Charlie Hebdo – zionistisk hatmĂ„nglarkrypta eller yttrandefrihetens sista bastion?

Senast uppdaterad: 2015-01-13
En genomgÄng av löpsedlarna som publicerats under Ären kan fÄ en att undra om det överhuvudtaget finns nÄgra grÀnser för vad som tolereras frÄn satirtecknarna pÄ den franska tidsskriften Charlie Hebdo.

Ta bara omslaget till höger, till exempel, dÀr Kristendomens Heliga Treenighet: Fadern, Sonen och den Heliga Ande Àgnar sig Ät homosexuell gruppsex.

Eller ta omslaget som bl a den svenska dagstidningen Expressen Äterpublicerat, den dÀr Islams profet Mohammed för sitt huvud avskuret av ISIS.

Men Àven Charlie Hebdo har grÀnser för vad som tolereras.

Vad gÄr den, undrar mÄhÀnda lÀsaren?

Den gĂ„r vid att skriva nedanstĂ„ende – fritt översatt till svenska..

“NĂ€r Jean Sarkozy, presidenten Nikolas Sarkozys son och redan vid unga Ă„r chefsjurist för UMP, det parti hans pappa Nicolas leder, klev ut ur rĂ€ttegĂ„ngssalen sĂ„ var det nĂ€stan till applĂ„der. Han stod Ă„talad för smitning och vĂ„rdslöshet i trafik efter ha framfört sin skoter. Till och med Ă„klagaren yrkade pĂ„ grabbens frikĂ€nnande! Det mĂ„ste tillstĂ„s att mĂ„lsĂ€ganden, det vill sĂ€ga den som drabbats, var arab. Men det slutar inte dĂ€r: den unge Sarkozy har ocksĂ„ sagt att han skall konvertera till Judendomen innan han gifter sig med sin fĂ€stmö, judinna och arvtagerska till grundarna av detaljhandelskedjan Darty. Den hĂ€r lillgrabben kommer att gĂ„ lĂ„ngt!”

Franska orginalet hÀr..

« Jean Sarkozy, digne fils de son paternel et dĂ©jĂ  conseiller gĂ©nĂ©ral de l’UMP, est sorti presque sous les applaudissements de son procĂšs en correctionnelle pour dĂ©lit de fuite en scooter. Le Parquet a mĂȘme demandĂ© sa relaxe ! Il faut dire que le plaignant est arabe ! Ce n’est pas tout : il vient de dĂ©clarer vouloir se convertir au judaĂŻsme avant d’Ă©pouser sa fiancĂ©e, juive, et hĂ©ritiĂšre des fondateurs de Darty. Il fera du chemin dans la vie, ce petit ! »

 

FrÄn yttrandefrihet till sjÀlvkastrering

Upphovsmannen till den hĂ€r betraktelsen frĂ„n sommaren 2008, Mauris Sinet heter han, Ă€r en av Frankrikes stora satirtecknare och blev p g a den hĂ€r texten mordhotade av den amerikanska lobbyorganisationen Jewish Defence League samt stĂ€lldes av Charlie Hebdos dĂ„varande chefredaktör Phillipe Val inför valet att publicera ett brev dĂ€r han offentligen bad om ursĂ€kt och tog tillbaka vad han skrivit – eller att avgĂ„.

Det hĂ€r var Mauris svar till sin chef: “Jag skĂ€r hellre pungkulorna av mig” Ă€n ber om ursĂ€kt.

NÀr dammet lagt sig och rÀttegÄngarna var över sÄ hade Mauris Mauris tillerkÀnts ett skadestÄnd pÄ motsvarande ett par hundra tusen kronor och Phillipe Val hoppat av Charlie Hebdo och istÀllet blivit chef för radiokanalen France Inter, dÀr han i dag sitter och tycker synd om sig sjÀlv.

Med andra ord: Charlie Hebdo lever med samma yttre och absoluta pĂ„tvingande grĂ€ns som reglererar yttrandefriheten ocksĂ„ i Sverige – kritisera judiska makstrukturer och ditt liv blir med ens mycket obehagligare – inklusive att leva under dödshot.

