Fransk kommissarie “sjĂ€lvmördad” efter att ha funnit bevis för amerikansk inblandning i Charlie Hebdo

Senast uppdaterad: 2015-01-16
Enligt en artikel pÄ infoportalen Soorcha Falls cirkulerar i Kreml sedan nÄgon vecka en FSB-rapport [f d KGB] som kastar bjÀrt ljus över den amerikanska frÄnvaron vid marschen till minne för Charlie Hebdo-massakern 2015-01-07.

Ett av skĂ€len till den amerikanska frĂ„nvaron var att den Kommissarie som initialt ledde förundersökningen för Charlie Hebdo-hĂ€ndelsen, Helric Fredou, “sjĂ€lvmördades” med sitt eget tjĂ€nstevapen pĂ„ sitt eget kontor tre timmar efter att han kontaktat Ă„klagaren François Molin med begĂ€ran om att ett antal höga amerikanska statstjĂ€nstemĂ€n ev inkl Barack Obama omedelbart efterlystes för terrordĂ„det.

Vad som föranledde kommissariens begÀran synes ha varit för den amerikanska administrationen kompremmetterande fynd som gjorts i den lilla ryggsÀck de maskerade gÀrningsmÀnnen lÀmnade efter sig i en av flyktbilarna.

Förutom ett i media omskrivet id-kort sÄ fanns i ryggsÀcken ocksÄ ett antal mystiska dokument samt mobilnnummer varav ett gick direkt till den amerikanske generalen och f d CIA-chefen David Petraeus.

Charlie Hebdo-attacken genomfördes blott 48 timmar efter att Frankrikes President Hollande i en radiointervju förklarat att Frankrike hoppar USA:s sanktionskrig mot Ryssland..

KĂ€lla: French Police Commissioner Suicided After Attempting To Issue Murder Warrant Against President Obama..

 

Tidigare artiklar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter