Carl Bildt om Kievfascisternas mordbrand i Odessa – offren fĂ„r skylla sig sjĂ€lva

Senast uppdaterad: 2014-05-04
Hur lÀnge till tÀnker ekofascisternas Peter Eriksson sitta pÄ tummarna innan han drar Bildt inför konstitutionsutskottet för hans och regeringens folkrÀttsbrott i Ukraina?

Hur lÀnge till tÀnker riksdagen tolerera en CIA-agent och en idiot som Sveriges utrikesminister?

Det enda som krĂ€vs Ă€r att 35 riksdagsledamöter gĂ„r samman om en misstroendeförklaring – sedan kan riksdagen en gĂ„ng för alla ut rösta Bildt ur svensk politik..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Bengt A, 2014-05-04 @ 23:30

    Ni tror vÀl inte att nÄgra andra politiker/riksdagsmÀn kommer gör nÄgot Ät Carl Bildt? Dessa korrumperade folkförvillare sitter alla i samma bÄt. KU förhör och allt liknande Àr bara spel för gallerierna för att fÄrskocken skall fortsÀtta tro pÄ demokratiillusionen.

  • By M Merlingen, 2014-05-04 @ 16:49

    Jag hÄller helt med att Bildt har mycket att svara pÄ och KU borde gjort utfrÄgning och gett honom kicken för lÀnge sedan. FrÄgan Àr hur mycket politikerna Àr styrda av Bilderberg och deras anhang. Finns möjligen fler Àn 35 Àrliga politiker i detta lands riksdag

  • By Sten-Åke Karlsson, 2014-05-04 @ 10:29

    Kom Ă€ven ihĂ„g att Bildt – var rejĂ€lt insyltad i Lundin Oil numera kĂ€nt som Africa Oil Company. BĂ„de som styrelsemedlem och Aktieinnehavare i Lundin Oil. AlltsĂ„: Inblandad i Folkmord och utrensningar i Ogadan provinsen i Syd Sudan. Internationellt Kriminell och bedragare. Jag hoppas att KREML – Eftrelyser honom med internationell arresteringsorder och att den skall gĂ€lla hela det förra ÖST -Blockets samtliga stater till att börja med. Glöm hellre inte bort att Bildt var rejĂ€lt insyltad i Kosovo – vapenhandel. Och “annat” smĂ„tt och gott

Other Links to this Post

statcounter