 Satirteckning mot Zionisten och Charlie Hebdos tidigare chef Phillipe Val, med
anledning av att han sparkade den 79-Ă„rige satirtecknaren Mauris Sinet efter
hans betraktelse över den dÄvarande presidenten Nicolas Sarkozys son.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Lars Andersson, 2015-01-13 @ 22:34

  Judiska organisationer har arbetat lÀnge för att införa liberala invandringslagar och sÀrrÀttigheter för minoriteter i vÀstvÀrlden, 1965 i USA och 1975 i Sverige, de öppnade proten för muslimsk massinvandring till kristna lÀnder. Judiskt Àga medier fortsÀtter att hÄlla porten öppen genom att skönmÄla massinvandringens konsekvenser (berikande, pensionsrÀddande, spÀnnande) och svartmÄlar massinvandringens kritiker som rasister. En judisk tidning eller TV-kanal kan i princip nÀr de vill publicera en förolÀmpande bild pÄ profeten Muhammed och orsaka ett vÀrldsomfattande vÄldsamt upplopp. NÀr ett land ex Frankrike erkÀnner Palestina som stat kan judiska intressen enkelt provocera muslimer till massupplopp i kristna lÀnder vilket naturligtvis skapar ökad spÀnning och konflikt mellan kristna och muslimer. Judisk media arbetar konsekvent pÄ att skapa konflikt mellan vita och svarta i USA samt vita och muslimer i Europa. MÄnga judiska bloggare som deltar i hatkampanjen. Vi vita, kristna/sekulÀra, européer har ett stort problem att hantera, men nu vet vi hur det fungerar och vilka som Àr ansvariga.

 • By Maja Dacke, 2015-01-13 @ 20:43

  F ö skulle jag inte vilja ha ett ex av denna s k satirtidning framför mina ögon – jag har sett nog de senaste dagarna. Jag Ă€r inte den som Ă€r den och avstĂ„r frĂ„n grov satir och svart humor, men sĂ€ger nej tack till det som Ă€r vulgĂ€rt och rent av plumpt barnsligt. SĂ„n Ă€r jag …

 • By Maja Dacke, 2015-01-13 @ 20:31

  (En icke-feministisk klok gumma vill vara med …)

  Kolla pĂ„ bilder/videor efter reptilögon! De kan ha olika fĂ€rg och olika pupiller, men man ser snart …

  Den amerikanska judinnan Barbara Spectre flyttade till Sverige för att hĂ„lla ögonen pĂ„ svenskar och indoktrinera. Jag undrar om hon lĂ€rt sig nĂ„got av svenska sprĂ„ket Ă€nnu … det Ă€r ju inte nödvĂ€ndigt förstĂ„s.

 • By Björngunnar, 2015-01-13 @ 14:28

  Och sabbatsgojer i karriÀren.
  Alla gör sitt bÀsta för att förstöra för det svenska folket, inte minst mÀnnen.
  TingsrÀtten och familjerÀtten Àr nysprÄk.
  Det handlar bara om felsystemet och familjemarxisterna

 • By Björngunnar, 2015-01-13 @ 14:19

  xmaverickx tack för ditt inlÀgg!
  Kulturmarxsismen som Àr en judisk skapelse Äterfinns pÄ en mÀngd omrÄden i samhÀllet.
  Jag har stött pÄ den i FamiljerÀtten i Uppsala, dÀr dom utgör en remissinstans

 • By Sverker, 2015-01-13 @ 06:08

  Det skottsÀkra testet att kolla vilka som egentligen har makten, Àr att kolla vilka du inte fÄr kritisera.
  FrÄgan besvarad, med andra ord!

 • By xmaverickx, 2015-01-13 @ 04:28

  PÄ frÄgan i rubriken svarar jag, Zionistisk hatmÄnglarkrypta, och det med emfas efter att ha sett den översta teckningen. Zionisterna vill ju utrota alla vita och alla kristna.
  Tittade pĂ„ denna video för en stund sedan om vilka det var som gjorde abort till en “rĂ€ttighet”, nĂ€mligen lesbiska judiska kvinnor. Och tack vare denna rĂ€ttighet har miljontals vita kristna ofödda barn mördats sedan 1973 i USA. Och 1975 följde Sverige efter det stora “föregĂ„ngslandet”. “I Sverige utförs mellan 35 000 och 38 000 aborter Ă„rligen”. Det Ă€r folkmord inget annat, pĂ„ order av de sionistiska kulturmarxisterna. https://www.youtube.com/watch?v=P_q1BNZFQcU

Other Links to this Post

statcounter