ChemtrailgÄtan löst

Senast uppdaterad: 2015-02-04
Om pÄstÄendena i videon nedan har situationen runt chemtrailsprejandet som verkar pÄgÄ över hela planeten förÀndrats radikalt.

KÀllan till bl a allt det aluminium som anvÀnds Àr nu identifierad: det Àr den aska som blir över nÀr kol förvandlas till energi i kolkraftverk.

Med denna kunskap har nu allmĂ€nheten en viktig bit “actionable intelligence” och kan börja kartlĂ€gga av vem och var aska frĂ„n nĂ€rliggande kolkraftverk egentligen transporteras och dĂ€refter bĂ€rja stoppa dessa leveranser.

Ett annat alternativ Àr att krÀva att politiker helt enkelt stÀnger ned alla kolkraftverken och övergÄr till, t ex, kall-fusion energi.

GĂ„ med uppropet “Stoppa aerosolbesprutningen!”

GÄ med uppropet för att KU-anmÀla regeringen för dess olagliga mörkande av aerosolbesprutningen


GĂ„ med uppropet “Stoppa aerosolbesprutningen!”

GÄ med uppropet för att KU-anmÀla regeringen för dess olagliga mörkande av aerosolbesprutningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By JR, 2015-02-07 @ 22:56

  Nu fÄr vi se om internet översvÀmmas av info om hur man tillvaratar, förvarar och destruerar flygaskan frÄn kolkraftverk. Desinfomatörerna vÀssar knivar men vi fÄr en vÀlbehövlig paus i förgiftningen. Vad man kan ta upp som ytterligare motmedel Àr folk som har tillgÄng till de riktiga siffrorna sÄ att vi fÄr stopp pÄ elÀndet. Om militÀrens och sabotörernas kassakor, avfall och knark betald med skattepengar slaktas fÄr de svÄrt att betala brÀnsle till planen.

 • By Maja Dacke, 2015-02-04 @ 13:25

  Det Àr alltsÄ dags att stÀnga alla kolkraftverk i Sverige med omnejd. Hur mÄnga sÄdana finns det f ö i Sverige? Och vinden kommer oftast frÄn SV, NV eller N.

  Och dags att sluta randa och ruta himlen över mig, som de hĂ„llit pĂ„ med de senaste tre Ă„ren i allt intensivare takt. Dock ser man det inte nĂ€r molnen som nu alltid skymmer solen – trots barometerns extrema högtryck.

  Nej, du den gubben gĂ„r inte hem hĂ€r hos mig! Och aluminium Ă€r inte det vĂ€rsta …

 • By Ivan Björn, 2015-02-04 @ 09:30

  Denna video behandlar inte frÄgor som handlar om vÀdermanipulation, militÀrens ökade maktposition. DÀremot verkar det vara logiskt att man pÄ detta sÀtt avyttrar gifter. Detta har hÀnt redan med aluminiums oönskade restprodukt som Àr extremt giftig och som vi idag anvÀnder med glÀdje i t.ex. tandkrÀm under namnet fluor. Vi lÄter frivilligt att förgifta oss.

  HÀr slutar dock inte mÀnniskornas dumhet i sin tilltro till sakkunniga och makthavare. MÀnniskor i allmÀnhet, istÀllet att ta sÄdana varningar pÄ allvar, kallar dessa istÀllet konspirationsteorier och skrattar Ät de som försöker pÄpeka att nÄgot Àr fel.

  Credo Mutwa sa att konspirationsteori Àr en tanke som fÀrdas genom luften. Denna tanke skadar inte nÄgon. Konspiration som sÄdan dödar, lemlÀstar och under parollen av vinst och tillvÀxt förstör den moder GAIA! M.a.o. Politiker röstar vi pÄ, makten litar vi pÄ och Ät de som försöker sÀga att nÄgot Àr fel med hela systemet, Ät de skrattar vi och kallar dem konspirationsteoretiker.

Other Links to this Post

statcounter