Brittisk chefsekonom: dags att ta ut sina fysiska kontanter frÄn banken och gömma i madrassen

Senast uppdaterad: 2015-06-25
Em av Storbritanniens tyngsta investerare, Ian Spreadbury, gÄr nu ut med rÄdet att en systemkrasch av nÄgot slag Àr pÄ vÀg och att andra typer av oorthodoxa investeringar sÄsom fysiskt guld och silver i dag bör kompletteras med kontanter i madrassen.

KĂ€llan till Spreadburys oro Ă€r de enorma skuldberg som flyter omkring, samt risken för en “korrektion” av finansmarknaden som utan förvarning kan slĂ„ till.

KĂ€lla: The Telegraph: ‘It’s time to hold physical cash,’ says one of Britain’s most senior fund managers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Pete, 2015-06-29 @ 09:54

  Vad vi ser Ă€r början pĂ„ kapitalismens och industrialismens dödsryckningar………. NĂ€r finansmĂ€nniskorna sjĂ€lva tvivlar pĂ„ det de hĂ„ller pĂ„ med, ja dĂ„ Ă€r det hög tid att tĂ€nka om. Det Ă€r lite som Titanics undergĂ„ng, vi spelar nĂ„gra lĂ„tar till och lĂ„tsas att det inte Ă€r nĂ„gra problem:-)))

 • By Andreas, 2015-06-27 @ 11:37

  Ja Bankerna har skapat pengar ur luft vilket Ă€r otroligt kriminellt o kommit undanmed detta sedan 1913 via den privata banken “The Federal Reserv”

  Man lĂ„nar ut Pengar Till Regeringar “skuldsĂ€tter dem”
  sedan efter ett tag fÄr vi folket en Finanskris.

  NÀr skall vÄra politiker ta upp detta denna enorma konspiration vad bankerna hÄller pÄ med

  Rekommenderar alla att kolla filmen
  “the american dream” 30 min om banksystemet.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-06-27 @ 09:59

  För den som inte Ă€r blind eller döv sĂ„ pekar ju mycket av det som hĂ€nder i dagens vĂ€rld att stora förĂ€ndringar stundar. “Den vise ser faran och söker skydd men den fĂ„kunnige löper Ă„stad och fĂ„r plikta dĂ€rför” (ur OrdsprĂ„ksboken i Bibeln). Preparatus Supervivet = Den förberedde överlever (urgammalt latinskt ordsprĂ„k). I svĂ„ra stunder kan du inte lita pĂ„ staten eller “samhĂ€llet”.

Other Links to this Post

statcounter