Brottsplats Manhattan

Senast uppdaterad: 2015-03-25

Den hĂ€r artikeln Ă€r i dag omarbetade till ett kapitel i boken…

LĂ€sare som inte kĂ€nner till vad som egentligen utspelade sig pĂ„ USA:s östkust den 11 september 2001, rekommenderas boken: “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Medan du vÀntar pÄ att boken skall levereras kan du se den hÀr förelÀsningen.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-03-26 @ 13:45

  Om inte normalbegÄvade mÀnniskor börjar fatta hur detta nidingsdÄd i New York utfördes av den elitklick som nu kör hÄrt med att fÄ till stÄnd den nya globala vÀrldsordningen sÄ Àr vi illa ute. Svenska mediapersoner borde inte vara sÄ kollektivt intelligensbefriade att inte nÄgon kunde ge nÄgot annat Àn den pÄbjudna officiella globala lögnen. Vi mÄste tyvÀrr sjÀlva skaffa oss kunskap om vad som sker.

  Hur hjĂ€rntvĂ€ttar man dĂ„ hundratals miljoner mĂ€nniskor till att lĂ„ta bli att anvĂ€nda sin egen tankeförmĂ„ga? LĂ€s omgĂ„ende Noam Chomskys bok “HYBRIS” om USA:s besatthet av global dominans
  och totalt vÀrldsherravÀlde. Det rÀcker faktiskt med kapitlet
  “Fientlig mark” sidorna 13-16 i den svenska upplaga jag har.
  Chomskys beskrivning Àr klockren, lÀttfattlig och synnerligen angelÀgen för att vi ska begripa den tankefÀlla de flesta av oss levt i under hela vÄrt liv. Kunskap Àr styrka! Det finns ingen som Àr sÄ blind som den som inte VILL se!

 • By Per, 2015-03-26 @ 08:27

  Den fruktansvĂ€rda syn som mötte brandmĂ€nnen beskrevs “som att det regnade mĂ€nniskor”. PĂ„ bilder framgĂ„r att mĂ€nniskor som hĂ€nger i fönstren försökte ta av sig klĂ€derna, med all sannolikhet upplevde de att de började “koka” inombords, att hoppa blev ett bĂ€ttre alternativ Ă€n den fruktansvĂ€rda smĂ€rtan. Det var som om de befann sig i en gigantisk mikrovĂ„gsugn.

 • By Per, 2015-03-26 @ 07:22

  Bra med en “reminder” som motvikt till Veterans Today pĂ„gĂ„ende blĂ„sning av allmĂ€nheten. Denna gĂ„ng hĂ€vdar de, nĂ€stintill dagligen, att kĂ€rnvapen var inblandat. Och i Danmark kĂ€mpar Dynamit-Harry pĂ„ med sin termit.. Vaken.se mfl som borde vara insatta och har kompetens att förstĂ„ vad som verkligen hĂ€nde tvillingtornen, lĂ„tsas som att Dr Judy Wood och hennes bok och bevis inte finns. Varför?

Other Links to this Post

statcounter