Fransk kommissarie “sj√§lvm√∂rdad” efter att ha funnit bevis f√∂r amerikansk inblandning i Charlie Hebdo

Senast uppdaterad: 2015-01-16
Enligt en artikel på infoportalen Soorcha Falls cirkulerar i Kreml sedan någon vecka en FSB-rapport [f d KGB] som kastar bjärt ljus över den amerikanska frånvaron vid marschen till minne för Charlie Hebdo-massakern 2015-01-07.

Ett av sk√§len till den amerikanska fr√•nvaron var att den Kommissarie som initialt ledde f√∂runders√∂kningen f√∂r Charlie Hebdo-h√§ndelsen, Helric Fredou, “sj√§lvm√∂rdades” med sitt eget tj√§nstevapen p√• sitt eget kontor tre timmar efter att han kontaktat √•klagaren François Molin med beg√§ran om att ett antal h√∂ga amerikanska statstj√§nstem√§n ev inkl Barack Obama omedelbart efterlystes f√∂r terrord√•det.

Vad som föranledde kommissariens begäran synes ha varit för den amerikanska administrationen kompremmetterande fynd som gjorts i den lilla ryggsäck de maskerade gärningsmännen lämnade efter sig i en av flyktbilarna.

Förutom ett i media omskrivet id-kort så fanns i ryggsäcken också ett antal mystiska dokument samt mobilnnummer varav ett gick direkt till den amerikanske generalen och f d CIA-chefen David Petraeus.

Charlie Hebdo-attacken genomfördes blott 48 timmar efter att Frankrikes President Hollande i en radiointervju förklarat att Frankrike hoppar USA:s sanktionskrig mot Ryssland..

Källa: French Police Commissioner Suicided After Attempting To Issue Murder Warrant Against President Obama..

 

Tidigare artiklar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter