syns pÄ satellitbilderna.

Den andra teorin Àr, att man joniserar de artificiella molnen som man sprider över LOFAR antennsystem sÄ att partiklarna fungerar som en konstgjord jonosfÀr pÄ 10 km höjd. Eftersom man nyttjar kortare frekvenser behöver man en jonosfÀr pÄ lÀgre höjd som kan reflektera kortare radiovÄgor. Vilket ocksÄ Àr helt logiskt. VÄglÀngder 10 m till 10 cm gÄr igenom jonosfÀren och försvinner rakt ut i rymden, vilket Àr stora energiförluster för 3G och 4G-systemen. Skapar man en matta av joniserande metaller reflekteras mikrovÄgorna tillbaka pÄ jorden. NÀr man sÀnder med lÀngre vÄglÀngder nyttjar man den naturliga jonosfÀren som ligger pÄ högre höjd och fungerar som en spegel,vilket reflekterar tillbaka radiovÄgorna till jorden.

Jagfann patentet nedan den 2016-04-09, vilket styrker min teori om att man tillverkar en artificiell jonosfÀr, genom att bestrÄla artificiella moln.

United States Patent – 4,686,605

Eastlund – August 11, 1987

361/231

Metod och anordning för att förÀndra ett omrÄde i jordens atmosfÀr, jonosfÀr, och / eller magnetosfÀr

Den metod och anordning för att Àndra Ätminstone en vald omrÄde som föreligger normalt ovanför jordens yta. OmrÄdet exciteras av elektroncyklotronresonans uppvÀrmning att dÀrigenom öka sin laddade partikeldensitet . I en utföringsform Àr cirkulÀrt polariserad elektromagnetisk strÄlning som sÀnds uppÄt i riktning i huvudsak parallellt med och lÀngs fÀltlinjen som strÀcker sig genom omrÄdet för plasman som skall förÀndras. StrÄlningen sÀnds med en frekvens, som exciterar elektroncyklotronresonans för vÀrme och accelerera de laddade partiklarna. Denna ökning i energi kan orsaka jonisering av neutrala partiklar som absorberas i den del i omrÄdet och dÀrigenom öka den laddade partikeldensitet i omrÄdet.

Eftersom man sprider chemtrails Ă„ret om Ă€ven pĂ„ vintern, fungerar dessa artificiella moln som lock och hindrar avkylningen av jorden under vinterhalvĂ„ret. Skapar man ett metallskikt fungerar ”metallfilten” som en reflektor och reflekterar vĂ€rmen tillbaka till jorden, och kylan reflekteras bort frĂ„n jorden precis som apotekets rĂ€ddningsfilt av aluminium, men i jĂ€tteformat.

Om bÄda teknikerna anvÀnds

 1. öka fÀltstyrkan med metaller i lufthavet
 2. skapandet av artificiella moln vintertid,

dÄ vÀrmer mikrovÄgsstrÄlningen tillsammans med chemtrailen upp jordens troposfÀr.

NĂ€sta miljöproblem Ă€r, att kontaminerar man jordbruksmarken med aluminium, dĂ„ mĂ„ste man odla med grödor som Ă€r resistenta mot aluminium. Även om jordens vanligaste metall Ă€r aluminium Ă€r det bundet och inte tillgĂ€ngligt för vĂ€xter. Aluminium Ă€r giftigt för bĂ„de vĂ€xter och djur. Eftersom man troligen sprider aluminium i tillgĂ€nglig form har Monsanto skapade GMO som Ă€r resistent mot aluminium. Det Ă€r ocksĂ„ Monsanto som tillverkar chemtrailen som sprids.

MobilstrÄlning, chemtrails och GMO hÀnger troligen ihop. Tre gigantiska miljöförstörare, en industriverksamhet som hÀnsynslöst riskerar att skada och i vÀrsta fall utplÄna större delen jordens nuvarande liv om det inte stoppas.

Sedan mobilindustrin började sprida mikrovÄgor i vÄr livsmiljö har ocksÄ de neurologiska skadorna pÄ mÀnniskor ökat dramatiskt, samt cancer. MobilstrÄlningens mikrovÄgor öppnar blod- och hjÀrnbarriÀren, vilket gör att dessa höga aluminiumhalter, som vi nu fÄr i oss frÄn chemtrailsspridningen, passerar igenom den skyddande blod- och hjÀrnbarriÀren, vilket kan leda till att stor del av befolkningen kommer att bli senil dementa som exempelvis fÄ alzheimers.

Allvarliga skador pĂ„ bĂ„de dĂ€ggdjur och sjöfĂ„gel har sedan en lĂ€ngre tid konstaterats i Blekinge, SkĂ„ne, Öland och pĂ„ vĂ€stkusten. HĂ€r sprids det som mest intensivt chemtrails, men hĂ€r har man troligen ocksĂ„ hög strĂ„lning frĂ„n antennerna LOFAR och LOIS. Man sĂ€ger att de bara lyssnar av universum, men dĂ„ kan man undra varför de hela tiden sprider chemtrails över dessa antenner. TĂ€cker man för med moln, dĂ„ hindrar man avlyssningen av rymden. Älgdöden Ă€r ett stort problem i Blekinge, sĂ„ stort att landshövdingen dĂ€r vĂ€djat om mer forskning, för att förstĂ„ den mystiska Ă€lgsjukan.

Slutsats, nÀr man slÀpper industrins tekniker och kemister lösa, dÄ kan det bara sluta pÄ ett sÀtt, enorm miljöförstöring, vilket miljöhistorien bevisat om och om igen. De politiker som tagit beslut om denna gigantiska miljöförstöring, Àr förfÀrligt okunniga personer, men de saknar Àven klokhet och förstÄnd.

Solveig Silverin, miljöingenjör

Referenser

 • Vibrerande radiospegla och lĂ„ngsmala plasmarĂ€nnor. Jordens rymdmiljö studerad med nya radiomĂ€tmetoder av Bo ThidĂ©, Institutet för rymdfysik,Uppsala och LOIS Space Centre,VĂ€xjö
 • Institution för rymdfysik IRF
 • Vetenskaplig_Teknologisk_Sakerhet_Samarbete_USA_vs_Sverige_2007
 • H.R.2977 — Space Preservation Act of 2001 (Introduced in House – IH)
 • Bo ThideÂŽJordens rymdmiljö studerad med nya radiomĂ€tmetoder
 • Linköpings Universitet Intresset ökar för storskaliga ingenjörsprojekt för att minska effekterna av den globala uppvĂ€rmningen.
 • Linköping University Climate Engineering Programme (LUCE)
 • Om LOFAR Chalmers Tekniska Högskola
 • Om LOIS Uppsala universitet, Blekinge tekniska högskola, samt Kalmar och VĂ€xjö högskolor
 • USA patent 1987 Metod och anordning för att förĂ€ndra ett omrĂ„de i jordens atmosfĂ€r, jonosfĂ€r, och / eller magnetosfĂ€r
 • Vibrerande radiospegla och lĂ„ngsmala plasmarĂ€nnor Jordens rymdmiljö studerad med nya radiomĂ€tmetoder av Bo ThidĂ©. Institutet för rymdfysik,Uppsala och LOIS Space Centre,VĂ€xjö
 • SVA (Statens VeterinĂ€rmedicinska Anstalt) SjukdomslĂ€get hos vilt Ă„rsrapport 2009SVA (Statens VeterinĂ€rmedicinska Anstalt) sjukdomslĂ€get hos vilt Ă„rsrapport 2009

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Other Links to this Post

  1. Motiv för chemtrails? | corneliadahlberg — 2016-09-05 @ 08:40

  statcounter